Монодиета 2 част

• 49 243
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Привет от мен в този късен час  Mr. Green
Днешния ден мина режимно общо за деня 5 кебапчета и 2 порциики зелева салатка  Peace
Нямам търпение утре да се премеря колко кг съм,дано има минус  Rolling Eyes
Лена нощ момичета  Hug

# 46
а аз се уздъних.
тъй става след хвалба..
бях на риба,но сега омахах 200гр.лешници.. Embarassed #Cussing out

# 47
И аз се издъних..уж ден 1 на плодове, и накрая една голяма порция спагети с кашкавал, кайма, сос...хай да не разправям...Поне утре съм на работа и ще имам много движение, ама пак...издънката си е издънка...Срам ,не срам, признах си...Утре от начало.... Embarassed

# 48

за четирите дни съм - 1кг общо,
едва ли ще ги докарам до 4 кг
ама дънките ми са се поохлабили
е доволна съм де  Flutter

днес - пиле

честит петък и хубав уикенд    bouquet

# 49
  • София
Добро утро, момичета!  Hug И от мен честит петък!   bouquet
Не се укорявайте, че сте се издънили. Случва се много често. Понякога желанието ни за режим е малко по-голямо от волята. Единственият начин, според мен е да го подберем така, че да не чувстваме липса и с кеф да си казваме - какъв страхотен режим! Не се чувствам гладна, мога да ям нормална порция, при това е вкусно, здравословно.
Понякога в 11 ч. с моята приятелка си казваме след като хапнем: "Така се живее 100 години!"  Laughing
И наистина си го мислим. Съветвам си да огледате хубаво менютата, да си помислите дали на се много драстични, възможно ли е с лекота да ги издържите. Преценето и менюто на семейството, както и предстоящи гости, ангажименти... И почнете, мотивирани, уверени...  Grinning
Herzen   bouquet Поздравления! Важното е да вървим надолу, а и 1 кг е добре!
П У Х Ч О  Hug Браво, че си режимна! Чакаме резултати! Hug
Vasencetto  Hug

# 50
Ехооо ето ме и мен  Hug
Влизам само да се похваля с линийката си  smile3534
От понеделник до днес съм - 2,700кг  newsm44,еххх да продължи и така в следващите дни грешка няма да има  Laughing
За днес пак кебапчета + салатка  Peace
Хубав ден мацки !!!

# 51
  • София
П У Х Ч О  Hug цяла сутрин те дебна!  Joy
Много се радвам! Бях сигурна, че ще имаш хубав резултат, ама нали знаеш, че понякога е индивидуално! Браво! Продължавай да си папкаш скарата и да отслабваш! Така ще е тези дни, с рибата, пилето...

# 52
Аз имам малко питане- ако да речем съм на риба през деня, мога ли да ям и някаква салата листна, или поне от моркови ? Или трябва да е само риба и нищо друго ? 
Може ли да се подправя салатата- малко сол, ябълков оцет или лимон, малко зехтин, или да е натюр?
А и кафето с мед не пречи нали ? 

# 53
  • София
Vasencetto зависи коя от монодиетите си си избрала. Те станаха доста на първа страница. Повечето се яде едно и също през целия ден. Ако на такава си се спряла и пише еди кой си ден риба - тогава само риба и нище за деня.
Аз направих 2 пъти 24 дневната и при нея почти всеки ден има салата. В три последователни дни се яде риба и салата през целия ден. Но другите са само по едно нещо.
В нея - подправям салатата с малко зехтин, подправки, балсамико оцет.
Кафето винаги го пия с 1/2 лъжичка кафява захар и малко мляко. Независимо на какво диета съм.
Ако можеш черно - най-добре, но ако си свикнала и ще ти създаде дискомфорт, мисля, че можеш да си позволиш това дребно прегрешение.

# 54
  • Троян
Зравейте момичета, аз да кажа че въпреки че не пиша си спазвам диетата, която е супер. Само миналия ден на 1 рибен малко се поизложих и изядох 2 вафли боровец, но иначе спазвам всичко, както трябва. Snow4eva браво за новата тема   bouquet  Hug
Аз ще дам отчет следващия четвъртък, защото съмна Свищов, а тази седмица няма да се прибирам
Но се надявам д аима макар и малък резултат.
Приятен и отслабващ ден  Hug

# 55
П У Х Ч О  Hug цяла сутрин те дебна!  Joy

Joy Joy Joy

Преди малко приключих с обяда,абе аз доста харесвам кебапчета,но след 3-ти ден на тях и май скоро няма да се сетя за тях  Mr. Green

Аз да те питам за утре нали съм на рибка,може ли да си направя салата от маруля,краставица и риба тон (консерва) или не е препоръчително  newsm78

# 56
  • София
Аз си правех салата с риба тон,но си купи в собствен сос...да не е в олио,и гледай да е на Rio mare,че другата е отврат Peace

# 57
  • София
П У Х Ч О и аз мисля същото като k@li относно консервата - да е в собствен сос.
А няма ли да ти е по-добре да си направиш филенца или на тефлонов тиган, или на фурна... и отделно салата. Може и всичко заедно, но иначе си е чисто месо, филе, повече ще се заситиш.
Точно тогава имаше при нас някакви промоции на пангасиус и накупих 3 кг филе /беше по 3.98лв/  Sunglasses , та трите дни всички у нас имахме риба  Laughing
Viki91  Hug браво! Нищо, че си хапнала нещо дребно, важното е че продължаваш. Ще чакаме резултати!
k@li Hug

# 58
k@li Мерси  Hug
Snow4eva Ох и аз мисля,че ще ми е по-вкусничко филенце на скара,но нямам време да се занимавам,че от сутринта правя едни сармички после трябва и десерт да правя за детето и мъжо,та не ми оставят сили да си готвя и за мен,ще си направя една такава зелена саладка и така  Peace
Все заравям да те питам и друго,след тези 24 дена,после какво повтаряш ли дните има ли почивка,какво се прави?

# 59
  • София
Ако искаш направи си първия ден така - с консерва, но после ще е хубаво да е истинско месото. Или ако не втория ден - то поне третия.
Аз започнах на 3 януари и миналия месец от тази диета скочих в житния режим. Бях там за някой и друг ден и през февруари от житото отново се цопнах тук - така че я направих втори път.
От понеделник преминавам в нов режим - на д-р Папе /да отслабнем докато спим/. Няма друг начин, ако искам да задържа резултатите.
С този режим прогнозирам да се справя, като дори и още някое друго финално килце посмъкна.
Много добре е, че си се замислила. Огледай режимите и моят съвет е да си избереш някой, който все пак да те ограничава и да се придържаш към него. А иначе... диетите са за кратко време бързи резултати. Важното е какво ще направим после.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт