Декупаж 41-пролетна

• 66 424
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте мили декупажнички .Аз го закъсах с един комплект.Толкова не върви че , три пъти преправям вазата.Утре ще го покажа че сега е още недовършен .Дребни детайли който придават завършен вид .Те ми отнемат най- много време.Връщам се 5-6 странички назад да ви изкажа възхищението си от това което сте сътворили.
Вал- и свещника и чашите са прелестни.Много задобря ти с тези свещници smile3501
Здравкова -бележника е невероятно оригинален.Мотива е подбран перфектно а изработката е идеална .А за паното мога да кажа само - красота! bouquet.
Рали -вихрогончемного настроение създаваш с постовете си и с изненадващия си декупаж.Прелестна си . Heart Eyes
Данисио- не знам на какво зелено се чудиш но това е просто точния цвят .Красива е чинията . Hug
Никита-шпатулките са идеални .Аз такава красота не мога да ползвам за готвене.Сърце няма да ми даде.А кратунката е наистина радост за децата.А това където си го нарекла на задни части не е лошо но може би трябваше да тампонираш че , така стои на черти.Браво. Heart Eyes
elinor4e-къде ги кри досега тези красоти.Справяш се чудесно.С нетърпение очаквам следващите ти  произведения.  bouquet
Ане-невероятна бутилка.Стращно ми допада този винтидж. Heart Eyes
MIM AR-бижутата са много оригинални .Бутилката е нежна и приканваща за хубави емоции.Кутийката пък е слънчева и зареждаща с енергия.Чудесни неща си сътворила. smile3508
Тини- всички чинии ми харесаха.Браво. Blush
Раковинка- часовника е един малък шедьовър на декупажното изкуство.А за базара , имаш само мойто огромно възхищение от това което си сътворила. smile3501
Sineva-много впечатляваща чиния. #Crazy
Антом - нежни и запомнящи се вазички си направила.Бутилката също ми хареса.  bouquet
dbalinova- и декупажа и не декупажа ми хареса.Великолепни неща си сътворила. Hug
Злати -радвам се че излезе от" зимния си сън".Този шеби шик при теб е много шик .Великолепен е комплекта. Hug
katyahv-чудесен декупаж .Синия комплект ме  Shocked.Браво.
*щурчо*- часовника е изпипан отвсякъде.Много подходящ за детската градина.И керемидата е станала чудесна. Laughing
wnn-разби ме с декупажа върху вратата и тоал. чиния.Имаш много оригинални идеи.Браво. Hug
titinka-винаги има първи път.Справила си се добре.  Peace
Момичета със сигурност изпускам някой но не е нарочно .Да знаете че само ви се възхищавам и с огромно удоволствие ви разглеждам произведенията .Лека и спокойна нощ.  love001  love001

# 481
  • Бургас
Благодаря за хубавитите пожелания момичета Hug
Риси честит рожедн ден макар и със закъснение. Много здраве, късмет и много прекрасни моменти с любимите ти хора  bouquet
Вчера нямах интернет, когато успях да се докопам до компютъра Sick затова сега да почерпя със закъснение  Mr. Green

# 482
Срам,не срам,след като съм го споменала вече,се налага да го покажа моя първи и неуспешен опит с 3-д.
https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5586433139313354274
https://picasaweb.google.com/113511125753624314254/HandMade#5586433128569972002

# 483
БЛАГОДАРЯ ВИ,момичета за прекрасните пожелания,за хубавите и топли думи,за това ,че съм сред вас,за това,че сте страхотни приятелки,за това ,че благодарение на всички вас,декупажа се превърна от хоби в любов,за това,че ме правите щастлива. Hug
Тинииииииии,миличка,поздравявам те и тук.Благодаря ти за тортата,беше страхотна..ах тези тортииииииииии,каква мъка са ми.

# 484
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ ,МОМИЧЕТА! НЕКА ПРОЛЕТТА В ОЧИТЕ ВИ ДА ГРЕЕ ,А СЛЪНЦЕТО - В КОСИТЕ ДА СЕ СМЕЕ.БЪДЕТЕ КРАСИВИ КАТО ЦВЕТЯТА,УСМИХНАТИ КАТО СЛЪНЦЕТО И ВОЛНИ КАТО ПТИЦИТЕ!

# 485
Никита 82 оригинални са нещата, които показваш ... виждам в предишните ти творби си се справила по добре с фона Simple Smile) на бурканчетата се виждат четките (може би, ако след това минеш потупвайки с гъбка по нанесеното от четката ще се изравни фона и няма да личат следите), но да не ти прави впечатление и аз така бях в началото, докато го налучкам това с фона бая зор видях и още не съм се изпедепсала хихихи  Надявам се думите ми да не те обидят.
В това наше изкуство Декупажа никой не може да каже, че се е научил защото според мен всеки ден се учим на нещо ново и в това е красотата, ако спреш да се учиш, ако спреш да търсиш ... спираш и да твориш или циклиш на 1 място ...
Рали Joy харесва ми чувството ти за хумор хахаха Рали шик добре звучи и това и не само добре звучи, ами и добре изглежда Simple Smile на мен лично ми харесва ... продължавай да твориш в този дух
Виванова благодаря ти за хубавите думи Simple Smile даааааааааа лека полека се пробуждам от зимен сън, но дори и да не творя ви следя с интерес и ви се възхищавам.
Пожелавам на всички успешна седмица и много усмивки
  bouquet

# 486
Момичета,дълго време не съм писала поради хубави и лоши неща,които ми се случиха.Трябваше ми доста време ,да разледам кой какво е сътворил,не съм пропуснала нито страничка,нито думичка,нито снимчица от това коя ,какво е писала и направила.Имаме нови попълнения.Радвам се много.Добре дошли момичета.  bouquetза всяка от вас цветя.
В най скоро време,се надявам и аз да ви покажа нещо,за да не си помислите,че съм се отказала. Hug
Хубава седмица ви желая и бъдете усмихнати ,като теменужките да ДИДИА.

# 487
  • пловдив
"Отново пролет е
навън и във сърцето…
Ту ухае, ту вали…
Но е чисто,
свежо, ново
и красиво е, нали?
Голотата се изпъстря
с милиони цветове,
късай с поглед – подреди ги
в хербаризираните светове…
Покажи душата си на слънце
Постопли я, изсуши…
Усмивката сама ще дойде
и някой тя ще изкуши…;)
Всичко пролетно е и прекрасно,
ароматно и зелено
но разбираш го едва -
когато то е споделено…
Nell"
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ!

# 488
Честита пролет, момичета,
 Hug

Никита, позлваш ли гъбичка за тампониране, с цел да не се личат следите? Обеците са страхотни.

Ралица, свещта е дошла в повечко, но пилетата си ги бива Simple Smile

Злати, шеби шика е супер, много ми хареса.

Здравкова, красива е подковата, все късметлийски символи на нея.

Вал, поредният прекрасен свещник, а какви красиви цветове подбираш само Simple Smile

Бонисофия, чудесни са бижутата, аз глася една такава моя гривна на 20г. почти, добре че не хвърлих. Като знам само какви ретро мебели метнахме, но тогава не съм имала "декупажни" очи Simple Smile

katyahv, чудевсни първи опите, че и 3Д виждам, браво Simple Smile

MIM AR, кутийката и бутилката са много красиви.

Балинова, чудесна е метлата и не само.

Антом, страшна галерия с хъски извади. Голяма библиотека имаш, винаги вадиш по нещо хубаво.
Вазичката е много нежна. Шишенцата са също много хубаво нарисувани с контур.

Свраче
, тази комбинация човеци  Mr. Green и цветя, я видях при рускините. Много ми хареса.
Въоще като има мотив с човешко лице е друго, по-силно впечатление прави.
Транфера се оказа не толкова труден, колкото си мислех. Не го правя добре до съвършенство, но аз не търся такова Simple Smile
А, да люляците не се връзват със зимните одежди, ама карай.

Аз не го владея този контур,  предпоследната бутилка овапцах с кафяв.
Сложих пак люляци, че май се харесват. Но цветовете като цяло са тъмни

https://picasaweb.google.com/DECOUPAGEfromANNE/Decoupage2011#5586469142495643890

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:26 от Анe

# 489
Честита първа Пролет момичета

Никита интересни бурканчета,но и моят съвет е да тампонираш  Peace
Ралица много сладки са патетата
Ане Ане невероятни са всички бутилки,цветовете са си супер,а пък за пукнатините какво да кажа...ти май повече си внимавала в часа на Тини  Peace перфектни

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 12:33 от wiwian

# 490
Вал, мерси, да следвам инструкцийте на Тини,
но на предпоследната бутилка сложих повече първа стъпка и не се получи,
може да изглеждат добре, но не е така в действителност.
На последната са си ок Simple Smile
Чудесна снимка изкара, любим цвят на лалета и прекрасни нарциси, а вазата е един път,
само шеби шик й липсва Simple Smile

# 491
Ане предпоследната ти бутилка пък е уникална,такова съчетание на цветове,и аз на осмомартенските си подаръци(които все още не съм показала) пробвах да сложа повече от  ст1,наистина станаха малко по-големи пукнатини,но пък се получи издутина,но няма страшно,така ще се науча  Mr. Green

# 492
Айде пак на анкетката  Mr. Green
Можете да гласувате едновременно и за тема и за предмет
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567077.new#new

# 493
Ане страхотни бутилки.
А относно тампонирането,някои неща ги правя с тампон,а други с четки-кое как дойде.Злати22
въобще не се обиждам,напротив,радвам се,че ми обърщате внимание Heart Eyes.Аз сега като гледам какви неща съм правила тия дни,с такова космическо за мене кръвно,само им се радвам Simple Smile

# 494
Ане,станала си просто факир на фоновете и на пукнатините..  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet   Какви са тайните на Тини,че..явно съм ги пропуснала.. newsm78   

Общи условия

Активация на акаунт