Декупаж 41-пролетна

• 65 682
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
Само при мен ли е тази странна визия на форума  newsm78
Раковинка, много ти благодаря за хубавите думи...благодаря и за вниманието , което си отделила на шаловете ми...всъщност аз си ги рисувам, милото само ми помага понякога...той по-скоро е по дръвчетата  Party

# 76
  • тъгата в мен
Профи,да си ми живо и здраво    Да не те напуска музата.Дръж  и не пускай Wink

# 77
Профилче, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Бъди здрава, все така усмихната и чаровна!

# 78
Профилче, честит рожден ден!!!

Много здраве, късмет и вдъхновение за нови експерименти в декупажа !!!

Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 22:54 от Toskana

# 79
Профилче, Честит Рожден Ден!Бъди все така креативна ,оригинална ,лъчезарна, много усмихната и изящна в декупажа.Желая ти късмет , успешен бизнес и здраве за теб и семейството ти.

# 80
Здравейте,
Идвам с молба за помощ като начинаещ кандидат-декупаж  Embarassed
Искам да попитам защо ми се пука в една посока боята? Thinking
Става като надрано с четка,а ми се искаше да постигна резултат на напукано стъкло на кола(дано обясних добре).
Имам едни елементи на спалнята,които искам да напукам,купих си кракле,мазах в една посока,както беше описано-не стана!После мазах в различни-тогава пък резултата беше трагичен.Моля ви кажете къде греша ooooh!
Извинявам се ако е писано някъде,но след 1 седмица четене вече останах без очи и не успях да намеря решение за моя проблем.
Благодаря предварително за помощта!  bouquet

# 81
bushkata пркрасно си се справила, ако не се лъжа си начинаеща, макар, че по нищо не личи. БРАВО!

Аматьор съм си, макар да съм правила две-три неща. Гледам вашите работи  тук и просто "Уау!".
Благодаря. Simple Smile

# 82
Мумитке ти само идеи подхвърляш чудни линкчета, обаче защо бе мила нищо не показваш, не помня от кога не съм виждала твое творение newsm78
Ми защото нищо не съм правила от август месец  Embarassed  Тогава се отплеснах по друга дейност  Wink
Идеи имам в изобилие- собствени  Mr. Green, материали- също, и всичко спира до там! До първа боя на бутилката...
Ходих по срещи- дано ми мине- ама не ме пуска!
И си рекох, като не се получава при мен, дано мога да помогна на някой друг!
За това ви пускам линкчета, съвсем добронамерено е!
Съжалявам, че ви се натрапвам, повече няма!  Stop
Успех дружино!   bouquet

# 83
Ееее Мумитка за какво натрапване говориш,Напротив,много ама много сме доволни от линкчетата,не се коси музата ще дойде пак ,а ти продължавай да ни подкрепяш с чудесни линкчета и идеи , само ще те помоля да слагаш линкчетата в новата тема-библиотека
Крис  прекрасни са и чинията и шишето ,много стилно!
Матиа кажи с какво кракле работиш - еднофазно или двуфазно ,освен това ефекта на счупено стъкло може да се постигне с намачкан найлонов плик ,топиш в боя и цапкаш по повърхността ,образуват се фигури - виж в този линк е обяснено и показано различни ефекти с найлон

http://www.decoupage-in.ru/forum/viewtopic.php?f=3&t=7&start=120

# 84
ооо Мумитке, аз ли не съм се изказала както трябва  newsm78 ти ли не си ме разбрала  newsm78
изобщо не съм искала да кажа нищо лошо, даже напротив Embarassed
Много са ни полезни и линковете и идеите ти. Просто се чудя твориш ли, не твориш ли - затова.

# 85
Ползвах акрилна боя, върху нея латекс, салфетка и накрая лак. Не съм убедена, че няма да

да може би - шкурка, С 200, латекс, салфетка, лак.
Не знам дали има грунд за пласмаса, или грунда за дърво би вършил работа.
сигурно не.
но времето ще покаже дали ще издържи, дано.
чудесно включване.

Мумита, пускаш чудесни линкове, да.

Крис, отсъствието в декупажа е извинено,
предвид успеха на другите фронтове  Hug

Матиа, може би снимка за ориентация и какво е краклето,
както писа Геновева.

# 86
Привет на отбора на сръчковците! Hug
Човек не може да ви догони ooooh!
Здравкова, много добре се е получил ефекта с обгорялата салфетка, т.е. огненото кракле! И в комплект с бутилката е супер! За чинийката в лилаво мога да кажа или хубаво, или нищо Wink А паното с Климт е страхотно! Мисля, че си му избрала възможно най-подходящата салфетка.

Бонисофия, и твоят комплект Климт е чудесен! И си аранжирала много добре декора за снимката!

Вал, намерила си идеално приложение на тази прекрасна салфетка - много ми харесаха бутилчиците с момините сълзи!

Криска, и чинийката ми хареса, но бутилката - повече! Особено  дорисуването с контур! Но ти си си професионалист в рисуването!

Бушката, щайгичката е много весела и добре изпълнена! Браво!

Мими, весела кратунка  Wink

Мумита, Геновевче,
хубави линкове!!

# 87
Matia, ако ползваш еднофазно кракле, нанеси акрилната боя върху краклето като тампонираш с гъбка/кухненска/.
 Успех !!!
 Hug Hug Hug

# 88
                      Мумита,я не се впрягай! И аз съм като теб - нищичко или почти нищо не съм направила и завършила,но пък....акъл давам  Mr. Green и всеки ден се радвам на красотичките ви.У дома един през друг са болни и хич нямам време да коментирам.Ран е в болница,мама с него и...днес пък тя плаче ,че е с Т,кашлица и всички екстри на грипа.Аз цял ден на работа и няма да мога да я сменя в болницта. ooooh!
                       Така,че ме извинете за липсата ми на коментари на вашите красоти,но...като оздравеят ще ви пиша по .....цяла страница! Peace

# 89
искам да попитам , ако ползвам фасаген оцветен, ще може ли да се напука с краклето?

Общи условия

Активация на акаунт