Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 467
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Точно за салон тони дж моето мнение е противоположно на това на mahidevran. Изглежда ми малък и неугледен  Confused

# 406
Точно за салон тони дж моето мнение е противоположно на това на mahidevran. Изглежда ми малък и неугледен  Confused
Наистина салонът е малък и не е лъскав, но пък аз съм доволна от процедурите. На този масаж не съм ходила, но пробвах масаж на 4 ръце и ми хареса. Жените са мили и любезни.

# 407

Виждала съм го само отвън понеже често имам работа в генералското каре. Размерът на салона не е определящ как ще ви обслужат вътре. Важно е помещението да е чисто и с добра температура.

И аз се изкушавам от същата оферта, newsm78 но май докато взема решение (и заплата), тя ще изтече.

# 408
  • Варна
Само споделих впечатление, не искам никого да ангажирам, но аз там не бих отишла  Peace

# 409
За Русе няма нищо никъде в момента  ooooh!

# 410
За Русе няма нищо никъде в момента  ooooh!

От Vip оферта, ощеха скоро да пуснат   Grinning

# 411
  • София
Влизам да похваля механа Извора на Граф Игнатиев. Скоро имаше ваучер 20 за 40 лв. (но не помня от кой точно сайт). Механата е много приятна, битова, с народна музика. Храната е повече от вкусна (особено бисквитената им торта  Crazy), цените са нормални, наливното винце чудесно и най-вече останахме повече от приятно изненадани от обслужването! Браво!   newsm10 Ще повторим определено.  Peace

# 412
Момичета, какво ще кажете за тази оферта http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=38
Още не съм платила ваучера, но искам преди това да съм наясно какво ме очаква. Че пътя Варна-Банско не е никак лек  Rolling Eyes
била съм преди две-три години в този хотели и много ми хареса
закуска, обяд и вечеря на блок маса, превъзходна храна
хубав басейн, ползвах и джакузи и сауна
сега не знам как е но може би не се е променило  Simple Smile

# 413
Плащам кеш ако няма сделка как връщат парите,100% е обсъждано Embarassed но не намирам.
Свързват се с Вас и се разбирате как! Имали сме един такъв случай, върнахме ги по банков път.

# 414
Обещах да споделя впечатления от офертата за  хотел Панорама в Сандански-
хотелът е на 2 минути от парка,който дори  сега е красив.До центъра-5 минути пеша.
Стаите -нормални,отоплено,има климатик за всеки случай.
Закуската-стандартна,без особености.
Спа терапия Орхидея -пилинг,вана, масаж-не претупаха,много релаксиращо
В офертата имаше и неограничено ползване на алкохолни и безалкохолни  напитки-видях,че предлагаха бълг.алкохол,но долнопробен/водка Флирт/.
При едно от храненията в ресторанта на хотела за вечеря пожелахме по чаша червено вино-ставаше.
Безалкохолните за съжаление бяха  Дерби,но пък имаше мин.вода и това беше достатъчно.
Като цяло за този хотел -2 нощувки със закуски и процедурите за 70 лв -разумно съотношение качество/цена

# 415
Хайде пак аз с мойте фотоепилации  Mr. Green
http://www.deals.bg/deal/id/3110/ca1b20 Някой дали е ползвал вече услугите им, защото ми се върти някакъв спомен, че наскоро пак имаха някаква оферта за фотоепилация  newsm78
Здрасти Simple Smile Не знам дали си решила да си купиш ваучера, но аз мога да споделя впечатление от това студио, макар и не лично. Бях взела ваучер за фотоепилация на моя приятел за това студио, но той, разбира се, се мота до последния момент и изпусна срока на ваучера.  Close В студиото бяха много мили и се съгласиха въпреки това да му направят процедурата, остана доволен. Още не е направил достатъчно процедури, за да има впечатления от ефекта.

Ако все още не си си взела ваучер, аз имам един от zadrujno за 5 процедури фотоепилация на мишници и триъгълник, който няма да ползвам. Ако те интересува, пиши. Simple Smile

# 416
Някой вече има ли вече впечатления от Spirit SPA studio  и тяхната Винотермална терапия за двама? Когато се обаждах да запазя час, звучаха много учтиво.

# 417
... За следната оферта си закупихме 2 ваучера: http://www.promomax.bg/index.php?p=100027 - Ресторант ДиВайн във Варна

Днес в леда (защото във Варна улиците са сковани от сняг) аз и трима приятели специално отидохме, за да си оползотворим ваучерите. Заведението се оказа с приятна обстановка, а имаше хубави неща на менюто. Тъкмо си поръчахме супи и стана дума за ваучерите. Показахме ги и от заведението ни информираха, че те такива номера нямали и не можели да ни позволят да ги ползваме. Предложихме им да им покажем в Интернет, че са платени и че ние сме си изпълнили задължението по сделката. Те се отнесоха грубо с нас и категорично отказаха да ни ги признаят. С приятелите ми просто казахме да не ни носят супите и си тръгнахме.  #2gunfire

Това преживяване ни развали деня, още повече, че ходихме напразно в кучия студ. Не искаме да стъпим повече в ДиВайн - ще си искаме парите обратно. НИКОГА ПОВЕЧЕ и с Промомакс!!!

Ха, вие да не бяхте около 13 ч в дъното на масата залата в ляво ? Ние точно тогава бяхме там и имаше недоразумение с тази маса / 3-ма човека / относно ваучерите.
Та при нас беше подобна ситуацията..Девойката хладно учтиво взе ваучерите и оттам нататък се държа все така..Поръчахме си и още неща. Добре беше, но ми се струва намалено количеството.
Крем панакота /според офертата / нямаше, дадоха ни брюле.Това добре. Идва ред на сметката и същата девойка ни носи ваучерите ,прикрепени с касова бележка на стойността им. Да сме ги платили?? #Crazy Казвам 3 пъти-платени са, след което започмна едно мънкащо обяснение как сме ползвали отстъпка, а разликата се заплащала ?? Пак се ококорих и отидох втори път да питам. Следва разговор с някого и на третия път идва и казва, че е станала грешка  :crazyeye
Е тази грешка щяхме да си я платим-ако мине номера и излиза,че от ваучерите няма нужда..
Друго,което ми направи впечатление: 6 броя суши са 5,99 лв, а вегетарианските са по 4,99. Дотук 11 лв. Колкото е ваучера. В допълнение получихме само непълна чаша вино-посредствено и едно кремче брюле.!! И разправии..
И ние повече няма да отидем в Дивайн, въпреки приятната обстановка... Crossing Arms

# 418
  • София-Лагера
Някой вече има ли вече впечатления от Spirit SPA studio  и тяхната Винотермална терапия за двама? Когато се обаждах да запазя час, звучаха много учтиво.
Професионалисти са.Няма да съжаляваш.

# 419
  • Sofia
Добра реклама си направиха от Промомакс и Дивайн - Варна. Няма начин да му забравя името на това заведение и да стъпя там, лятото  Twisted Evil

Момичета искайте от Промомакс компенсация и за в бъдеще да си ограмотяват клиентите преди да договарят с тях  Naughty

Въпрос - има ли ваучери за Благоевград? Ще ходя там за няколко дни и бих напазарувала.

Общи условия

Активация на акаунт