Монодиета 2 част

• 49 260
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Честита Баба Марта
Snow4eva да май така трябва да стане да си подготвям менюто по раничко  Peace

Herzen не не го пия,точно защото четох какво пише,но тайничко се надявах да може по чашка на ден,много го харесвам,аз кафе на пия но 3в1 и мляко с нес много обичам  Rolling Eyes

Иии сега да се похваля,кантарчето пак ме зарадва,този път с - 500гр. доволна съм,вече съм 62,5кг. още малко и ще вляза в 5-чката  Mr. Green вече съм точно - 5кг.  newsm68 еххх да продължа в това темпо до края или поне на половината на тия 5кг. бих била доволна  Grinning

Сега си чакам пилешките пържолки,поръчала съм на майка ми да ми донесе 9 бр. дали ще са много по 2 на обяд и една на вечеря  Thinking запазила съм се с зеле,маруля и краставички  Peace еми сега поне за тия 3 дена ще си имам необходимото меню,пък да видим резултата после  Peace

Хубав ден мацки  Hug

# 91
  • София
Herzen  Hug Може би да си дадеш малко почивка и тогава да продължаваш, все пак си е изтощително! Браво за постижението!  bouquet
П У Х Ч О  Hug Чудесен резултат! Дано продължиш още малко така... При мен обаче в един момент спря отслабването и до края така си останах. Така че бъди готова и за подобно нещо. При това 2 пъти се случи така. Но дори и така - 5 кг са супер за тази диета, в която е толкова балансирано храненето и минава леко!

# 92
 wavey  Привет!
Днес съм повече от режимна  Grinning , на печено пиле е лесно. Нищо друго не съм яла, ама не ми е било зле. (Някъде към 500 гр. да съм изяла)
Само по едно време ме заболя главата, но мина. Много вода пих- до тук 3л. Сигурно още поне половин докато легна. 

Утреее, не знам какво ... чудя се между картофи и зеленчуци (моркови и зеле предимно  Rolling Eyes) Някой ако има идея какво най-добре след пилето да каже  Peace

# 93

при мен след пилето е киселото мляко

пред моркови и зеле предпочитам зелена салата
оня ден на обяд дъвках, дъвках зелето
и после си се чудех що не го направих на фурна  ooooh!

каквото и да решиш - да ти е вкусно   chef

# 94
Добро утро  Grinning , то вече добър ден станало.
Хайде момичета, сама ли ще си пиша  Sad

Вчера - пиле, тази сутрин  -0,200 кг.  Поне не е плюс  Grinning

Днес - айрян. Сигурно ще трябва доста често да пийвам, пък не съм му фен. Но нали съм решила - 10 дни ще си спазвам моно диетата, да видим какво ще се получи .
До тук съм 63,400 кг.  Стартирах на 12.02. от 67.500 кг.
За около 3 седмици съм минус 4 кг.  , но моно диетата ми даде най-силен тласък  Peace
А днес ми е само 4ти ден.

Пожелавам ви прекрасен ден   bouquet

# 95

и аз след пилето -200гр и май ще са последните за тази врътка

довечера на РД, утре ще прескоча меренето  Flutter

# 96
Привет, мацки!
От понеделник мисля да се пробвам с 24 дневния моно- вариант на Snow4eva.
Предполагам е обсъждано, но- какво количество от съответната храна се приема?
И още нещо- като свърши, има ли някакъв вид захранване?

Моите цели са 5 кг, които си влача от втората бременност.

# 97
  • София
Tuala  Hug добре дошла!  bouquet
Тази диета я направих 2 пъти. Мисля, че от веднъж ще успееш да си свалиш тези килца. Надявам се, поне...  Simple Smile Количеството, което правих е нормална порция - такава, че да хапнеш добре, без да прекалиш. Например кюфтетата бяха по 2 на ядене. Някой път следобед изгладнявах и в 16 изяждах по още 1 кюфте - което прави 5 бр. за деня. Рибата си бях взела пангасиус филе - което се падаше по 1 филе на ядене /те са по около 300 гр./ Всяко нещо, със салатата трябва да се побере в 1 чиния. Ориз - бях направила 1 чаша за деня - даже ми беше много. От зеленчуците, които взимам замразени - горе долу по 1 пликче си изяждам на обяд и 1 за вечеря. Иначе - половин ми е малко. Обикновено като правя салата - правя 1 купа и половината си взимама в кутия за обяд - другата доза ме чака направена в къщи, за да не губя време вечерта и да нападна нещо нережимно.
Въпросът е като приключваш обяда, да можеш да хапнеш още малко /да не си преяла/, но да си хапнала нормално. Горе-долу това е всичко, което мога да те посъветвам.
Тази диета я направихме с моята приятелка и толкова ни кареса, че обмисляме от 28 март още веднъж да я направим за нови 3-4-5 кг.
Herzen  Hug Vasencetto  Hug поздравления за резултатите!  bouquet  bouquet

# 98
Snow4eva, благодаря ти за изчерпателния отговор!  Hug
Аз също така и спортувам 3- 4 пъти седмично в зала, затова си позволявам да си хапвам каквото ми се яде, без да прекалявам. Но килцата си стоят. Ще видим от понеделник какви ще ги върша.
Плодове за закуска ОК ли е?

# 99
  • София
Tuala. аз не съм яла нищо извън диетата. В дните, в които има зеленчуци - някакъв домат за закуска. Иначе пия само кафе. Понеже огладнявам към 11ч. - тогава обядвам. Оставям си малко от салатата за следобед към 16 и хапвам малко от нея. Вечерта, към 20.30 най-рано успявах да вечерям. Не знам какво да те посъветвам за плодовете... ако си свикнала с тях - пробвай.

А ето и една друга диета, на която попаднах. Изглежда интересна:

Диета - комбинация от 10 продукта

Тази диета се изпълнява в продължение на 7 дни.

Докато я прилагате, трябва да консумирате посочените 10 продукта ежедневно, като ги комбинирате по свой избор.

Общото количество храна за деня не трябва да надвишава 1,5 кг.

Желателно е всички продукти, които могат да се консумират сурови, да не се подлагат на термична обработка.

Ако се стигне до такава, термичната обработка трябва да става чрез варене или печене.

Списък на 10-те продукта, които трябва да се включат в диетата:

1. пилешки гърди
2. яйца
3. кисело мляко, айран
4. домати
5. краставици
6. тиквички
7. бяло зеле или карфиол
8. патладжан
9. гъби
10. ябълки

Допустимо е да използват:

1. лук (1малка глава за деня)
2. мед (ч. л. за деня)
3. зелен чай
4. зехтин (1 ч. л.  за деня)
5. чесън, копър, магданоз, лимонов сок

С тази диета могат да се свалят 2-4 килограма при еднократно прилагане. Диетата може да се проведе и в рамките на 14 дни.

Източник: http://www.dietite.bg/articles/view/25/670

# 100
Snow4eva интересна диета и ми изглежда доста добре,може да се пробва след 24 дневната  Thinking Laughing

Аз не съм в настроение днес,сутринта кантара ми показа + 300гр.  Rolling Eyes не си го обяснявам с нищо,освен,че вчера пих повечко вода от обикновено  Rolling Eyes

За днес пил.пържола + салата,а за вечеря хапнах само пил.пържола с 2 резенчета краставица не ми се правеше салата,а и се разочаровах от днешния +  Crossing Arms

Лека вечер мацки,дано утре да има минусииии  Peace

# 101
Здравейте момичета! Аз днес само на айрян. Не ми е трудно, учудващо за мен.
Утре ще се меря да видим след течния ден.
Утре съм на риба.

Не знам какво значение има последователността в дните  Rolling Eyes, аз съм много стриктна, нищо друго не хапвам, но пък размених дните, поредността на продуктите. Дано няма проблем.
Пухчо, не се ядосвай, теглото варира а 300 гр. не са нищо !

# 102
  • Троян
Здравейте мацки  Hug
Аз вчера прекратих 24 дневната моно посредата, защото се наложи, но все пак имам резултат унищожих   #2gunfire 2 или 3 килограма  newsm44 (надявам се да ги запазя, нали уж когато луната се смалява диетите са по ефективни и се задържа сваленото), както и в сантиметри, което е по-голямото ми желание  smile3521. Та както и да е, само исках да се похваля
След като мине пълнолунието в края на месеца и започне да спада луната ще я довърша с по леките дни, които ми останаха или ще видя някаква друга
Голямо благодаря на Сноучева за подкрепата  и помощта   bouquet и успех на всички  Hug

# 103
Здравейте, от днес и аз съм с вас.Първи ден пилешко.

# 104
Днес и аз започнах с 24-дневната. Изядох си спагетите и един грейпфрут /беше за закуска/ - дано не е голямо нарушение.
Имам въпрос - кебапчетата и кюфтетата може ли да са от готовите /знам, че ги блъскат с какво ли не, ама няма кой да ми пече 3 дни кебапчета/?

Общи условия

Активация на акаунт