Монодиета 2 част

• 49 594
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
gorskolin4e  Hug Добре дошла! Имаш подкрепата ни изцяло! Hug Сигурна съм, че ще пребориш килцата! Само моркови обаче... няма ли да ти е трудно?
zeratulka1 Hug Не са много 200 гр., но навярно утре ще е по-добър резултатът! Замислям се за ориза ти днес... при положение, че имаш проблем, да не те запече още повече. Аз бих направила нещо друго - при мен действат много добре овесените ядки и всеобщо мнение е, че разхлабват или поне регулират. Те са също въглехидрат, както и ориза. Защо не промениш малко вечерята и не направиш 4 суп. лъж. с малко стафиди, сушени сливи, сушени плодове и това залято с гореща вода. Леко сладни и е приятно. Аз обикновено това закусвам и се чувствам добре. Дано утре кантарът е по-благосклонен!
Момичета, не забравяйте да пиете вода! 30 мл на кг тегло е препоръчителното. Но дори и да не го спазвате - под 2 литра на ден чиста вода не трябва да падате!
Хубав и успешен, лек ден!  Hug

# 136
Аз не пиша,защото тази седмица така се издъних,прошки,8 март, то не бяха торти,баници,пържоли,нямам воля .Сега отначало.......

# 137
Привет Simple Smile
gorskolin4e ,добре дошла!Ама много драстично започваш...само моркови...това си е направо глад!Хапвай повечко храна,повечко протеинчета примерно,като яйца,мляко,риба(щом не обичаш  месо),а морковите да са само за цвят Simple Smile
И аз съм като теб-каквото реша за деня,това е,не съм на точно определена диета.
zeraltuka1, тук съм,на линия Peace Пробвай с чаша топла вода сутрин,ама всяка сутрин на гладно ,може така да си решиш проблема със запека.Май чакаш кюфтетата с нетърпение,но и те сигурно 3 дена да ги ядеш ще ти втръснат Wink
Моя резултат се вижда на линийката,днес ми е 3 ден-варени яйца,веяна риба .Рибката малко соленка...
Snow4eva пием си водицата,аз ги заформям на 2 литра долу горе.Толкова ми е втълпена вече в мозъка тая вода,която тема да отвориш-водааа,водааа да се пие  Laughing
Katiq , давай отначало...Всяко начало е трудно!И аз нямам много воля,но понякога съм такъв инат,че ...

Хайде,до скоро Hug

# 138
Благодаря ви Snow4eva и NoraM за посрещането и подкрепата! Явно съм се мотивирала и не усещам глад днес. Аз и кафе не обичам, но го пия заради WC. Ако не го пия трябва да си варя чай от сена.

# 139
Знам че сега всички ще скочите,но аз не пия вода ,ама хич не ми е сладка,не ми влиза ,опитвам насила не става.

# 140
Здравейте момичета  Hug. не се стърпях и се претеглих след вчерашните моркови- едно килце надолу. Няма да променям още лентичката.Очаквам  МЦ и следващите дни може да нямам промяна. Днес мисля да хрупна ябълки. Чудя се дали ще мога да ям яйца и то цял ден. Кисело мляко обичам, но през последните години съм много разочарована от вкуса му. Няма нищо общо с киселото мляко от детството ми. Може би ще заменя някой протеинов ден с гъбен. Гъбите са също богати на протеини, а и аз много ги обичам. Може да направя един ден на кашкавал и един на сирене. Всеки ден ще решавам в движение. Преди години, след като родих бях на някаква монодиета и наистина имаше видим резултат. Много лекарства изпих през последно време и много се залежах, но ще поправя всички негативни последици. Желая ви успешно отслабване   bouquet.

# 141
  • София
Добро утро! Hug
gorskolin4e   bouquet честито ти килце надолу! Важното е, че си започнала, оттук нататък, с достатъчно воля и упорство, ще се справиш! Добре е, че ще хапваш каквото ти се яде! В това също има много предимство. Само предварително си приготвяй нещата за деня от предната вечер, или от сутринта и не прегладнявай, защото иначе това може да доведе до посягане към хладилника.
Katiq  Hug няма да скоча, ама не мога да не кажа колко е важна водата за отслабването и за изчистване от токсините. Много хора започват да пият вода, когато вече е късно и затова е предупреждението навсякъде. Пробвай с някаква друга марка вода, която би ти харесала. У нас имам кана Брита и сипвам в нея чешмяна вода, хоято харесвам като вкус. Друг вариант е към водата да сложиш пакетче зелен чай, дори и студен. Аз също преди време не пиех изобщо вода. Вече си зареждам няколко бутилки вода на бюрото и през 5 мин. отпивам. Така потушавам и чувството на глад. Има един много прост тест дали течностите ни са достатъчни. Достатъчно е да отидете до WC и да погледнете преди да пуснете водата - бистра и светла ли е течността... Колкото е по-тъмна и наситена като цвят - това говори за необходимост от вода. Спирам...  Laughing
NoraM  Hug чудесен резултат! Избягвай солта - тя задържа вода и се чувстваш подута.

