Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 458
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде на път....
Поля от слънчогледи, нави ме!  Rolling Eyes
Ще си взема един!  Peace

# 466
  • София
Красимило, Поля от слънчогледи, вашите отзиви от кой от двата салона на Андрея спа и бюти са - в Студентски град или в Стрелбище? И аз се надявам всички от изброените процедури да ги направят на сина ми и да не го претупат!
Не съм Красимило и Поля от слънчогледи  Laughing, напълно вярна е всяка тяхна дума  Peace Моето отрицателно отношение е към Андреа / умишлено пропускам спа и бюти, които ги има само в името  Crossing Arms/ в Стрелбище. Вече съм споделила мнение по- назад в темата. Дано след толкова много отр. мнение са си взели поука  Peace

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:14 от eva_s

# 467
Цитат
Красимило, Поля от слънчогледи, вашите отзиви от кой от двата салона на Андрея спа и бюти са - в Студентски град или в Стрелбище? И аз се надявам всички от изброените процедури да ги направят на сина ми и да не го претупат!
За салона в "Стрелбище" говоря. Мен козметичката не ме претупа, може би защото вече изглеждах като буреносен облак, но от нея оплаквания нямам. Възмутена съм от всичко преди
да се добера до нейната кушетка.

# 468
Ох момичета започна се нова седмица, нови изкушаващи оферти  Crazy и аз макар да не съм от София  се замислям за тови тест към поносимост, определено цената е добра, тъй като преди съм се чудела дали да си го направя, и разглеждах офертите и под 80 лв не съм срещала. Само се чудя дали наистина ще има ефект при спазване на препоръките...  newsm78 защото съм чувала,че е моментно, и след известно време, примерно няколк месеца, трябва да си  направиш нов тест, защото данните се изменяли  Thinking и съм в чудека общо взето, мисля да потъря мнения по темата, мисля, че във форума съм виждала тема...  Sunglasses

# 469
  • и тук и там :)
Здравейте,
някой ходил ли е вече на Шоколадовата терапия във фитнес център ЗЕВС - София?!

Отзиви?!
  bouquet

# 470
  • и тук и там :)
http://grabo.bg/sofia/radiochestoten-lifting-stiagane-i-skulptur … a-po-izbor-0vmv2u

А някой да е чувал отзиви за Радио-честотния лифтинг, че се чудя за тази оферта?!
 Simple Smile

# 471
Специално за Вега теста съм още "топла"  Crazy Правих си го преди 2 седмици, но при мен изследваха към 250-260 храни.

Правила съм си Вега тест преди години, имаше резултат, докато спазвах препоръките  Blush

Аз още ги спазвам  Mr. Green и определено има резултат.
Но от сега ви казвам, че ако наистина искате да има резултат трябва да спазвате препоръките. Много хора казват "аз без това не мога, без онова . ." Изобщо не е толкова трудно да се спазва. Да - лишила съм се от някои храни, които много обичам, но то е временно.
Ако някой има по-подробни въпроси на лични - за да не става спам  Hug

# 472
Някой вече има ли вече впечатления от Spirit SPA studio  и тяхната Винотермална терапия за двама? Когато се обаждах да запазя час, звучаха много учтиво.

Аз имам:) Много хубаво беше. Първо ни топнаха в една хидромасажна вана и ни връчиха по една чаша вино, което подейства много отпускащо. След като се разкиснахме подобаващо ни направиха пилинга и след него страхотен масаж. Тръгнахме си в прекрасно настроение:) В страницата на сделката има много мнения и всички са положителни. Приятна терапия от мен!:)

# 473
Добра реклама си направиха от Промомакс и Дивайн - Варна. Няма начин да му забравя името на това заведение и да стъпя там, лятото  Twisted Evil

Момичета искайте от Промомакс компенсация и за в бъдеще да си ограмотяват клиентите преди да договарят с тях  Naughty

Писах коментар на сделката в сайта на Промомакс. Дано го прочетат!

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 11:29 от Анонимен

# 474
  • Sofia
Аз имам въпрос за една стара сделка, която си спомням, че бяхте обсъждали. Става въпрос за БОУТЕК масажите в Магама: http://www.zadrujno.bg/339/Bowtech-terapia-masaj-relax-grupovo-p … stapka-bowen.aspx

Тъй като скоро изтича ваучера в четвъртък се свързах със салона да си запазя час. Казаха ми, обаче че не знаели графика на колегата и да му се обадя на мобилния. Е, звънях и никой не вдига. Първият ми въпрос - защо е "колега"? Никъде не беше споменато, че мъж ще ме масажира. И второ имали ли сте проблем да си запишете час? Аз така и немога да се свържа, а ваучера изтича. Мислите ли, че ако пиша на задружно, че не желая да ме разтрива мъж ще могат да направят нещо?  newsm78

# 475
Момичета, започвам деня си с няколко оферти, за които искам да закупя ваучери, а съм пред заплата. Ужас, трябва да има и терапия - антиколективно пазаруване  Joy Joy

Абсолютно Laughing

# 476
  • Някъде на път....
Аз имам въпрос за една стара сделка, която си спомням, че бяхте обсъждали. Става въпрос за БОУТЕК масажите в Магама: http://www.zadrujno.bg/339/Bowtech-terapia-masaj-relax-grupovo-p … stapka-bowen.aspx

Тъй като скоро изтича ваучера в четвъртък се свързах със салона да си запазя час. Казаха ми, обаче че не знаели графика на колегата и да му се обадя на мобилния. Е, звънях и никой не вдига. Първият ми въпрос - защо е "колега"? Никъде не беше споменато, че мъж ще ме масажира. И второ имали ли сте проблем да си запишете час? Аз така и немога да се свържа, а ваучера изтича. Мислите ли, че ако пиша на задружно, че не желая да ме разтрива мъж ще могат да направят нещо?  newsm78
Според мен не!  Naughty
А ти щом не искаш да те масажира мъж, трябваше да попиташ преди да закупиш ваучера... Все пак това е допълнително условие от твоя страна....

# 477
Аз искам да се оплача...страшно съм възмотена от Колектива и офертата им за ресторант "Home" във Варна. Обадих се в събота следобед да си запазя маса за двама в ресторанта, при което ми задават въпроса дали съм с ваучер, аз отговорих Да и тя ми каза тогава изчакайте малко да видим дали има свободни места изчаках да провери и тя ми каза, че нямало за тази вечер. Нали уж хората с ваучери трябвало да се обслужват, както и другите клиенти, които си плащат на редовни цени. Понеже е събота и може да имат повече клиенти без ваучери и не ни приеха резервацията... не мисля че това трябва да им е отношението. В крайна сметка вечерта в ресторанта е имало само ДВЕ заети маси!!!

# 478
Пате, това за пиците ли  беше ресторанта?
И аз имам два ваучера-кога ли трябва да се обадя ??

# 479
Пак се включвам с отзив за сушито от Енсо - докараха го точно в часа на уговорката  Peace
Опитвала съм суши на доста места, така че имам база за сравнение - за цената си бива, без ваучер не бих поръчала никога оттам  Confused Нигиритата бяха много малки, авокадото в макитата неузряло и горчиво, а соевия сос - в две миниатюрни и крайно недостатъчни пакетчета  Tired Макитата бяха недобре навити и доста безформени - иначе на вкус прилични  Peace Много хора се оплакаха, че оризът е бил неовкусен - в моята порция не беше така  Peace

Няма да повторя, сега чакам с нетърпение да си използвам ваучера за Суши Експрес  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт