Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 3

• 55 318
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна, морето и сините вълни!
Искам да похваля момичетата от детски фризьорски салон ПЪЗЕЛ. Днес ползвахме ваучера от Грабо за детска прическа и съм много доволна Simple Smile Красота!   bouquet ако има пак, няма да пропусна възможността! Без ваучер също ще ги посещаваме!
Лятото работеха в Албена. Невероятни са! Жалко че са ми толкова далеч!

# 706
  • Sofia, BG
От вчера vsichkioferti.bg не ми се отваря-някой друг има ли такъв проблем?

Писаха във фейсбук, че имат технически проблем и работят по отстраняването му  Peace аз също основно него следя

# 707

Писаха във фейсбук, че имат технически проблем и работят по отстраняването му  Peace аз също основно него следя
да и аз сега се ровох из фейса и видях, че имали проблем...
че ми е много удобен тоя сайт и сега ми е терсене Simple Smile

# 708
  • София

Писаха във фейсбук, че имат технически проблем и работят по отстраняването му  Peace аз също основно него следя
да и аз сега се ровох из фейса и видях, че имали проблем...
че ми е много удобен тоя сайт и сега ми е терсене Simple Smile

И аз така!

Пъзелите и аз ще ги посещавам - "паяжината" на главата на сина ми обира погледите!  Party

# 709
  • софия
Влизам за да споделя огромното си разочарование от тази оферта за маникюр и педикюр:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/manikjur-i-pedikjur-za-18-l … rasota-blush.html

Днес бях, в момента си оправям ноктите сама  Sick
Като за начало маникюристката ме попита какъв лак ще искам, не можело Шилак, защото нямала време. Часовете й били записани през 1.30ч. а не през 2ч, защото имало много клиенти  ooooh!
Масаж изобщо нямаше,както беше посочено в офертата, защото нямало време  ooooh!
Като цяло лаковете са на ОПИ, има и Чайна Глейз и Орли, но почти всички са на дъното, с променен цвят и очевидно развалени  Sick
Освен това базата и препаратът за кожички са на Перфект  Stop
Лакирането беше джаста-праста, целите ми нокти са омазани с лак и топ лак, освен това топ лакът беше поставен с едно движение докъдето стигне....  Sick

Крайно съм разочарована, не бих стъпила никога повече там  #Cussing out

Споделям с цел да предпазя някого, ако излезе още някаква оферта от този салон  Crossing Arms
Лелеееее, а аз имам 2 ваучера ooooh! А педикюрът как е?

Ще водя и зверуната в Пъзел за първи път на фризьор и много се радвам на добрите отзиви, че моята е такъв дивак и ми е леко притеснено (за фризьора, де.)

# 710
Моля аще някой да сподели впечатления за масажа в BELIZE, защото купих 2 ваучера за подарък и ще се получи много неудобно, ако е студено и неприятно  Embarassed

# 711
Май е време за нова тема. Аз искам да се похваля, че най-накрая открих нова оферта за Бургас Simple Smile)))) Тъкмо на време за 8- ми март   bouquet
http://grabo.bg/burgas/manikiur-s-opi-i-oformiane-na-pricheska-s … amo-za-15lv-0944v
 Hug Hug Hug

# 712
Днес най-накрая си поръчах фотокнигите от Колектива и нямам търпение да станат готови  Party
Имам още два ваучера, които изтичат този месец единият на 11.03 другият на 17.03 - така става като се награбих с много ваучери на веднъж, но още тази седмица ще се опитам да ги ползвам и двата  Mr. Green

Искам да ви питам някой посещавал ли е Ориент Бюти за почистване на лице?
http://www.goldendeals.bg/deals/orient-beauty-22

# 713
  • София
И аз да споделя първото си разочарование от ползван ваучер - Вега-тестът във  Pro Therapy SPA club от Задружно ooooh!
Студиото - или т.нар. Спа клуб е доста забутан и неуютен. Закъсняха с около 20 мин с предишния клиент и се наложи да чакам, а нямаше дори едно списание за четене.
Самият тест - пълна подигравка. Жената не знам дали въобще беше наясно как работи апаратът. Така и не можа да ми измери "нормалната честота" на организма, спрямо която се определя дали разграждам или не различните вещества. Първоначално пишеше категорично да на неща, при които честотата беше около 20, в края за неща под 50 пишеше категорично не... И накрая се опита да ми продаде пробиотици, които щели да ми решат всички проблеми и апаратът щял да ме отчита нормално следващия път...
Та в общи линии това са най-лошото похарчените ми 35 лв #Cussing out

# 714
Бяха писали, че тестът се провежда от медицинско лице и продължава 1 час.
Според мен, ако не са си свършили работата, редно е да сигнализираш и да ти върнат парите.  Peace

# 715
  • София
Бяха писали, че тестът се провежда от медицинско лице и продължава 1 час.
Според мен, ако не са си свършили работата, редно е да сигнализираш и да ти върнат парите.  Peace

Чудя се дали да не пиша на Задружно - парите едва ли ще ми върнат, но поне да си преценяват по-добре потенциалните партньори Thinking

# 716
  • София
Преди малко говорих с една приятелка и тя е била на същия Вега тест,абсолютно същото мнение като на  bubchen.

# 717
  • София
Относно 855 продадени ваучера  за маникюр и педикюр:
http://bg.kolektiva.net/sofia/closed/manikjur-i-pedikjur-za-18-l … rasota-blush.html

искам да попитам възможно ли е преди 2 дни да са били над 1000 , а днес да са намалели така( и всичко това при положение, че офертата е отдавна приключила)

# 718

искам да попитам възможно ли е преди 2 дни да са били над 1000 , а днес да са намалели така( и всичко това при положение, че офертата е отдавна приключила)

Това го знаят само от колектив и салона . Ние можем само да гадаем.

# 719
Цитат
Цитат на: Ranick в Нед., 06 Март 2011, 15:46

Това го знаят само от колектив и салона . Ние можем само да гадаем.
Предполагам, че не всички, които са заявили ваучер, са го платили навреме.

Общи условия

Активация на акаунт