Монодиета 2 част

• 49 619
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Viktoria09 Hug благодаря ти за съвета! Права си! Аз използвам купа само за пренасяне до офиса и винаги избирам висококачествени кутии. Иначе няма как да стане при мен... А по принцип - естествено, че се храня в порцеланови! Sunglasses Просто... такава е ситуацията с храненето в офис.
Хубаво е храненията да са 3 - закуска, обяд и вечеря. Но в 24-дневната не е казано нищо за закуската. Когато сутрин си режа салатата, след като я направя, ако съм много гладна - хапвам малко от нея. Същото беше и със спагетите. Един ден бях гладна и омаах 1 кюфте за закуска. Винаги съм гледала да е нещо от яденето за деня. Много често съм хапвала домат, или парче краставица. Но нищо друго, което не влиза в яденето за деня.
Така, че е най-добре да се закусва нещичко И сутринта.
  bouquet

# 211
Благодаря ти,успокоих се... Laughing Три хранения на ден си е идеално.
Ами ще се опитам да започна от утре,пък да видим...Не знам какви са тези спагети Barilla,аз мисля да ползвам пълнозърнести.
Може ли да помоля момичетата,които са били на тази 24-дневната диета,да споделят какви резултати са постигнали? Hug

# 212
  • София
Viktoria09, Barilla се приготвят от някакъв специален сорт пшеница и са доста добри, но може всякакви. Пълнозърнести - е чудесно!
Моите резултати са през януари 5 кг, вторият път-през февруари- 4кг.
При моята приятелка, с която правихме заедно диетата, положението е същото.
От 28-ми март отново плануваме да сме на нея.
Най-важното е, че до момента са задържани! /и при двете/  Grinning

# 213
Добро утрооо!

Да ви кажа и резултата от млякотоо  Laughing След като бях прегрешила с от това,от онова по -малко,бях решила да изкарам 2 дни на прясно мляко.Първият ден изпих 1 литър мляко,резултата беше -1кг.Вторият ден(вчера) пак 1 литър мляко разпределен за деня,и една филия пълнозърнест хляб за закуска,резултат-0,700. Доволно Party
За днес или риба или пилешко,още се чудя,кое да си направя newsm78
Aма сега първо отивам да си направя едно кафенце  Coffee
После пак съм на линия,хайде минавайте на дневен отчет  Hug

# 214
NoraM,браво за резултатите! Hug
Аз уж започвам от днес,пък да видим до къде ще го докарам... LaughingНаправих си спагети за цял ден,но доматеният ми сос от престараване да не е безвкусен стана толкова отвратителен,че изядох едва една трета от порцията. ooooh!А и пълнозърнестите спагети са ми гаднички нещо...Направо не се яде сготвеното. CrazyАма като гледам,ако така вървят нещата,бързо ще сваля. hahaha
Стартирам 51.6 кг,целта ми не е толкова свалени килограми,а по-скоро обиколки.
Успешен минусов ден на всички! Hug

# 215
  • София
NoraM Hug Чудесен резултат! Браво!   bouquet
Viktoria09  Hug Пожелавам ти успех и леко да върви!
Аз се замислям за понеделник, когато ще съм на спагети - сосът го правя само с малко задушен лук и домати смлени с магданоз, като поври и се сгъстява и става доста добър. А на спагетите слагах една готова подправка за спагети и ми харесваше както се получаваше.
Пожелавам много хубав и успешен ден на всички!  Hug

# 216
Viktoria09, добре че са само един ден спагетите  Twisted Evil Ще го изкараш някак си-хубави,лоши,каквито са .И аз сигурно няма да мога да ги ям само с доматен сос,въпрос на вкус .
Днес е чудесен ден,само за разходки.Следмалко излизам с хлапетата,поне движение някакво да има :
Някой от вас прави ли упражнения ?Или фитнес ?
gorskolin4e, къде се изгуби ? Да не се отказа?

# 217
Snow4eva,каква е тази готова подправка,не знаех,че може да се слагат такива...Аз иначе ползвам фикса на Маги за спагети Болонезе и стават страхотни.Ако мога да го сложа,без каймата,разбира се,ще е страхотно. Laughing

# 218
  • София
Viktoria09, ако не се лъжа беше това - на Биосет /те имат най-разнообразни и реших да експериментирам/:

Аз пробвах миналия път с нея, сложих я или докато се вариха спагетите, или слас като ги отцедих /вече ни си спомням/ В нея имаше няколко подправки - това е микс от няколко неща, но също не си спомням какво точно. Синът ми я хареса, но каза, че имало нещо леко лютивичко в нея.
Ако искаш да я пробваш, може би по-добре да сложиш малко количество, за да не се прецакат всички спагети, в случай, че не ти хареса   Sunglasses

# 219
Ами аз ще излизам чак следобяд и ще се приберем привечер,та ако трябва да чакам дотогава да си набавя и сложа тази подправка,направо съм си умряла от глад... hahahaЩе си сложа аз болонезето,да си хапна като човек най-накрая. LaughingБлагодаря ти. Hug

# 220
  • София
О, да... Това е само по принцип...
Хапни си хубаво, диетата е прекрасна, няма да си гладна с нея. С нетърпение чакам понеделник, когато ще я започна отново! Дано пак да имам добри резултати!
Hug

# 221
 Hug Здравейте, момичета. Аз ви чета, но спрях за известно време с монодиетите, защото имам здравословни проблеми и правя изследвания. На килограми не свалих кой знае колко, но дрехите ми станаха леко широчки. Като се оправят при мен нещата пак ще направя някоя монодиетка. Желая ви много успехи в изгаряне на мазнинките  Hug

# 222
  • Пловдив
Днес пак съм с +, а съм режимна, но явно със зеленчуците се чувствам гладна и само гледам да хрупам някой и друг морков. Може би порциите са ми големи.  newsm78. Ще видим днес как е с картофите.  Tired
NoraM страхотен резултат. Браво момиче Hug Peace
 Snow4eva  хайде не остана.

Viktoria09 успешен старт  Hug

gorskolin4e съжалявам че се е получило така при теб. Но здравето е на първо място. Да се оправяш и скорошно завръщане при нас.   bouquet

# 223
zeratulka1 ,по-добре ябълка отколкото морков! Това се опитвам и аз ,да премахна ей тез хапвания през деня,от това малко,от онова да чопна и така цял ден.А порциите зеленчуци,колко ще изядеш,няма да е от това!Премахни моркова  Peace И наблегни на протеинови храни повече-мляко,месо,риба! И ще има резултат,опитай няколко дни и ще видиш как е Peace
gorskolin4e,оздравявай бързо ,ще те чакаме  Hug
Днес ми е пилешки ден на мен,и за между другото-чайче ,не сме първи приятели с чая,ама да се наливам,течности да вкарвам,какво да прайш Crazy
Snow4eva,тази подправка от сушени подправки ли е или има и от разните му глутамати,сол...?

# 224
Здравейте и от мен!Ето и моя отчет за днес сутринта кантара ми показа -500  доволна съм.zeratulka1  мисля,че трябва да намалиш порцийте.Аз ям само на обяд и на вечеря и между храненията пия само вода,чай даже и натурален сок.Пробвай всякакви варианти и ще има минуси пожелавам ти го.

Общи условия

Активация на акаунт