Монодиета 2 част

• 49 245
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Snow4eva Ти си домакиня на доста теми,сега обърнах внимание,браво  Hug
Ей сега попрочетох на бързо темичката  "да отслабнем докато спим" доста добре ми се струва,след малко ще я прочета по задълбочено,то вярно,че има доста време до края на моята,но да съм подготвена за после  Mr. Green

# 61
  • София
"Ние сме на всеки километър"....  Laughing Даже по-на гъсто  Joy
Така е, Пухчо. Минах през... сигурно всичко  Sunglasses
Важен е режимът - хранителния, двигателния, всекидневния!
Допуснах навремето да кача много кила от тъпотия и цял живот се йо-йо-свам  Laughing
Едва напоследък разбрах, че няма да стане бързо и с магическа пръчка. Даже, бих казала... диетата е по-лекото от всекидневния режим и изкушения. Знаеш, че си на риба - ядеш риба. А иначе е много трудно, като знаеш, че можеш всичко да ядеш. Затова трябва сами да се ограничаваме.

# 62
Добър вечер от мен  Mr. Green
честито за хубавата темичка,толкова много монодиетки е имало из форума че сега когато са на едно ми изглеждат горе долу идни и същи  Wink
Аз се спрях на диетата на Боряна и мисля да е направя 10дни Thinking имам да свалям 8кг,ама до къде ще стигна-ще си покаже  Laughing
Утре съм на Айрянче цял ден  Whistling
Дано да издържа,дали ще е проблем ако взема мляко 2 %  newsm78

# 63
Привет мацкииии  Hug
Аз да се похваля с мааалкооо минусче от тази сутрин -300гр. знам,че е малко,но поне е минус не плюс  Mr. Green,както се казва капка по капка вир става  Grinning
За днес рибка + салатка
Аз все си питам по нещо но ... Blush мога ли да пия 3в1  Rolling Eyes
Хубав уикенд момичета  Hug

# 64
Сноучева,  искам да питам за денпт със спагетите...доматеният сос мога ли да си го сипя направо от  консерва или буркан? Или си го приготвяш  сама,като настъргваш домати,подправки и т,н ?
  Аз нали се издъних онзи ден и сега пак наново, от неделя....утре демек....

# 65
От днес съм с вас  Peace
(Вчера бях на зелен фасул с телешко, тази сутрин се събудих с 0,9 кг. по-лека за мое учудване, и мотивацията ми се върна).

Днес - на яйца, защото много ги обичам. За утре ще измисля какво да редувам. Може и на салата или на плодове да бъда.

успех на всички   bouquet ще се радвам да се подкрепяме  Hug

# 66
  • София
лемур   bouquet Добре дошла и успех! Споделяй как върви!   Hug
П У Х Ч О  Hug чудесно минусче! Малко, но от сърце, както се казва!
Pinkito  Hug дано не съм закъсняла с отговора. Аз сосът го правя по начин, който е по средата - в тефлонов тиган задушавам глава лук и прибавям консерва от белени и смлени домати с магданоз - мисля, че беше на Сторко. Оставям 10-тина мин. на бавен огън , като разбърквам и принципно го държа отделно. Всеки като си слага спагети си сипва отделно от соса, другите си наръсват сирене пармезан, а аз го ям само със соса. Успех днес!
Vasencetto  Hug За 1 ден е супер резултат! Пиши как върви при теб!

Аз днес ще съм на 2 кофички кис. мляко - за разнообразие. Sunglasses На всичкото отгоре на обяд съм канена... на обяд при родителите ми. Ще си занеса млякото Joy
Хубав и режимен ден Hug

# 67
Snow4eva, не си закъсняла, много ти благодаря! Е, голям обяд ще падне  при родителите ти ! Няма ли мама да се обиди, сигурна съм, че ще е направила жената нещо вкусно и с толкова желание  при това, а ти вадиш млекцето от торбето....поне и звънни да не се приготвя жената...  Ох, ама и аз съм една... ама направо си те представих... Hug   Аз лягам  , при мен е много къснои вече, дано утре устискам на спагетки...при мене е зора първите дни, на каквато и диета да съм...

# 68
Хайде, пак аз  Mr. Green
Пих кафе, после изядох две яйца (на тиган, но без мазнина, че ми е по-лесно).
След това 8 минути Инсанити Кардио, но ми стана скучно и се качих на тренажора - още 31 минути кардио.
Смятам да приключа с това за днес, ама до довечера има време.

Искам да питам- както съм днес на яйца - може ли и обеда и вечерята да ги хапна пак така  (на тиган по две). Много ли ще са 6 яйца за деня ?

Друго, освен яйцата само вода ли, или може да речем чайчета без захар ?

# 69
Здравейте и от мен  Hug
аз си имам пак мъничко минусче отново -300гр. и на това съм доволна,само да не е +  Peace
Snow4eva ей уби ме като каза,че ще си носиш кофичката кисело мляко на обяда при вашите  Laughing
ох аз мисля днес да ида да си взема някакво филе от рибка,че вчера си я правих риба тон от консерва,но не е собствен сос а си беше мазничко  Blush и така в зелената салатка,но се притеснявам,че ако и днес хапна така ще отбележа някой +  Rolling Eyes
Това е за сега покрай мен,ще пиша пак,приятен почивен ден на всички  Hug

# 70

Vasencetto аз ям по 6 яйца и нищо ми няма
и масло им слагам на сутрешните дори  Simple Smile

сутринта бях точно - 2кг от началото

добре че този път ми е лесно и не ми тежи диетата,
че иначе събота и неделя заличавам седмичните усилия
снощното РД беше в пиано бар - само 1 коктейл и 2 мартинита
абе много съм си доволна от мене си този път

днес ми е 7ми ден - зеленчици
отивам да си хрупкам зелето  newsm49

# 71
Vasenceto Hug можеш да пиеш чай без захар колкото искаш Laughingи 6 яйца не са много за 1 ден
Пухчо  Hug,ако рибата е със зехтин и на големи парчета не е страшно,само я слагай хубаво да се изцеди .
Snow4eva Hugне обиждай майка си Mr. Green
лека неделя  bouquet

# 72
Пухчо  Hug,ако рибата е със зехтин и на големи парчета не е страшно,само я слагай хубаво да се изцеди .

Да аз по принцип я поизцеждам няма как да не остане грам мазнина  Rolling Eyes

Днес пак си направих риба тон със зелена салата,ходих до 2 магзина покрай нас и никъде нямаха хубава риба  Crossing Arms,да се надявам утре поне да си намеря филенце  Grinning

Vasenceto
аз също обичам много яйца,но в моята диета няма  Rolling Eyes и аз мисля че не е много,аз покрай Велик ден като останат яйца ям и по 7-8   Mr. Green,ако се притесняваш махни жълтъците,те са по вредните доколкото знам  Peace
Herzen браво за ху7бавия резултат  Hug

# 73
Леекинко ме боли глава, хапнах и другите две яйца на обед, и за вечеря ще бъдат последните две. Пия чай и вода, като бездънна яма   Mr. Green
Само чакам милото да си дойде от работа, ще се разсея, ще поизлезем (с любезното съдействие на бабата  Laughing) и така ще изкарам.

Малко ми е трудно днес, защото ако бях на салата щях да си изям една огромна чиния и да се заситя добре, а то две яйца на ядене Laughing
Ама нищо. Утре ще съм на плодове, реших. След това на салата с моркови, мноого моркови. След това на пилешко филе. Ех, ще вземе да ми хареса тази диета, а пък ако има и резултат  newsm53  мммм, чудничко!

# 74
 Hug Добро утро, момичета!

Аз да се похваля : тази сутрин 64,600 кг - с 0,4 по-лека от вчера  Grinning (четворката не съм я виждала от около април миналата година  Grinning)
Днес продължавам- плодов ден . А вчера не бях супер стриктна, както се и очакваше като за начало на нова диета (аз съм така в началото обикновено  Mr. Green). И то се издъних на "вечерните" яйца- добавих и морков и зелен фасул  Crazy
Днес съм твърдо на ябълки, поне така съм решила де, да видим.

Добре ли е да редувам- ден с въглехидрати, ден протеини, ден на зеленчуци "зелени и оранжеви" (т.е. с нисък гликемичен индекс)  ?

Общи условия

Активация на акаунт