Монодиета 2 част

• 49 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Добро утро! Hug
djini_selena  Hug успех с диетата! Първият месец, когато я направих диетата, си купих телешка кайма, голяма печене падна, а резултатът - гумени кюфтета  Sick Вторият път реших да го карам по мързеливия начин - купувах по 5-6 кюфтета за деня от готовите. Резултат пак имаше. Все пак, гледай да са поне на качествена фирма. В този ред на мисли - може и да са кебапчета!
Katiq  Hug добре дошле и успех!
Viki91  Hug резултатът ти е много добър! Още повече, че не си я изкарала докрая! Успех със задържането, особено по празниците - внимавай много! Човек се отпуска...
Vasencetto  Hug чакаме резултати!
П У Х Ч О  Hug не се тревожи! Наистина е нищо! Още повече, ако си пила повече вода и преди това ако си хапнала и нещо солено... ето ти ги! Навярно днес няма да ги има!
Относно новата диета, която ткрих, и на мен ми изглежда добра и балансирана най-вече.

Много интересно при мен... въпреки, че смених режима, пак има тендеция към монодиетичност при мен... Вчера ядох едни храни, днес съм приготвила същите за деня... Дали не е някаква деформация на съзнанието?  newsm78  Joy
Пожелавам ви много хубав ден, почивайте си! Hug

# 106
 Hug Здравейте

Аз със предварително-окончателни  Embarassed резултати : за 5 дни моно -  -3 кг. Супер е, но повече няма да издържа, моето беше много строго моно....

Минавам на нисковъглехидратната диета, и ще минавам от време на време на някой курс при вас  Hug Това бяха най-лесно свалените 3 кг.   bouquet

# 107
  • София
Vasencetto   bouquet супер резултат!
Наистина е тежко обаче... минавай в задържащ режим! Hug
Аз продължавам да препоръчвам 24-дневната... да, много дни са, но няма никакво усилие!
Успех!  Hug

# 108
Привет мацки  Hug
Аз все още си има +чето  Rolling Eyes но нищо аз си го обяснявам и с факта,че от 3 дена не съм посещавала ВЦ-то  Blush
за днес съм на варени зеленчуци,на обяд хапнах салатка от домати,краставици и варена царевица,мисля да изкарам на такова меню тия дни,как ви се струва?

# 109
  • София
П У Х Ч О  Hug добре е менюто! Само царевицата я използвай повече за цвят, отколкото за наяждане. Прави си и салата от зеле, моркови, червено цвекло, сложи и кълнове. Аз преди дни направих и салата с авокадо. Стана страхотна! Зехтин и оцет също слагай, но умерено със зехтина. Плюсчето ти е само от непосещаването на WC-то. Взимай мерки! Hug

# 110
Вчера голяма издънка една вафла, ама не бях хапвала благо 2 месеца, карайте ми се,Пухчо, опитай по една чаша топла вода сутрин на гладно.

# 111
  • София
Katiq  Hug издънка е, ама понякога на човек му се иска нещо сладичко... Не е фатално, стига да не му отпуснеш краищата и целия ден да ядеш вафли! Grinning

# 112
аз от понеделник ще направя един монорежим Laughing
първият ден:елда
за след това още мисля Mr. Green
лек и успешен ден
  bouquet

# 113
  • София
То и на мен май понеделникът ми се очертава моно ден - приготвила съм задушено зеле, леко запечено - за обяд и вечеря. Направих си цяла тава с една зелка и май сама ще трябва да си го изям! Добре, че обичам!!! Laughing

# 114
Привет мацки  Hug

И днес бях на царевичка и салатка,утре ще се претегля да видя как съм с кг.,само да вметна че още не съм посетила ВЦ-то  Rolling Eyes то верно,че почти не ям,но... пробвах с топла вода,но няма ефект,дайте друг съвет

Лека вечер  Simple Smile

# 115
ленено семе,накиснато във вода Peace
веднъж едва успях да се прибера Mr. Green
сега внимавам Laughingаз го взимам заради холестерола,но има и силен ефект за WC.
Люти чушки,но люти и на изходната митница Mr. Green

# 116

Люти чушки,но люти и на изходната митница Mr. Green

Joy Joy Joy

# 117
  • София
овесени ядки със сини сливи и топла вода разбъркани
В повечето случаи действат или разхлабващо, или регулиращо... по-скоро мисля, че е второто!

Ако и днес продължи проблемът ти - категорично съм за... клизма! Не е приятно, но е най-лекият начин!

# 118
Пухчо Hugя хапни една круша с много вода ,но трябва да си стоиш в къщи Mr. Green
оправи ли ти се проблема с 00 newsm78да не би да не пиеш вода?
А гореща (не топла) вода сутрин помага,но трябва постоянство,всеки ден,а не веднъж в месеца.
Сушени сини сливи,накиснати във вода(аз ги и варя)или сок(продава се и готов).
Все нещо трябва да ти подейства Thinking

# 119
Благодаря за съветите момичета  Hug
оправи се проблема  Mr. Green
Иначе утре мислех да си купя круши  Simple Smile
Е това е от мен,днес имам малко прегрешение  Blush,хапнах парченце сладкиш  Embarassed но не можех да му устоя,това стана на обяд и за това сега минах само на малко салатка за вечеря,дано не се отрази  Rolling Eyes
Лека вечер момичета и още веднъж благодаря за съветите ви,много сте мили  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт