Декупаж 41-пролетна

• 65 639
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро на Първи Април!   bouquet Усмихвайте се постоянно, защото никога не знаете кой ще се влюби в усмивката ви!  bouquet
 :love: Честит Рожден Ден Ларинка! От нас позакъснелите Blush Бъди безкрайно щастлива! Heart Eyes

Ralica.Doncheva - Прекрасни неща ,  много ми харесва фона на дъската със заека ще идвам на обучение. Heart Eyes
HuKuTa_82- Чудни цветни нещица! Heart Eyes Страхотна чаша!
JuliS - Добре дошла! Отново ще можем да се порадваме на красивите ти творби!  bouquet
виванова - Това хъски е като живо, мацката ще се влюби в него! Heart Eyes
wiwian - Прекрасни къщурки!  bouquet
danisio- Интересен месарски часовник, идеален за кухнята! Simple Smile
Mik58- Много ми харесват паната ти!  bouquet
titinka- Весела закачалка! Heart Eyes
Момичета, извинявайте , че коментирам до тук, но не мога да насмогна!  bouquet
Закачалка от мен!
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby1.567965.22904649
http://esteia.snimka.bg/hobby/hobby1.567965.22904650

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 09:50 от Sineva

# 601
Момичета,поздравления за всичките ви красоти.
Раличка-великденските ти красоти са много впечатляващи,особенно ми стана любим комплекта с петела и кокошката..страхотни са.
HuKuTa_82-много нубави неща,много.
вивановка-оригинално изпълнение с хъските.
Mik58-паната са чудесия.Рамката с какво я правиш.със структорна паста или гипсова?
 Валка-адмирации миличка,за цялата черна серия.
Sineva- интересна закачалка си направила.поздравления.Хареса ми .
Вивианка-тези къщурки ,новичките са ти като от приказката ,,хензел и гретел,,весели и сладурски.
Пожелавам ви ден с много настроение и смях.

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 14:41 от росирос

# 602
 Здравейте на всички ,трудолюбиви пчелички !!!  bouquet
ЧЕСТИТ ПЪРВИ АПРИЛ .......,НО ТОВА, КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА НЕ Е ПЪРВОАПРИЛСКО...... Heart Eyes

Благодаря на Didia,wiwian,orhidee,MIM AR, виванова,Sineva,росирос и ........ дано не пропусна някой за хубавите думи   bouquet    Далеч  съм от истинския декупаж.,но с приятели и съмишленици  мисля ,че ще се справя.......

Гледам красотите ви с огромно удоволствие и  се възхищавам на изобретателността и идеите които имате .....
    росирос     -Пастата с която правя моите бутилки и пана е гипсова /мисля ,че Вал и още някой бяха писали за нея/
Дано не омръзна с нещата си си ,но това ми доставя удоволствие  -пона засега.

https://http://marlana.snimka.bg/hobby/moeto-uvlechenie-2011g.566682.22906683

Приятен уикенд и много усмивки  желая  на всички !!!  bouquet

# 603
  • пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛАРИНКА!
на патерички, да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

Честит ви празник на шегата, усмивката и  Wink лъжата момичета! Мноооого да сте усмихнати!

Момичетааааааааа, съжалете се над мен, напоследък имам временце само да прелитам и да ви се порадвам, а вие така сте запретнали ръкави, толкова прекрасни неща сте направили.... а мен така ме сърби езичето да ви одумам... ама пусто време...   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts мога само толкова  Embarassed

Относно срещата в Пловдив. За сега около 4 момичета от Варна, Шумен, Ямбол, около 5 момичета от Бургас, едно от Хасково и 3 от Пловдив са заявили. Мол,я който ще идва на 16 април към Пловдив да драсне, тук или на лични да не пълнем темата, за да се ориентирам горе долу колко човека ще сме, че да уговарям мастото  Mr. Green

# 604
                   Лелеееее,къде ни е отишла темичката! ooooh!
                   Да ви покажа другите два опита с принтирана картинка на мастилено струен принтер.
                   Тази чиния е пряк декупаж и картинката изсветля съвсем малко,но не е обелена отзад.За това скрих ръбчетата с точките.Картината е с много интензивни огнени цветове и за това изсветляването почти не личи.Провалът ми е с опита да нагъна един слой салфетка около картината като рамка и се получи нещо като.....смачкано. Embarassed
http://media.snimka.bg/8299/022852553.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8299/022852554.jpg?r=0
                   Тук вече декупажът е обратен и картинката е обелена и трагедията с принтера видима.Картината е в оранжево-жълточервени интензивни цветове,а след обелването стана бледа и на места почти не си личат цветовете.Така,че лазерния принтер си остава фаворит за мен.
http://media.snimka.bg/8299/022852557.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/8299/022852551.jpg?r=0 , а обгарянето на места изгоря малко като повече навътре в картинката . Laughing Тук се вижда!
                  Та това са ми опитите с мастилено-струйния принтер.
                  PS=Редактирах се ,защото от разсеяност на втората чиния съм пуснала две еднакви  снимки.Сега копнах детайл ,от който се вижда ,че снимката е ужасно избеляла.Ето още един детайл:
http://media.snimka.bg/8299/022852559.jpg?r=0 - както и да го гледам само аз си знам колко се промениха цветовете.

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 17:38 от Didia

# 605
Ето ме и мен,онемяла от всички красиви неща които показвате.
Мик58 - много интересни пана и бутилкат към паното също е много красиваю
Данисио ,абе момиче не знаеш ли че сега е време за пост,къде отиваш с тези съблазнителни месца по часовника, а фона му е чудесен
Вивиан къщичките са приказни , много весели ,радст е да ги гледаш ,да не повярва човек че са само кутия за мляко Rolling Eyes
Виванова кученца сладурски ,прекрасно изработени чинии и пепелниик
Джулс бутилките ти са слънчеви ,много красиви !
Никита чашката е чудесна ,но само 1 ли спретна ,слънчева лопатка да си метеш с кеф и усмивка на уста,кутийката е супер ,а четката за коса като я извадиш от чантата всички ще ти завиждат
Раличка мила гледах гледах и тези дизайнерски трупчета така и не ги видях ,но с огромна наслада разгледах албума ти отново,пълен с красота ,великденските окошчици и петленца ме омагьосаха
Синева Браво ,много хубава закачалка
Дидия фона на чинията с танцьорката е страхотен,прекрасна чиния,другата също е станала интересна ,но като че ли контраста между фон и картинка е малко  по голям ,не ми се сърдиш нали
Хубав ден и спокойни почивни дни момичета   bouquet

# 606
                      Геновена,изобщо не се сърдя , а и няма за какво. Laughing Нямам оргинал на картината за да видите каква прекрасна топла гама са цветовета,особено на доминото,а след обелването и особено след лакирането за да мога да направя гърба на чинията цветовете просто изчезнаха.Аз споделям опитите си с този вид принтер,ами винаги има промяна особено когато е обратен декупаж и се налага лакиране / винаги лакирам за да предпазя вече залепеното от следващите интервенции  Laughing/ ако пък е и с лак на водна основа избеляването е просто неизбежно.Опитвала съм хиляди начини и не се получава.Даже на една бутилка толкова се радвах ,че не избеля и като я погледнах сутринта направо ми се плачеше.От вътре /обратния декупаж синееше,а беше едно страхотно американско градче от по-миналия век,а от вън брезовата гора розовееше.Е,тя беше по - поносима като цвят. Mr. Green
                       В случая с тази чиния фонът даже се губеше до ярката картина,ама след окончателното изсъхване стана това,което виждате.В един момент беше добре и се молех така да остане,ама  ....... не би.Обезцвети се и това си е!

# 607
Дидия,благодаряти,че сподели опитите си .Намен първата чиния многомихаресва- и фона също е супер и...нагънатата салфетка не ми стои смачкано..
Втората чиния ми идва малко по-..обгорена ,но и тя е много нежна..  bouquet
Синева,закачалката е чудесна. (трудно открих самите закачалки на прекрасното пано..)  bouquet
Мик 58,много сполучлива бутилка и пано към нея.Харесвами релефа..
Рали,и аз не открих никъде дизайнерските трупчета..Ще чакам с нетърпение снимки (каза,че вече има съвсем истински свещник..)

# 608
От мен малко Великденски нещица за базара :

http://genovevag.snimka.bg/arts/dekupaj-2011.570590.22922486

Диди наистина благодарности за опита ти с принтера.Но опита ти показва че не е подходящ ,защото полагаш толкова много труд а накрая не се получава това което искаш .

# 609
Малко ВЕЛИКДЕНСКИ НЕЩИЦА ЗА БАЗАРИТЕ и от мен..

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 21:57 от *щурчо*

# 610
                Щурчо,нещо не ти се отваря линка.Явно има някаква грешка,че изписва невалиден адрес.
                Геновевче,много сладурски нещица за базарите! А за принтера вярно си е така - много труд и със сигурност те подвежда в цеветовете.Правих една чиния с принтирана картина на кон и жена ,модернистична /картината е страхотна,но стила на рисуване много особен/ и като станах на сутринта видях коня със сигурност,но жената /беше в червено/ се беше изпарила - само неясни очертания.Колко си играх не е истина и до последно вярвах,че ще избелее ,но лекичко.След изсъхването чинията замина в миялната,а аз ще търся лазерен принтер и то със сигурност.Така поне нервите ще си спестя,а и другите материали. Wink

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 21:50 от Didia

# 611
Поправих го... Hug

# 612
Щурчо ,Геновевче браво ,колко много и колко красиви неща сте изработили за базара
Дидиа въобще не личи,къде е нагъната салфетката,най вече ти знаеш и затова ти се набива на очи  Peace и другата чиния ми хареса много

# 613
Олее Щурчо, Гени какви са тия красоти за тоя базар , направо думи нямам   bouquet  bouquet  bouquet ,
Щурчо видях имаш и върху плат неща, това пак декупаж ли е? Моля те, сподели как е направено, че много ми хареса  bouquet
Наскоро нали ви споделих, че си купих принтер мастилено струен от - най евтините  Laughing, до сега няколко пъти пробвах и няма проблем, но утре ще покажа. Първоначално ме беше страх да мокря хартията, но сега като изпробвах и ме е яд защо не съм го правила досега, прилепя страхотно и не се разпои. Не гладя, дори веднага след принтирането ползвам картинката и не беля също. Някъде бях чела че може да се минат крайщата със щкурка или да се намокри там където попринцип искаме да отрежем, затова Дидиа пробвай така.  Досега не съм ползвала лазерен, тук няма никъде , а и са скъпички нямах възможност да си купя такъв  Sad ...
 Дидиа ето как го правя аз.. мокря си хартията и я оставям на хавлия, мажа лепилото и слагам картинката тя прилепна сякаш слагаш фолио и може да си я местиш и нагласяш като я държиш в единия край и след това с тоалетна хартия натискам на някой места ако не е прилепнало добре и по крайщата. Simple Smile Дано си ме рзбрала   Laughing
Преди имах проблеми при нанасянето на лака, пропиваше ми , но аз съм си била виновна  newsm78, от както мъжо ми ги лакирва  Joy проблема изчезна
Ще ви пожелая приятна почивка и днес , ние ще се оправяме и отиваме на детски театър с големата кака ( е тя хич не е голяма , но нали е кака )  Joy

# 614
                 Щурчо,ти ме уби! От къде го намираш това време? ooooh!Всичко е страхотно!Нямам думи да изкажа възхищението си от теб!  bouquet
                 Титинка,благодаря за съветите ,но ако аз намокря картинката преди да е лакирана ще се размие тотално.Принтера е HP и то един от най-добрите в класа си.
                 Сега ме викат да гледам децата /нали съм все на повикване та нямам собствено време и планове/ когато се върна ще ви снимам една и съща картинка - принтирана,лакирана и след това обелена и залепена.Сами ще видите как се получава при мен.С лазерния принтер бях забравила една картинка в чинията с водата ,подготвях я за обелване и на сутринта даже се беше залепила за чинийката  Mr. Green Накиснах я отново ,отлепи се обелих я и цветовете си са такива каквито си бяха.
                 Като направим национална среща ще ми покажете какво става с вашите картинки.При мен не се получава и това си е!
                 Отлитам,че вече звънят на пожар! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт