Монодиета 2 част

• 49 589
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , от доста време се опитвам да отслабна ,за сега съм пробвала 90 дневната диета и резултата е 11кг. за 3 месеца много съм доволна. Днес ми е последния ден и от утре незнам какво да правя а искам още 5-6 кг. да сваля може и по бавно има време до лятото  Laughing Чудя се за 24 дневния режим гледам доста от вас го спазват. Давайте съвети моля ви искам да отслабна вече три месеца щом успях да се контролирам и доста промених навиците си след 20 вечерта не ям мисля че това доста помага.

# 121

Flutter честита нова работна седмица

започвам пак с кисело мляко,
да ми е лесно утре на зеленчуците  Crazy

# 122
Snow4eva Hugме подсети за зеле на фурна и ми провали първия ден на елда Joy
ще докладвам като започна Mr. Green
лек и успешен ден  bouquet

# 123
  • София
Привет, дами!  Hug
П У Х Ч О  Hug радвам се, че проблемът вече не е проблем!
Herzen  Hug успех със зеленчуците!
tania6  Hug зелето си е чудесна манджа! И ако го направиш и на обяд, и вечерта - направо си е монодиета Grinning
violetkaa  Hug Диетата е доста добра и резултатна при мен на два пъти. Лека е и те съветвам да я почнеш. Аз първия път свалих 5 кг. Не знам дали и при теб ще е такъв резултатът след 90-дневната... може и по-малко да е. Ако искаш я пробвай.
Много хубав ден на всички и лека седмица!  Hug

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 13:16 от Snow4eva

# 124
Привет и от мен  Simple Smile

Смятам от утре да се включвам при вас.Рибата ми вече е приготвена и чака да бъде изядена...нооо ще изчака до утре. Ще ми е трудно да спазвам някоя от изброените диети точно ден по ден,но ще спазвам принципа на монодиетите - за целия ден храната да е една и съща.
Тръгвам от много кг...Ще видим докъде ще я докараме.Слаба ми е волята и само искам ,искам да си върна старата фигура и си оставам с искането Embarassed
Записвам се при вас за стимул!

# 125
# 126
Честит празник мили дами!

Бъдете обичани и обичайте!
Попътен вятър към желаната фигура  Hug

Ей,ще запомня старта си,точно на женския празник Wink

Хубав ден!

# 127
  • София
Честит празник, дами!  Hug
Бъдете живи и здрави, радостни, красиви, влюбени, харесвани и щастливи!!!  bouquet

Nora Hug успешет старт! На кой вариант диета си се спряла? Някои са по-кратки, но по-драстични. Ако ти е по-слаба волята помисли за нещо не толкова натоварващо, което със сигурност ще спазваш и резултатът, макар и по-малък, ще е по-лесно постижим, както и за задържане. Аз имах също много кг за сваляне. Миналата година се преборих с 15 от тях, тази година резултатът е на лентичката ми. Има още малко, но намалявам темпото.
Пожелавам на всички прекрасен ден!  Hug

# 128
Snow4ewa,не съм си избрала точен режим от гледна точка на това,че понякога ми е трудно да приготвя нещо което по диетата ,защото не всеки ден мога да изляза до магазин или да приготвя точно определено нещо...има дни в които,просто не се получава.Имам 2 малки деца и понякога плановете ми се объркват.
Ще използвам принципа на монодиетите,т.е. да ям едно и също през целия ден.От всички по малко Simple Smile)Пък да видим дали ще има резултат,ако не-сменям подхода  Rolling Eyes
Днес съм на риба,утре сигурно на салати,понеже имам една торба със зеленчуци ,а едва ли ще мога да изляза в този студ до магазин с децата.После с часове не мога да ги прибера  Laughing
24-дневната ми хареса,понеже не е толкова драстична,но нямам нужните продукти за да я започна веднага,но и  нея ще опитам след това Simple Smile Да не се изсилвам много,че да не да прекратя всичко след 2-3 дни Embarassed

# 129
  • София
Нора, добре си го решила! Важното е да почнеш, резултатите сами ще дойдат. Желая ти успех и споделяй как върви! Hug Чудесна лентичка! Пожелавам ти бързо да се движиш надясно!
С моята приятелка планираме от 28 март отново да направим 24-дневната! Ще свършим около Великден! А дотогава ще съм на хранителния режим на Папе, с който се задържа и леко се поспадат кг, но не става бързо. Затова пък не е изтощелно! А и режимът е свободен.
Хубав ден!  Hug

# 130
  • Пловдив
Здравейте, и аз ще опитам от днес  24-дневната. Дано успея! Стартирам от 73 кг. на 163 ръст и се надявам поне на 5 кг. Днес спагетките със сосче. Мисля да са порции на 3 пъти - към 9.30 /14 /18.30
Snow4eva искам да те питам какъв ти беше интервала между двата пъти на монодиетата?
И да споделя, че малко ме притесняват 17 дена без плодче / много ги обичам/  Blush но се надявам да устискам.
От утре ще се отчитам.

# 131
  • София
zeratulka1  Hug Успех! Вярвам, че ще ги свалиш с тази! Не знам дали ще са много над 5! И аз, и моята приятелка я правихме 2 пъти и не сме минали 5 кг. Но, всичко е индивидуално!
Между двете диети имаше време може би 10-тина дни. В момента сме направили пауза от около месец и планираме от 28 март отново да я направим.
Относно плодовете - ти си получаваш витамините от зеленчуците... единствено вкусът на плодовете може да ти липсва.  Simple Smile

# 132
Регистрирах се и се присъединявам към вас. Надявам се да се справя с около 40 кг., натрупани след операции и много стрес. Висока съм 180 см, започвам днес от 121,5 кг. Преди  спортувах доста активно, дори при 75-80 кг.изглеждах слаба. Нека сваля до 80, после ще видя дали има нужда от още. Важно е да се чувствам добре. Ще се храня с това, което ми се хапва за деня. Честно казано месо не обичам, но обожавам плодове и картофи(и всякакви солени тестени изкушения-вижда се резултатът).  Мога да ям само картофи, обаче като си правих вега-тест, се оказа, че са ми противопоказни, но аз не му вярвам. Няма всеки ден да се тегля, но ще пиша тук за стимул. Надявам се на подкрепата ви.

# 133
  • Пловдив
gorskolin4e  обре дошла в редиците!  bouquet
след вчерашния ден кантара отчете - 0.200 кг.  Sad
Днес оризчето, направено по рецепта на  Snow4eva с малко лук. морковче за цвят, къри и малко медец и много магданоз и поръсен сьс сирене гуада   chef. Но ми е много труден този ден. Едвам го преглъщам тоз ориз без салатка. От утре кЮфтаци с марулки  Heart Eyes
Но имам проблем с WC-то, а по принцип съм редовна.  Embarassed
Хайде момичета къде сте? П У Х Ч О,  NoraM

# 134
Благодаря за посрещането zeratulka1   bouquet. Днес съм на кафе и моркови. Утре ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт