Монодиета 2 част

• 49 605
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
NoraM, не съм по майчинство. Възстановявам се от две операции. Сега остава и теглото да си възстановя.
Ще ви информирам за рибения ден като го направя.   bouquet

# 151
Привет мацки  Hug
не съм писала тези дни,но ми беше малко лошичко,беше ми паднало кръвното,аз по принцип съм си и с ниско,също и кръвната захар ми е по ниска,та ми препоръчаха да спра диетката  Rolling Eyes,доволна съм от постигнатия резултат от нея 5 кг. са си супер,сега мисля от понеделник да мина на 90 дневната,но ще влизам  да ви чета и да давам отчет з килограмите ми  Peace
Лека вечер мацки  Hug Hug Hug

# 152
Привет на всички  newsm03 . Аз вчера след ябълките си пийнах една чааааша червено винце. Предполагам, че ще задържа малко вода, но важното е, че се почуствах добре. Сега правя рибена чорбичка. Ще сложа само лук и моркови. Ако не мога да се справя с хапването, ще я дообработя и мъжлето ще и се наслади.

Поизлъгах малко  Blush. Сготвих я както трябва чорбичката   chef , но няма да я ям аз. Нещо не ми се яде риба или месо. Пак ме влече към ябълките днес. Едни хубави, големи, сочни, зелени....

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 11:11 от gorskolin4e

# 153
Здравейте! Избягвам да давам отчети, че май след тях се провалям. Но общо взето положението при мен е следното. Понеже се провалих  на 24-дневната /още на втория ден Embarassed/ започнах варианта на Галимира. Като си позволих да завиша малко количествата, че иначе голям глад  Mr. Green и между храненията си пийвах фреш или хапвах плод, ако много озверея. За първата петдневка съм -2,5 кг, което си е направо супер  Hug Сега след издънването от снощи /имахме гости  Wink/ продължавам с втората петдневка, дано да смъкна още поне 1,5 кг. Praynig Praynig Praynig После съм решила веднага да почна с 24-дневната за задържане пък и за още смъкване, имам да разкарам 15 кила  Twisted Evil

# 154
Знам че сега всички ще скочите,но аз не пия вода ,ама хич не ми е сладка,не ми влиза ,опитвам насила не става.

Катя и аз не пия вода. Не мога. По принцип по цял ден пийвам газирано  Embarassed, то си и личи де! Сега заради диетата, знаеш ли какво си правя за пиене - цитронада. Сока от един потокал или лимон и доливам чашата до горе с газирана вода. Като е с лимонче си слагам и лъжица мед. И пак си свалих план. Засега де. По-нататък ще споделям опит.

# 155
  • Пловдив
Здравейте,
Трети ден се тегля аз просто без да спирам  Laughing и килца килца килца просто ги елеминирам Laughing
Това е  от оранжевата песен Crazy  А иначе за отчета -днес съм - 0.700 Peace
NoraM аз също съм по майчинство и като си стоим с дребната вкъщи само се чудя какво да ям. Сега като се оправи времето се надявам да се оправи и вълчия глад и килцата с повече разходки и диетка да се постопят. Миналата година по това време бях 92 кг.  #Crazy Влезнах да раждам 97 кг и като родих станах 92  - бебе 3.100 и малко околоплодни води и - 5кг. Всичко друго си го бях лепнала по мен. Една година си ги носих тез килограми, но с моето нон стоп ревящо дете и безсънни нощи не можах да се стегна. Като стана на годинка се реших - крайно време е да се взема в ръце и така за  7-8 месеца свалих почти 20 кг. от октомври задържам +-1.2 кг. все се въртя около 73, но твърдо съм решила преди да се върна на работа юли да съм ги стопила и да съм към 60- 63 кг. Много ми се иска.  Rolling Eyes и Ще успея Peace

Snow4eva ми действа много стимулиращо, за което и благодаря bouquet

П У Х Ч О и на мен днес ми падна много кръвното и май и захарта, и прегреших - за закуска - си направих чайче с медче и хапнах един портокал, продължавам по план днес с кюфтетата.
Но проблема с ВЦ-то си остава, дори изпих 2 зелени чая и никакъв ефект.

Корема ми е подут като балон Shocked
Хаиде до утре

# 156
  • Пловдив
Ей днеска няма никой  Sad Naughty
Или неможете да се нарадвате на хубавото време  Hug или сте на протестен митинг  Thinking hahaha
Отчета днес - 0.600 кг. но днес съм пак с малко прегрешение - изядох 1/2 портокал на закуска, 2 хапки рибка на обяд /бяхме на гости на свекървата и нямаше начин/ и на вечерята 1 лъжица супа /от на детето - трябваше да я опитам все пак, какво съм сготвила  chef/
Утре продължавам с рибка.
Хайде дано има повече активност в темата Peace

# 157
Този път, ще се похваля - 1кг,а проблема с 00 си го имам отдавна .Тука сме .

# 158
  • София
Добро утро!  Hug
П У Х Ч О  Hug 5 кг е супер резултат! Много се радвам, браво!   bouquet Успех в 90-дневната и минавай и тук! Hug
Katiq  Hug браво!
djini_selena  Hug не се отказвай, много е лесна диетата! Вторият път ще се справиш! Hug Мисля си за газираното... опитвай се да го избягвайш и пробвай към лимонадата да сипваш обикновена вода. А вода, трябва да се пие... Hug
zeratulka1  Hug не се тревожи за прегрешението, все пак е плод... а и 600 гр. са добре за 1 ден! Hug Радвам се, че ти действам стимулиращо!  bouquet
Момичета, и вашите резултати ми действат стимулиращо!  bouquet
Днес, май основно съм при вас. Опитах да лунувам, получи се почти, през двата почивни дни бях на течности, но вечер нещо ми падаше пердето и си хапвах. Днес ще съм само на айрян, обаче!!!
Пожелавам ви лек и успешен ден и хубава седмица!  Hug

# 159
Хей ,с вас съм и аз Simple Smile
 Нямам минуси тия дни,но днес МЦ ме изненада,явно от това ще е.
Snow4eva и на мен главно вечерите ме провалят,през деня минава,мога и нищо да не ям,обаче като настане вечер ииии....
Страхотни резултати имате всички.
Като цяло моята идея за мен самата е да намаля яденето като цяло и да не е такова bezrazborno както беше досега.
Нямам кирилица и ми е трудно ,превеждам с кирилизатор.Ще пиша повече като оправя компютъра.
Лек ден!

# 160
  • Пловдив
Отчета за днес е -0.100кг. Но съм пред МЦ, затова предполагам и задържам. Ей сега започва истинския глад. Преди МЦ винаги ме обземат такива страсти  и прегрешенията са на лице - засега -1 шепа белени тиквени семки и 1 шепа белен слънчоглед. Embarassed
От вчера си мисля защо корема ми се подува толкова? Възможно ли е да е заради марулата? newsm78
Днес си хапнах рибка. Много вкусничко си я сготвих  chef
Snow4eva трябва да се хапва по нещичко все пак. Пък и днес само на айрян.  Rolling Eyes Много си се стегнала, искаш да ги умориш тези кила. А ако не е тайна, колко искаш да постигнеш Blush
Хайде до утре Hug

# 161
  • София
NoraM Hug наистина вечерите са най-трудни! Но важното е да нормализираме яденето и да не качваме!
zeratulka1  Hug може да е от салатите подуването.
А иначе... днес съм на айрян заради лунната. Аз имам 3-4 кг докато стигна в горната граница на нормата ми /според възраст, ръст и т.н../ Това ми показва линийката. Висока съм 175 и искам да стана поне 75кг. Оттам нататък - ако успея да стигна 69 ще е най-добре, но дори и 72-73 да съм, пак ще съм доволна. Миналата година бях 99 /уплаших се като видях тогава кантара/, така че вече съм малко по-спокойна. Става, но е бавно. Смятам, че със следващата моно диета ще чукна 75, дори ще падна под тях! Но ще я почна от 28-ми март. А след това ще се боря да ги стабилизирам и да задържа!

# 162
Тук съм, но съм разочарована. Върнах си един килограм след ден на юфка с доматено пюре. Явно трябва да ям само по-леки храни. Нямаше да се тегля, но не се стърпях. А и този цикъл го чакам още, чувствам се подута. Ще видя след седмица какво ще е положението. Няма да се отказвам. Успех на всички  Hug

# 163
  • Пловдив
И аз съм тук   Simple Smile
 gorskolin4e  не се отказвай, в началото си и си мисли само положителни неща. Мога да те посъветвам - мини предимно на протеинова храна. Така като гледам повечето монодиети съблюдават последователност - 4-5 дена само на протеини и после по ден два - плодове или зеленчуци,  юфката е въглехидрат, може би затова ти се е влошил резултата, особено ако порциите са били по-големки.  Peace
Но нека и другите да кажат. Snow4eva  ти как мислиш?
Вчера компа ми беше развален и като не успях да ви попрочета и да се отчета - веднага прегреших - хапнах си 1 парченце шоколад.  Blush и кантара не е мръднал.  Но за седмица откакто съм на диетата резултата е повече от  задоволителен - 2.4 кг. Панталонките ми се поразхлабиха Laughing Hug
Така че продължавам с пълна пара. Днес последно на рибка от утре - ще се готви пиле  chef
Хаиде и много минусчета на всички останали=

# 164
  • София
gorskolin4e  Hug и аз казвам да не се разочароваш! Случват се такива неща! Сега вече знаеш, че от въглехидрат качваш и ще внимаваш с това. Но недей заради 1 ден да изпускаш другата възможност. Мисля, че трябва да се теглиш всеки ден, точно за да установиш кога качваш и кога сваляш най-много.
Все казвам следното: можем и да не се качим, за да не се разочароваме. Но това значи, че се страхуваме да видим истината и няма да ни е приятна! Да, и това, че не виждаме 1 кг. на кантара, не значи, че не сме го качили. По-добре е да сме наясно, защото наистина от себе си не мижем да избягаме.
zeratulka1  Hug Браво! За седмица две килца и половина е супер! И вече се усеща по дрехите! А и от утре почва пилето.... супер!  bouquet
NoraM  Hug Katiq  Hug ПУХЧО Hug djini_selena Hug
Аз си чакам с нетърпение 28-ми март за да започна диетата отново! Дотогава ще се опитам да задържа сегашното положение /на всяка Луна смъквам по 1 кг и на другия ден след това го качвам  Crossing Arms  /

Общи условия

Активация на акаунт