Монодиета 2 част

• 49 616
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
  • София
viki73  Hug Супер! Ето такива резултати обичам!  Grinning Чудесно започва деня!
Относно кантара - трябва да сме наясно какво се случва. Всеки ден, качвайки се си казвам: има 3 варианта: 1 - да не съм помръднала, 2 - да съм свалила, 3 - да съм качила... Да проверим каква е ИСТИНАТА!
Защото, ако не го направим - няма да я знаем. А като не я знаем - си спестяваме някакво евентуално разочарование, но това, че не знаем, не значи че не сме качили!  Sunglasses
Не говорим за броене на калории! При Папе - няма такова нещо - има позволени въглехидрати, лек алкохол дори. Какво по-хубаво от това!
djini Hug Аз непрекъснато скачам от него в моно-диетата или в някой друга. Защото искам още намаляване, а там се поотпускам и горе-долу само задържам. Но и на това съм супер доволна! Но другите момичета имат страхотни резултати! Аз съветвам за някакъв подобен режим, който да е балансиран! Той ми се струва много подходящ!

# 196
  • Пловдив
Здравейте, аз днес задържам. Досега съм свалила реални 2 кг. а половината време от диетата мина, искам ощеееее  Praynig  Дано да успея да ги преборя  #2gunfire още 2-3 килца.
 viki73 и аз съм решила след 24-дневната да мина на д-р Папе за  10 тина дни и после още 10-тина да направя моно и пак 10тина дни д-р Папе и то дошъл края на април. Ще видим тогава колко ще съм ги преборила.  Grinning
Хайде лек и режимен.   bouquet

# 197
Честита пролет, да си пожелаем всички да станем като фиданки, и да цъфтим от щастие  bouquet

# 198
  • София
Честита пролет!  Hug Да ние слънчево, топло, да сме прекрасни и да се радваме на хубавото предстоящо време!  bouquet
Katiq  Hug
zeratulka1  Hug Четох... и се замислих... Аз през първите 2 седмици свалях по повече, но бях много стриктна. Ако не се лъжа беше писала за някои забежки, които се случват, но понякога стопират нещата. А може би и МЦ си е оказало влияние при теб. Но нищо, все пак остава още време до края й. Иначе за задържане, Папе е много добър режим и мисля, че е подходящо!  Hug
Хубав ден на всички!  Hug

# 199
Zeratulka1 и аз като теб мисля да си подредя режимите.На мен проблема ми е,че бързо свалям и много бързо качвам и затова от много време си въртя едни 5кг.ту надолу ту нагоре,но този път съм решила да направя всичко възмовно да сваля повече искам 10кг.и най-важното да си ги задържа.Вчера гледах минус 60 и ми хареса днес ще видя и на Папе и ще реша имам време.Искам всички да сме слаби и усмихнати със самочувствие и настроение и да си купуваме само размери XS,S,M. Hug Laughing   

# 200
Тази сутрин съм минус 1кг.супер много съм доволна и щастлива пожелавам го на всички и лек ден! Heart Eyes

# 201
viki73 , браво,следваш стъпките на Katiq Peace
Snow4eva , откога го чакам и аз това хубаво време да идва,че да излизаме по дълго време навън.Като стоя в къщи с децата и все гледам да бодна по нещо за ядене,а като сме навън не ми идва на акъла изобщо CrazyА днес май се о4ертава да сме навън,сякаш бива времето,като го гледам през прозореца  Simple Smile
Днес съм на прясно  мляко ,щото съвсем го обърнах на свободия Embarassed Ще я видим к'ва ще стане!
gorskolin4e, по-важно е мерките да падат,кой ще те пита колко кила си,важно е как изглеждаш  Hug
 bye  Лек да ви е деня !

# 202
здравейте,момичета!
аз смятам да се пришия към вас,но понеже постя,се чудя за 24-дневната със соеви продукти да я наглася или плодово-зеленчуково моно,или оризовото,или по димков моното...
от утре или петък се строявам в редиците ви.
дано се престраша и за кантара за отчетност.
слънчев и успешен ден на всички! Hug

# 203
Момичета да ви питам на 24 дневната- салатата през деня една и съща ли трябва да бъде и през трите дни еднаква така ли.