Днес съм във вашите редици!  Laughing Ще направя моно-ден на кисело мляко. Взех си 2 кофички - едната ще е за 11 ч., другата към 16, че чак към 21ч. днес ще се прибера и тогава ще мога да хапна още една чаша.
Хубав, слънчев петъчен ден!  Hug

# 142
Snow4eva, знам аз за соленото,ама днес и кантара го показа ... Twisted Evil
Относно водата и аз си зареждам сутринта една кана с вода-2л и така следя колко изпивам,къде на сила пия,къде от жажда,но за деня си я изпивам.Не я долюбвам много,ама ...трай ,бабо,за хубост!
Днес ще наблегна на салатките,че довечера и ще излизам на заведение ...ще хапна някоя салатка.
gorskolin4e, ти съвсем си стриктна Peace Моето моно,не е много моно...но важно е кг да падат надолу!А относно яйцата,аз знам,че може до 3 жълтъка на ден,иначе за желтъка на яйцето няма ограничения,може и 6-7 да хапнеш.Ама аз яйцето без жълтък...не го харесвам Embarassed

Simple Smile Simple Smile Simple Smile И бъдете винаги в добро настроение,спомага за отслабването Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 143
  • Пловдив
Ей колко сте изписали  Grinning Hug
gorskolin4e много смело почвашсамо на моркови - това си е чист глад Embarassedпък и втори ден само ябълки  #Crazy ще умреш от глад бе момиче, според мен е добре да се редуват един ден плодове или зеленчуци, един ден нещо по-твърдо за храна сирене, кашкавал или друго. Въпреки че и това ми се струва много моно. Аз затова избрах тази 24 дневната щото не е само едно а две са разрешените храни на ден - особено дните с мръвка и салата.
Но имам и прегрешения разбира се - вчера си хапнах 1 кисела краставичка и 2 малки резенчета ябълка / ох много ми е трудно без плодче Blush/

Snow4eva изядох го тоз ориз Laughing а за овесените ядки и аз много ги обичам по начина по който ги ядеш. Даже смятам като направч сега диетата от 24 дена да си почина 10 дена по следния начин, откраднат пак от теб - сутрин овесени ядки с плодове, за обяд - на елда / въпреки че не ми хареса като си я правих но ще я пробвам така както я приготвяш ти и за вечеря някаква мръвка със салата. После пак ще повторя монодиетата. Аз си имам една мечта - да видя 60 кг. но ми се струва много смела. Но ще пробвам.  Crazy
За водата - пия си по 2 че и повече литра- като жабка съм  bowuu
NoraM добре си почнала да сваляш, аз днес съм 72.3, така че -0.500 за вчера.
Ще видим утре.

# 144
  • София
zeratulka1 Hug браво за вчера! Супер си е половин кг! От днес... в близките няколко дни ще се "родиш" - с хапване на мръвка и салата. Колкото си по стриктна, толкова по-добър ще е резултатът!
А относно ядките - наистина са вкусни, дори и само с топла вода. Аз ги оставям да омекнат за около 20-25 мин. /докато разхождам Кучето/ и после ги хапвам  Laughing Купих си мноооого сушени плодове, направих си ги на кубчета и стана едно сериозно количество, но какво ли пък няма там!   chef
NoraM  Hug не се учудвам, че си задържала /водата се свързва със солта и пиеш, пиеш... не само, че не отслабваш, а дори може и да камиш доста/. Рибката - колкото се може по-безсолна е най-добре. А за пиенето на вода - браво! Поне 2 литра вода трябва да ни се събират. Отделно кафе и други течности.

# 145
Момичета, много се радвам, че пишете  Hug. Става ми по-леко като ви чета. Започнах по-твърдо, за да дам някакъв тласък на килцата да се топят. Сигурно утре ще хапна ориз или картофи. Много обичам сварен кафяв ориз без нищо, има вкус на варено житце. Ако си сваря бял ориз ще му сложа много чили, защото направо съм пристрастена към лютото. А картофи мога да ям всякакви. Трябва само да огранича количествата. Успех на всички  Hug

# 146
  • София
gorskolin4e, имам много хубав начин за приготвяне на картофи. Можеш да го пробваш, ако имаш микровълнова печка. Взимаш 2 картофа средни и 1 страница от вестник. Вестникът го разделяш на 2 парчета. Измиваш картофите много хубаво и без да ги белиш, както са мокри, всеки един от тях ги увиваш поотделно в парчето вестник, като ги правиш на 2 увити топки. Слагаш на 5 мин. печката на най-силна мощност.
Като ги извадиш от вестника, разполовяваш, взимаш тънка люспа масло и докато са горещи ги намазваш половинките. Поръсваш със самардала или чубрица.
Ако ти се занимава - пробвай.   chef
Става много бързо и е нещо средно между варено и печено.

# 147
Snow4eva, благодаря ти за идеята  Hug. Много ги обичам пустите му картофи. На заведение винаги си поръчвам пържени. Обичам ги и разрязани наполовина, необелени и запечени в намазнена тавичка. Ако знаете колко ми е трудно с ароматите от хлебопекарната, но трябва да нахраня и домочадието. Snow4eva, как мислиш, мога ли да си сваря рибата на чорбичка със зеленчуци. Така по-лесно ще я хапна. Пак е диетично, нали   bouquet

# 148
gorskolin4e ,можеш да си направиш рибена чорба,даже е по-добре отколкото да е сухо( за WC)  Peace
Ей .gorskolin4e ,май и ти като мен си в къщи ? По майчинство ли си ?
Snow4eva хубава идея за картофите-бързо,лесно,надявам се и вкусно Simple Smile

# 149
  • София
gorskolin4e, щом я предпочиташ на супа - мисля, че няма проблем. Абсолютно си е диетично!
NoraM, аз страшно ги харесвам по този начин! Можеш да пробваш първо с 1 картоф - за около 3 мин. тогава ще е в микровълновата. То зависи и от големината му... говоря за среден калибър.

Общи условия

Активация на акаунт