Монодиета 2 част

• 50 092
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Забравих да ви кажа аз като бях на спагети ядох и от тези готовите китайските дето се накисват за 3 мин.във вряла вода и пак имах минуси.

# 226
Добро утро на всички!Днес не съм свалила изобщо сигурно заради МЦ.но поне не съм качила.Днес продължавам на кебапчета.Лек ден на всички Laughing Laughing

# 227
viki73,добре е пак,щот аз покрай МЦ качих 1кг  Peace
След вчерашния пилешки ден имам малко минусче -400гр. Simple Smile
zeratulka1, как е днес ,след картофите ?Има ли минус?

# 228
NoraM права си по добре састой отколкото плюсове.Браво за твоите минуси.Zeratulka1 как си днес мила  казвай за минуси. Laughing

# 229
здравейте!
вчера вечерях спагети с домати,но след тях се олях с ядки..
днес-отначало,но ще е рибен ден,заради празника.
честито благовещение,момичета! Hug

# 230
  • София
Честит празник!  Hug
ina15 Hug Случва се, не е фатално... Продължавай напред!
viki73  Hug нормално е покрай тези периоди задържане, или качване. И аз днес съм така, ама какво да се прави...
NoraM  Hug честито минусче!  bouquet Относно подправката, да ти кажа, не помня точно какво сдържаше и погледна. Само дано да не съм го пресипала в малко бурканче, закото много обичам подправките да не са в картонени кутийки, а в шишенца, бурканчета... Ще погледна. Ако не - в магазина на кутийката ще видя, но днес забравих за това, в интерес на истината.
zeratulka1  Hug

# 231
Snow4eva[/b,ти от кога започваш?
то петък не е ден за начало на диета,но до понеделник по-добре с опити,отколкото с предиедно тъпкане..

# 232
  • София
ina15  Hug преди малко ми беше последното нормално хранене  Joy
Минавам на Лунната диета до понеделник сутринта. И от понеделник съм тук - с първи ден спагети! Sunglasses Не е добре в петък, ама фазите на луната са точно такива! А и днес се появи едно плюсище от вчерашно прегрешение вечерта, което се надявам да разкарам и в понеделник да съм си вече на линийката! Ще видим!

# 233
запалваш ме и мен утре да опитам с лунната.но да видим.успех на теб!ти си сериозна и съм сигурна ,че ще имаш огромен минус. Hug Peace Hug
та понеделник за по-лесно ще се прешия към теб и спагетите.

# 234
  • София
Хайде заедно! Simple Smile
Аз съм сериозна, но понякога и аз имам трудни моменти, когато ми пада пердето и пренебрегвам последствията! Важното е, че това се случва все по-рядко напоследък и мога да кажа, че лакомията е почти овладяна!
Самият Лунен ден е утре, но ще се опитам още от днес /дано успея/! Нали пише, че може и 3 дни - един преди, един по време на лунната фаза и един след нея.
Миналата седмица го направих само 2 дни и имах почти 2 кг минус. Дано и този път се получи!
Пожелавм ти успех!  Hug

# 235
благодаря ти! Hug
ще опитам с теб!със сериозна компания си е предизвикателство!и за моноден на гречка се замислих,но поне с подправки..
време му е да се стегнем,че топлото време идва,а не ми се показват телеса.. Embarassed

# 236
Здравейте    bouquet
Как сте, момичета   Hug
Аз след много чудене, маене и мотаене, най-накрая се наканих да започна  Blush Blush Blush
Snow4evaHug
Виждам по лентичката ти, че си все по-близо до заветната цел, за което най-сърдечно те поздравявам.
Този път няма да се поддавам на никакви изкушения и ще издържа диетата до края. Започвам от понеделник след луната със спагетки Simple Smile

# 237
  • София
ina15  Hug fleury  Hug
Заформяме се стартова дружинка от понеделник! Чудесно! Много се радвам! Наистина ще се подкрепяме! И с помощта на другите момичета, които обаче са малко по-напред от нас!
ina15 права си, време е да се стегнем!
fleury  Hug чудесно решение! Почваме!!!  Laughing Между другото... понякога решението е най-трудното неща! След това всичко си върви от само себе си! Sunglasses

# 238
  • Пловдив
Леле колко много сте изписали  Grinning

Snow4eva, viki73,  NoraM  Hug тук съм.
Е момичета - на 17 тия ден от 24-дневната диета искам да ви кажа, че това не е мойта диета.  Stop
След вчерашния- картофено-салатен ден отново съм на + 0.200 #Cussing out #2gunfire #Crazy
Но това е положението. А сега ще ви споделя и по моему защо е така.  newsm78 Мислих мислих и го измислих. Преди 3 години си правих вега-тест и там ми излезна че организма ми не разгражда - мляко и млечни продукти, картофи, карфиол и моркови Sick а разграждам всякакви видове меса Rolling Eyes нали съм едно месоядно Mr. Green. Та това май сега с моно-диетата се потвърди. В месните дни свалях, в другите качвах. Така че ще се ориентирам към такава някаква по местна диетка  ooooh!
НО ЩЕ НАМИНАВАМ ДА ВИ ВИЖДАМ и да ви контролирам  Naughty
Днес ще си хапна  Laughing Embarassed, утре може и аз да направя луната, но с плодове, че така ми липсваха и после ще почна нещо друго, може пак да направя от 3-ти до 11-ти ден на 24-дневната, което пък много ми прилича на 2та фаза на Дюкан ooooh! Ще видим. Та започнах 73, паднах на 70.7 и днес кантара показа 71.7. Общо взето 1.3 кг. за 16 дена. Но продължавам смело напред. Ще ги преборя тези 10тина килца пък  #2gunfire #Cussing out

# 239
  • София
zeratulka1  Hug тъжно ми е да чуя, че не се е получило с диетата. Все смятах, че малките плюсове ще паднат. Може и да си права, че това не е твоята диета. Какво мислиш да предприемеш оттук нататък?

Общи условия

Активация на акаунт