# 204
  • София
viki73  Hug чудесен резултат и само за 2 дни! Супер! За салатата мисля, че не е кацано изрично. Аз я карах на зеле с моркови, или зелена салата, така че и домати и краставици да е - пак става!
ina15  Hug не знам какво да те посъветвам относно соевите продукти... можеш да пробваш. Има соева кайма, така че кюфтетата са лесни, шницелите - също. Важното е да започнеш! Дори и нещо да замениш, все пак, ако му намериш подходящия заместител - ще се получи. А за кантара - мятай се! Тове, че не знаеш какво показва, не значи, че не си качила някое килце - важното е да знаеш ИСТИНАТА. И да вземеш мерки  Sunglasses
NoraM  Hug как беще с прясното мляко? Кантарчето какво казва?  bouquet
zeratulka1  Hug Katiq Hug
Хубав и успешен ден!  Hug

# 205
Здравей Snow4eva благодаря за отговора.И аз днес започнах със зеле и моркови и две пилешки кебапчета,но ми се иска и друга салата та затова питам.Прегледах диетата на Папе радвам се че си там имаме нужда от твоите съвети,насърчаване и подкрепа.

# 206
Здравейте,момичета! HugПреди да се опитам да се включа в монодиетите,бих искала да ви попитам за 24-дневната-пише какви продукти да се консумират,но не се споменава количеството... Rolling EyesТова значи ли,че колкото желае човек може да яде от определените неща на ден,или една сготвена порция от съответното ястие се разделя за целия ден?

# 207
  • Пловдив
Тук съм , но днес съм с + 0.300  Rolling Eyes #Crazy а съм била вчера само на зеленчуци. Понеже все съм си гладна с тези зеленчуци вчера като че ли повече ядох.  Thinking Crossing ArmsМай най-добре свалям при мръвки със салата bowuu Но независимо от това панталонките бая ми се разхлабиха Blush
 ina15 добре дошла при нас   bouquet Незнам дали можеш да съчетаеш поста с 24- дневната, и без това лишаваш организма от много важни храни с поста, ако го направиш и моно ще си навлечеш някоя беля, според мен  Blush Нека мине поста пък тогава я пробвай в истинския й вариант.
NoraM   и аз да питам - как беще с прясното мляко?
Прегръдки и целувки на всички от мен Hug Grinning

# 208
  • София
viki73 Laughing Аз съм "на всеки километър"! Даже по-начесто...  Joy
Хапвай си каквато салата искаш - внимателно със зехтина, други подправки може - малко сол, оцет и още нещо...
Viktoria09  Hug добре дошла! В никой случай не е колкото искаш. Приеми, че порцията трябва да е нормална - нито да преядеш, нито да си гладна. В една чиния, каквото може да се събере. Кюфтетата 2, рибите по 1 р. /зависи колко е все пак/. Аз си имам пластмасови купи - една за салатата, една за другите нещица. Много бързо кантарът ще ти покаже дали си прекалила с порцията. Ако няма отслабване - значи трябва да намалиш количеството.
Но .... това е най-приятната и балансирана диета за мен - не съм била никога гладна /да, леко да огладнявам преди хранене - да/, но никога не съм станала от ядене и да съм гладна. И все пак - 4-5 кг смъкнати като си ядеш, не е лошо!
zeratulka1  Hug случва се... не се вторачвай и не унивай! Няма от какво да е... както дошъл - така и ще си отиде този плюс. Важното е да караме нататък....

# 209
Snow4eva,имам доста големи чинии и повярвай ми,мога да събера много неща в тях... Joy
Това в кръга на шегата,разбира се.Иначе схванах какво искаш да кажеш. WinkВ такъв случай само да си попитам превантивно по колко хранения на ден трябва да има,по 3 ли?

А,и между другото един добронамерен съвет от мен-ако имаш възможност,не употребявай пластмасови съдове за хранене,по-добре е да се заменят с порцеланови,глинени или някакви други. Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт