Монодиета 2 част

• 49 614
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Издъних се тотално  Embarassed
Днес май няма да съм режимна. Вече съм си с МЦ и такъв корем ме боли Tiredнаправо ме къса, и дребната е крива щото вали и ми лази по нервичките и това ми се отразява на диетката - развалих днешния зеленчуков ден с 1/2 филийка с масло и мед, 1 портокал, 3големи  парчета щоколад Милка и 1 кебапче със спанака на обчд. Е такова освинване му направих, направо ме е срам Embarassed
Пък и кантара тази сутрин показа -72.1, а бях паднала на 70.7  Shocked
Хайде накарайте ми се да се стегна.

# 181
Ех, zeratulka1   bash Защо,защо ?
Предполагам,че кантара е показвал повече заради МЦ.Дребната те ядосва и ти си лекуваш нервите с ядене  Laughing И при мен има такива моменти,които се мъча да преодолея,защото да се успокояваш с храна,не е на-доброто решение.Прегрешила си,майната му,давай напред... Peace
spirit,че то не ти останало бе,някви си 5 килца...Ама е голям зор накрая  WinkУспех!
Айде ,сега мойте ме награбиха  newsm05

# 182
Здравейте момичета!От утре съм със вас на 24 дневната и дано до края да сваля поне 5кг.пък за другите 5 ще му мисля после,може да се появят нови идеи. Днес най старателно си купих всички продукти.Ще пиша ако има за какво с удоволствие Laughing Laughing

# 183
  • ах, морето...
Привет мами,
Snow4eva страхотни теми си пуснала  Peace.Имаш моите адмирации smile3501!
Благодаря за милото посрещане...страхотна групичка сте!
Аз издържах на 3 дневния детокс  и реших  да продължа със Житния режим от 23-ти, а дотогава ще
съм на монодиета.
Днес за захранването си направих ориза с кисело мляко...стана много вкусно.
Ще имам и за утре от него.
Желая Ви приятна вечер и много свалени килца ! wavey

# 184
  • Пловдив
Днес пак съм си 72 след вчерашното плюскане  Sick, но днес реших да съм стриктна - трябваше да съм на зеленчуци, но съм на пилешки дробчета със салата  chef, поне не съм на щоколад  Crazy утре ше видим какво ще ям и кога ще си влезна в 24 дневната.
NoraM  Hug
Утре пак съм тук.  Peace
viki73 добре дошла   bouquet
schatzi какъв е резултата след детокса? newsm78

# 185
  • София
Сноуче, как мислиш - може ли да ги поомешам малко за разнообразие. Да ги редувам по един ден наример Thinking?
djini Hug мисля си, че не трябва да се редуват, защото точно това, в случая е моното. Три дни кебапчета, 3 дни риба, 3 дни пиле... И аз в началото мислех, че ще е добре, но като размислих реших нака да го оставя.
zeratulka1 Hug ще го махнеш този плюс, само някой друг ден още. Спри шоколада и още утре ще имаш намаление!
schatzi Hug NoraM Hug Katiq  Hug gorskolin4e Hug
spirit, viki73  Hug  Hug успех!
Аз от 28-ми съм пак тук с 24-дневната!
Хубав ден на всички! Hug

# 186
Благодаря за посрещането и стимула.Днес съм на спагетки и си хапнах много добре пък ще видим кантара какво ще каже утре.Започвам от 65кг.и с цел 55кг.Успех на всички  Grinning Laughing

# 187
  • Пловдив
Влизам само на бързо да кажа, че днес съм - почти 1 така че днес продължавам с дробчета. Малко я поумешах и аз 24 дневната но реших да сменя ще обърна малко дните пък ще видим докъде ще я докарам.
Snow4eva спрях го шоколада Embarassed той беше само в деня на идване на МЦ, но тогава винаги ме гони зверски глад за сладичко. И обикновено е шоколад - по вега тест ми излиза че мога да го ям Embarassed
Това са оправдания
Хайде до утре че днес имам много задачки Hug

# 188
  • София
viki73  Hug успешен старт! Диетата е суперска и няма да останеш гладна. Моята практика показва, че за около 20-тина дни падат почти 5 кг. Вече 2 пъти го направих, и при моята приятелка резултатът беше същия.
zeratulka1 Hug чудесно! Опитай се оттук нататък да не ги разбъркваш много, защото има някаква логика в повторението им. Точно това е моното. Иначе - с тези салати хич не е моно!

# 189
Snow4eva страхотна си!Аз знам,че ще има резултат и за тези дни ще сваля 5кг.само,че проблема е как ще ги задържа и да сваля още 5 след това дай препоръка и съвет как да го направя.Колкото по малко има да се свалят кг.толкова става по трудно аз така мисля,защото първите ги свалям лесно и после другите не мога. Rolling Eyes

# 190
  • София
viki73   bouquet благодаря ти!
Цялостното ми наблюдение е следното: с всяка диета можеш да свалиш. Щом е промяна на храненето - ще има резултат. Въпросът е след това. Обикновено, след като отслабнем с 4-5 кг. се успокояваме, че можем и пак започваме да тъпчем. Връщаме свалените килца много бързо + още 1 или 2. И се качваме на йо-йо-то.
Въпросът е, че за да задържим - трябва пак да сме на режим. Само трябва да се установи на кой - кой е най-подходящият за нас, съобразен с предпочитанията ни, навиците ни. Трябва да се експериментира.
Аз харесвам режима на д-в Папе. Погледни го, много свободен е. В момента съм на него. Трябва да е дълготраен режим с някакви принципи, които да са гъвкави. И Системата -60 е добра. При тях отслабването е плавно и бавно.

# 191
 Ох, ям ориз , а все едно съм изяла цял слон . А и килцата не помръдват надолу, но сантиметрите се движат в правилната посока. Още не ми е дошъл мц и малко се притеснявам. Темата е много позитивна . На всички много успехи и

# 192
Snow4eva много си права и моята грешка ,която повтарям всеки път е точно такава отпусна се няколко дни обикновенно празници или други  семейни поводи и после не мога да спра.Гледала съм ги и двата режима за които ми пишеш,но вече ми омръзна на всичко да гледам колко калорий е и да мисля какво ям и кантара какво ще покаже утре то сигурно всички сме така  Laughing

# 193
Сноуче, какъв ти е опита с режима на Папе? Задържаш ли, сваляш ли от него? После се чудя, дали да не продължа с него newsm78

# 194
Много съм щастлива вчера на спагетки и днес кантара ми показа -700гр.супер а!Сега си варя кафяв ориз и утре ще пиша за минуси.Лек ден на всички Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт