Монодиета 2 част

• 50 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Zeratulka1 много съжалявам за това,че не  се е получило това което си очаквала,но наистина може да не е това твоята диета опитай Дюкан там месо има и в повече дано успееш и аз гоня едни 10кг. но ще видим идвай да ни пишеш и ще разбереш дали пък това е моята диета.Успех Peace

# 241
Ужас тази сутрин съм плюс 400гр. но това е сигурно от МЦ дано е така нещо ми се развали настроението от сутринта.Има време до края ще се оправят нещата Praynig Grinning

# 242
Добро утро !
viki73, не се тревожи за някакви грамове нагоре,ако си стриктна,било ти заради МЦ или заради друго,ще си паднат лесно ! HugИ на мен ми се е случвало,ама като си спазвам нататък всичко стриктно и нещата се оправят много бързо!
zeratulka1, жалко! Пробвай някой друг режим,намери най -доброто за теб.Всеки сваля по различен начин,важно е да намериш твоята диета  Hug
При мен-  бавно и славно и надолу  Crazy
Хайде,момичета чакаме ви в понеделник на старт линията Simple Smile Дано да е успешен старта,а и финала също!
Днес цял ден ще сме навън,чудесно време!
Хубав ден на всички !

# 243
Здравейте, аз съм нова сред вас!  Hug
Бях известно време на 90-дневната диета, но имаше резултат само първите дни и осъзнах, че от въглехидрати много пълнея..  Sad Пък и е доста дълга и явно нямам волята да я спазвам.. Затова сега се спрях на режима на galimira28 и смятам, че няма да ми е трудно този път.. Включени са само любими мои продукти, така че и като диета няма да ми дойде, по-скоро угощение май ..  hahaha Свикнах да закусвам плодове, ще го правя и сега. И си вмъкнах един ден 6 - плодов! Така че ще е 12 дни моята диета! Стискайте ми палци да не прегреша, чееееее..  #2gunfire Имам някакви 4-5 излишни килограма, трябва да ги преборя!   bouquet

# 244
Monitaa, добре дошла Hug Стискаме ги палците и на ръцете и на краката   fingerscrossed Бъди стриткна,малко повечко воля и ще се разкарат килцата,а и при теб те не са много.
ДНес къде се загубихте бе момичета,светна малко слънцето,топлоооо навън и хайде всички по разходки.  Nature SunnyИ аз бях цял ден навън,не сме се спряли,да видим утре какъв ще е резултата Simple Smile Днес си карам на салатки... eat
 Kissing Heart

# 245
аз чакам с нетърпение вече понеделник..
NoraM,ти на коя монодиета си?

# 246

NoraM,ти на коя монодиета си?

Нямам определена! Бях си поставила за цел да ям едно и също цял ден.Ама,то така и не се получи в началото.Сега съм малко по стриктна ,от 4-5 дни насам  Embarassed Не мога да карам точно определена диета,защото понякога нямам точно това ,което трябва да се яде и затова си определям деня според в каквото имам в наличност.С две малки деца съм и пазаруването често ми е проблем newsm05
Хайде и утре ви остана и в понеделник да сте на линия    Hands Thumbsup

# 247
NoraM, благодаря миличка!  Hug Аз влизам да се отчета като напълно режимна днес. Не закусвах, нямах апетит нещо. Към 2 часа хапнах едно нискомаслено мляко. Вечерта пак апетита го нямаше никакъв, но си направих един айран, за да не прегрешавам по нощите.. (без сол, разбира се). Засега върви добре, предполагам и утре кантара ще ме зарадва..  Blush Blush

# 248
  • New Zealand
Здравейте, момичета! Simple Smile От днес и аз съм във вашите редици. Ще се пробвам да направя една десетдневка. Стартирам с кисело мляко. Единственият ми проблем е бялото вино вечер, така че още съм в чуденка дали изцяло да се лиша от него...

# 249
не се лишавай,ако е 1 чаша (винена,не бирена hahaha)
аз бях на елда със сирене ,преди 3 дни,но си пийнах малко вино вечерта и имах -700 гр Mr. Green
е,не ги запазих изцяло,но имам (по-скоро искам) още 2-3 кг да махна,ако мога,ако не -не ми и пука Crossing Arms
и аз мисля да се включа от утре,но тия спагети Sick
за мен първият ден ще е елда и то със сирене Mr. Green
и аз ще се пробвам на 24 дневната и още първия ден я променям по мой вкус Joy
до утре
приятен ден  bouquet

# 250
tania6,и аз ще я променям в постен вариант..големи модификации ще претърпи,да видим като резултати какво ще отчетем..
успех на теб! Peace

# 251
Момичета за да ви стимулирам 5кг - newsm44 newsm44,успех на всички,Аз продължавам,искам още 5  Hug

# 252
  • New Zealand
Момичета, днес съм на картофи/при мен е сутрин/. Слагате ли им някакви подправки, че само така варени... Sick

# 253
на мен ми харесват без нищо картофите като са топли
а след това ги правя на салата с кромид лук , оцет и малко зехтин
успех  bouquet
тази 24 дневна диета момичето си я е измислило по свой вкус и се е оказала успешна
идеята е добра и аз също ще си я направя по мой вкус Mr. Green
Ина Hug аз не постя,но защо не и в постен вариант Laughingще ми е интересен твоя опит,пиши менюто си Praynig
Катя Hugнаистина е стимулиращо Laughingбраво
  bouquet

# 254
  • New Zealand
Издъних се днес. Денят ми приключи, като в сметката, освен картофи, се намърда и една чиния готвен ориз/с мазнина и т.н./. Просто не е истина! Имам проблем с ПМС-то и не мога да се контролирам Blush Утре продължавам с пиле или кисело мляко Peace Смятам утре след този въглехидратен бум да пропусна кантара, който ще регистрира поне 2кг + Crazy

Общи условия

Активация на акаунт