Монодиета 2 част

• 50 099
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте от мен.Отдавна ви следя, но така и не намерих смелост да се запиша при вас понеже всичко се обрича на провал при мен,но до днес!.Преди два дни направих 1 ден на течности,а вчера бях на салата и малко сирене и 1 филия хляб,та след два дни резултата ми е -1.1 кг,аз започвам от 77.9,като днес съм 76.8 на ръст 1.60 можете да си представите за какво иде реч. Та бих искала да се присъединя от днес с 5-дневната диета на reinfall и почвам с кисело мляко,ще се отчитам всеки ден и се надявам да не оплескам нещата.Успех на всички дами Flutter

# 256

привет отново  Flutter

появявам се за нови 10 дни,
започвам с кисело мляко и 58.8 кг

# 257
aventura Hugтова с +2 кг след въглехидратен ден не е винаги вярно Mr. Green
аз,в 90-дневната най-голям минус имах след въглехидратния,а любимият ми разтоварващ ден е с ...ориз Laughing
зависи от въглехидратите и дали е всеки ден, по 3 пъти на ден и дали е "на корем"до пръсване Joy
ако днес е без въглехидрати ,няма да е голям провал и не се ядосвай
аз съм си на елда (въглехидрат,но от добрите)
успех на всички Hug

# 258
Привет, момичета Simple Smile
Днес по понеделнишки голям наплив има в темата,успешен старт на всички започващи от днес  Peace
aventura,най ме е яд ей така да направя-цял ден да вървя по режима и накрая на деня да се издъня.Умирам си направо,ама съм го правила и то неведнъж Embarassed Голям инат и воля трябва!
Katiaq ,задоволителен резултат,браво! 
Snow4eva, къде се загуби?Започваш ли от днес? Wink
Аз си местя линийката малко  по-малко,днес пак си правя ден на прясно мляко с 1-2 филийки пълнозърнест хляб.И аз си модифицирам ,както ми падне,важно е да има успех!
Днес ще ви навестявам често,такова лошо време,че няма да се излиза.
Herzen, коя диета правиш за 10 дни?

# 259
Здравейте и от мен!Аз вече трети ден съм на същите кг.и не мърдам,а пък не съм прегрешавала освен с ябълка,защото ми се яде сладко.Продължавам пък ще видиме от утре съм на пиле.Да питам за салата може ли печени чушки.

# 260
  • София
Snow4eva, къде се загуби?Започваш ли от днес? Wink
Hug Тук съм! Как да не започвам.... Даже вече почнах - изядох си спагетения обяд!  Sunglasses

Чета за чудесен резултат при Katiq  Hug Браво! Наистина е стимулиращо!
viki73  Hug споко, явно си в застой, ще има скоро минус!
NoraM  Hug браво за линийката! Аз още не мога да си я догоня, но няма да си я местя на реалните кг, надявам се след някой друг ден да се самонастигна! Laughing
tania6  Hug елдата е добро решение вместо спагетите! Супер!
Herzen Hug успешен старт!
sissleyy  Hug добре дошла!
aventura  Hug случва се, не се укорявай... Продължавай напред!  bouquet
ina15  Hug Monitaaa Hug
Надявам се да не пропусна някого! Hug
Успешна седмица на всички!  Hug

# 261
Здравейте,
Честит диетен понеделник   bouquet
Аз след като се изложих уикенда с луната, днес чинно си хапвам спагетки с доматен сос  Simple Smile

Поздрави и успешна седмица  Hug  Hug Hug

# 262
  • София
fleury  Hug Hug  bouquet
Още спя... Embarassed
И аз се изложих с Луната! Но със спагетите ще се справим и няма да има издънки! Hug

# 263

...........................
Herzen, коя диета правиш за 10 дни?

ето тази и повтарям още веднъж:
1ви ден - 2 кисели млека
2ри ден - зеленчуци
3ти ден - 5 яйца
4ти ден - плодове (5 картофа в оригинал)
5ти ден - печено пиле

# 264
  • София
NoraM, днес се сетих да погледна съдържанието на подправката, както ти обещах преди няколко дни:
сол, Na-глутамат, цалевично брашно, кориандър, черен пипер, риган, домати на прах, босилек, чесън, натурален оцветител.
Е, има и неща, които предпочитах да ги няма, но това е положението! Laughing

# 265
привет,момичета и от мен! Hug
аз също през уикенда направих типичното преддиетично натъпкване..
днес смятах на течности,но пия аб и трябва да се яде..
та спагетите ще ме зоват..после ми се събират много протеинови дни и се чудя дали дане ги редувам по дните и принципите на 90-дневната,но в моновариант.някой имали опит с подобен експеримент или аз ще съм опитното зайче и ще докладвам..
страхотна стимулираща компания сте!
 Hugви всички до една!
успешна диетична седмица! Praynig Peace Heart Eyes

# 266
Привет, момичета! Първо да ви се похваля, че съм -800гр. за 2 дни, което за мен си е идеален резултат, защото свалям бавничко. Днес яйца.. Да обаче изядох 1 цяло и 1 белтък на обяд и чак ми стана лошо.. Та искам да ви попитам ще има ли проблем вечерта да сменя яйцата със сирене или нещо друго, няма да издържа така..  Thinking

# 267
Monitaaa   Hugспоред мен по-добре извара,ако можеш да я ядеш Thinking
сиренето е солено и мазно
 ако на обяд са яйца а вечерта друго,то май не е монорежим,но здравето е по-важно
това е добре -800г smile3501
аз си изядох елдата със сирене ,много ми се услади и си казах "мога три дни да ям това" Mr. Green
подозирам,че до утре ще съм на друго мнение Joy
Ина знам,че е най-голям ефекта като са 2 дни протеини,1 ден въглехидрати,1 ден нормално хранене,но това го правя за кратко и около празници и успявам да си запазя теглото по време на хранителните състезания Mr. Green
лек и успешен ден  bouquet

# 268
tania6, мерси мила. Ще пробвам на извара. В другите дни едва ли ще имам проблеми, от самото начало като започнах диетата си знаех, че с яйцата ще се спречкаме..  Laughing Все пак се успокоявам, че не съм прегрешила с нещо кой знае какво, така че не е фатално..  А и нали попринцип яйцата и изварата са към белтъчните, така че не би трябвало да имам плюс ама ще видим утре каква присъда ще ми даде кантара..  #2gunfire И другия яйчен автоматично става изваров..  Laughing

# 269
Здравейте момичета   bouquet  Не съм тук с вас, но бях - преди около месец и си ви следя, че сте ми близки  Peace  Кой знае- сега съм на 90 дневната, ако зацикля на някои килограми, може да пробвам и моно козове да размърдам кантара  Mr. Green .

Та, Монита, прочетох ти въпроса. И да си кажа, според мен не трябва да очакваш плюс в никакъв случай. В основата си монодиетата разчита на понижения прием на калории за деня, точно защото се яде един продукт, без примеси. Не вярвам да надскочиш калориите, защото яйцата ти (1 цяло и 1 белтък) са около 150 калории до тук. Е колкото и извара да изядеш, ми се струва трудно да стигнеш дори и 1300 примерно.

Пожелавам ви слънчево настроение и мноого минуси!  Hug  Сноучева, ти си стимул!   Hug

Общи условия

Активация на акаунт