Монодиета 2 част

• 49 606
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Snow4eva Hug,аз съм на седмото небе , още 1кг -,това е невероятен резултат за мен,момичета обичам ви всички  bouquet

# 166
Сноуче, аз затова се отказах от лунуването, защото като сваля 1 кг. на другия ден си го качвам. Иначе при мен е време за отчет - вчера ми беше последния 10-ти ден. За 10 дни съм точно 3 кг. надолу. Доволна съм от резултата. Аз повече не съм и очаквала, като се има предвид че 10 дни бях на житото, без никакви прегрешения и пак свалих 3 кг. Гладувала съм и по Лидия Ковачева и пак за 10 дни - 3 кг. Така, че явно това ми е максимума, пък като се има предвид че диетката си е с доста хапване, беше лесно.
Сега продължавам с 24-дневната, за да не кача. Пък и ако се отърва от още някое и друго кило - тъкмо ще вляза в "дебелите" си дънки, че сега и те не ми стават Mr. Green Днес първи ден на спагети, но имах доста забежки, защото имах доста тежък ден. Но нищо продължавам смело напред  Hug

# 167
Добро утро ,момичета  Hug
Katiq ,много добре вървиш надолу,всеки ден с по едно кило надолу Peace
gorskolin4e,не се отчайвай,нормално е след въглехидратен ден да си качила веднага.И аз някои дни имам плюсчета,но после се разкарват. Наблягай на протеина,макар,че ти спомена,че не обичаш месо...в други форми тогава  Laughing
djini_selena, oтличен резултат! За 10 дни 3 кг си е повече от перфектно!
Snow4eva ,чакаме те при нас,не остана много до 28 март Hug
zeratulka1, с теб с ме на еднакво свалени кг Simple Smile Чудесен резултат и при теб.
Аз основно карам май на салатки,риба,месо-май не толкова моно,колкото безвъглехидратен ми е режима...но поне гледам обяда и вечерята да са ми едни и същи.

Хубав ден!

# 168
Благодаря на всички ви за подкрепата  Hug Забелязах, че се чувствам най-добре след плодове или зеленчуци. Вчера геройски ядох пилешко, но бях гладна през цялото време. Днес си настъргах зеле и го овкусих малко. Аз не се отказвам, просто се разочаровах, защото обичам паста, а не ми влияе добре. Пак ви благодаря , момичета   bouquet

# 169
  • София
Здравейте, моно-мацки!  Hug
Страхотни резултати гледам!  bouquet Браво на всички! Hug Katiq Hug
Никакво отказване, gorskolin4e  Hug Продължаваме вапред!
djini Hug това ми става голям проблем: 1 кг нагоре, 1 надолу! Просто всеки ден варирам здраво! За днес се опитах да съм само на кис. мляко, чинно си го изядох в 11 ч. и едно друго ме чака за 16ч. но не се получи! Хапнах едно салата навън, че и една малка бира, ама имах нужда! Нещо и нервата ме е ударила! Ти си го решила много добре с 24-дневната. Пада хапване и някое и друго килце ще се стопи!
NoraM  Hug до 28-ми има много дни и е много трудно задържането! Ще видя какви ще ги къдря, но трябва да стартирам от свалените кг, а не от кило и нещо нагоре! Ще видим... борбата продължава! Laughing
zeratulka1  Hug
Хубав и лек и успешен ден!  Hug

# 170
  • Пловдив
Тук съм. Макар и с плюсче днес  + 0.100 гр., но си чакам чинно МЦ -то, надявам се след това да го разкарам, че и да се отчета с още минусчета. Peace
gorskolin4e смело напред, с теб сме! Hug Аз също много обичам плодове и зеленчуци и особенно в сурово състояние и като започне лятото съм си супер. Миналата година така издържах по 3-4 дни седмично само на плодове, но тогава спазвах друг режим и ми се получама, но зимата само на ябълки ипортокали или мандарини направо ми втръсват, с нетърпение очаквам черешките, ягодките, кайсийките  Crazy
Хайде до утре че дзверо мрънкоти

# 171
  • ах, морето...
Здравейте мами, записвам се да следя хубавата ви тема.От днес съм на 3 дневната детоксикация , след това ще си избера монодиета и съм с Вас.
 Hug

# 172
  • София
zeratulka1 Hug 100 гр. изобщо не е плюсче! След МЦ-то всичко ще падне и ще имаш и хубав минус!
schatzi Hug добре дошла и успех!  bouquet

# 173
Добро утро!
schatzi ,добре дошла при нас  Hug 48 кг искаш да достигнеш?Лелеле аз това не съм го виждала на кантара от детските си години Laughing
zeratulka1 ,+- 100гр не ги брой,нищо работа...  Twisted Evil
Snow4eva ,накрая става на-трудно,нали Simple Smile Тези първите излишни кг,особено ако са много се свалят лесно,но последните са голяма мъка.И от личен опит знам,преди първата бременност бях свалила около 20 кг....към края беше голям зор.Тъкмо достигнах целта,забременях  Laughing Хаде,после пак и сега в изходна позиция,ама с много повече кг...Ще ги сборим,щом сме започнали...с малко повече инат и воля Twisted Evil
gorskolin4e, дава тогава на плодове и зеленчуци,щом това ти харесва и не се чувстваш  гладна.Кара основно на тях,а и не пречи да си овкусяваш зеленчуците като за салата.Ето аз примерно като ям пък само плодове и ме гони глад,или към салатката трябва непременно да прибавя някоя мръвка,инак не ми засища и вечер започвам да вия като вълк. И на салатките винаги си капвам зехтин.Засега не ми влияе на свалането ,за по натам може да го махна.
Katiq,днес ще има ли -1кг  Crazy

Отивам да си сваря малко месце за гарнитура Simple Smile

Хубав ден!

# 174
  • Пловдив
Днес положението е още по-зле. Sick Имам си огромен + 0.500кг. и това след стриктния вчерашен ден. Е, не е честно. #2gunfire Днес вече трябва да ми дойде, така ме боли корема пък и непрекъснато ми се яде и прегреших  с половин шоколад Кума Лиса Embarassed, уж го взех за детето, ама му помогнах доста Embarassed Rolling Eyes
Ех, този цикъл ще ми провали диетката. Хайде да идва, че да се успокоя #Cussing out
NoraM не си се отчитала  Wink
schatzi добре дошла  bouquet

# 175
zeratulk1a,отчитам се аз,отчитам сеее Wink Директно в линийката си отчитам резултата.
Днес беше -1кг.Ама щот МЦ си отива и кантара ме изненадва 2 сутрини Peace
Хапва ми се сладичко нещо...днес се усещам,че все повече ми се върти из главата Rolling Eyes
Дано да устискам,че лошо иначе!

# 176
Хей, момичета как сте? Аз днес съм на . Утре сигурно ще бъда на . Успех на всички  Hug
Забравих, след вчерашното зелце- минус 500 грама.

# 177
Няма,Норче и затова си трайкам Thinking

# 178
Днес ми е  кебапчестия ден. Много бях стриктна  Peace. Засега съм решила да не се тегля, че да не се отчайвам като задържам. Утре пак на кебапчета. Май ще ми втръсне по три дни на риба, пиле и там каквото се следва. Сноуче, как мислиш - може ли да ги поомешам малко за разнообразие. Да ги редувам по един ден наример Thinking?

# 179
Здравейте момичета, отново идвам при вас. Новата тема е страхотна  bouquet
Аз успях да задържа свалените 4 килца от предния път, сега продължавам с нови сили и заредена с много въглехидрати след няколко рожденни дни Embarassed
И така днес съм на варени картофки. Целта е 58, още 5 килца искам да сваля.

Общи условия

Активация на акаунт