Монодиета 2 част

• 49 223
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Здравейте, ще споделя и аз вариант на монодиета, която лично не съм спазвала, но моя близка да. Резултат има. Тя много отслабна, но колко точно килограма не съм питала.

1 ден   - Айрян
2 ден   - варени картофи
3 ден   - ябълки
4 ден   - печена риба
5 ден   - салата от домати с лук или туршия
6 ден   - варени яйца
7 ден   - сухар
8 ден   - обезсолено сирене
9 ден   - салата зеле с моркови или туршия
10 ден - извара
11 ден - варена тиква без захар или 2 компота
12 ден - сварено пилешко месо
13 ден - три кофички кисело мляко
14 ден - 500г. кашкавал
15 ден - билков чай без захар
16 ден - 500 г. телешки колбас или варено месо
Храната се приема през 3-4 часа, като последното хранене да не е по-късно от 19 часа. Ако режимът се повтори за месец се свалят 15 кг. /на мен ми се струват много, но.../. По време на режима да не се прекалява със солта, а газираните напитки са нежелателни.
Успех на всички, които решат да пробват Peace И аз все се каня, но някъде съм си изгубила волята...Като я направя ще пиша какви са резулатите при мен.

# 31
Здравейте Мацки, почвам от днес...Ще комбинирам дните  според каквото ми се хапва..Днес ден 1 - на плодове...всъщност ,може да изкарам 2-3 дни на плодове,малко да разкарам натрупванията и солта от последната седмица...най-сетне и аз да я започна тази моно диета,откога и се каня само ....Ще докалдвам.
Сноучева, резултатите ти са страхотни,гледам на лентичката ти, ми то нищо не останало за сваляне! Браво на теб !  Hug  И на всички други ,разбира се....  bouquet Hug

# 32
  • София
Добро утро!  Hug
geriing  Hug С тази диета със сигурност ще се отслабнат много кг. Но за мен е доста драстична. Стискам ти палци скоро да си намериш волята, както ти казваш  Grinning
Pinkito  Hug Успешен старт! Благодаря ти за поздравленията!  bouquet И да пишеш...
При мен нещата стават по-бавно, но така по- не ги усещам и затова избрах бавния вариант! Имам още някое друго килце, но вече не е фатално. Важното е сега да задържа постигнатото и постепенно да посмъкна още нещичко.
П У Х Ч О  Hug Хубаво е, че нямаш проблеми с алкохола, защото понякога това много спъва нещата, ако не можеш да изпиеш чаша вино или бира. Но аз реших, че особено червеното вино не би трябвало да оказва сериозен проблем и така си карам.  Grinning Какви са резултатите при теб?
Хубав и успешен ден!  Hug

# 33
  • София
Добро утро и от мен  Grinning

На скоро прочетох нещо, което ми хареса по повод на виното:

"Пийте по малко вино на вечеря", съветват изследователите от Харвардската школа по обществено здраве. Отдавна е известно, че алкохолните напитки съдържат „празни калории”, но изследователите откриха, че жени, които употрябават по 150 мл. вино на ден, независимо от типа фигура, отслабват много по-бързо от тези, които не се възползват от „винената” диета. Интересното е, че изпивайки виното, общата консумация на калории автоматично се снижава. Причината се крие в това, че организмът бързо изпитва чувството за ситост, а оттам пада и количеството на поетата храна. Но това в никакъв случай не е призив да минете на алкохолна диета! Умереността е ключов момент и загубата на тегло е ефективна само в тези случаи, в които употребявате разумни количества напитки. Виненият ефект не действа на мъжете, защото те обикновено ядат повече, когато пият."
Snow4eva, поздравления за забележителните резултати!  Пък за волята ми...ще ви чета по-често и дано я стимулирам да се завърне  Wink
Успешен ден, момичета   bouquet Мнооого минуси ви пожелавам!

# 34

не искам да ви отчайвам, но като редовен консуматор
на всякакво вино и бира, алкохола абсолютно стопира свалянето,
колкото и стриктни да сте в храната
(това не ми попречи снощи да дрънна 300 мл червено винце)

плодовия ми ден:
фреш от 2 портокала
4 кивита
3 мандарини
2 ябълки
1 банан
мъничко грозде

довечера ще се борим ананас да белим   Flutter

много е храната, ама съм гладна  Embarassed

inaaaaaaaaaaaa къде си  wavey

# 35
  • София
И аз да се включа,по въпроса с виното Flutter
след като една колежка ми сподели диетата на майка си в която на обяд и на вечеря се пие по 100мл.сухо бяло вино Shocked аз се поразрових и открих различни статии по въпроса
цитат:
Немски учени твърдят, че бялото вино е незаменимо средство в борбата с излишното тегло. Бил проведен експеримент върху 40 доброволци. На половината давали гроздов сок, на другата половина 200 мл бяло вино дневно. Пиячите на сока свалили средно по 1,5-2 кг от теглото си, винарите - 4-5 кг. Специалистите приписват този ефект на бялото вино, защото всички останали условия в експеримента били еднакви. Те обаче добавят, че чудотворният ефект не може да се постигне само с виното, а трябва да се съчетава с някаква умерена диета. Ако си хапнеш здравата преди лягане, не помага никаква винотерапия. Освен това, виното трябва да се приема в умерени количества. Напоследък науката открива все повече полезни качества на виното. Няма нищо ново, твърдят го още древните гърци, но днес се подкрепя с факти. Благородната напитка е полезна за профилактика срещу сърдечно-съдовите болести, забавя развитието на болестта на Алцхаймер, решава множество психически проблеми. В целебното действие на качественото вино не се съмнява никой. Въпросът е в количеството. Едни съветват по 100 мл дневно, други удвояват дозата, а французите вдигнаха летвата до 500 мл. Странното е, че специалистите по чернодробни заболявания не реагират на тези препоръки.

извинявам се,ако е дълго,но сметнах,че ще е полезно...за съжаление аз съм привърженик на бирата ooooh!

# 36
  • София
И аз ще се изтропам по въпроса  Laughing
http://www.dietite.bg/articles/view/25/967

Независимо от всичко, при мен са такива условията, че вечер май няма начин да не изпия 1-2 чаши вино. Затова и го правя, въпреки, че доскоро знаех, че нещата се стопират. Но пък... лентичката ми показва, че въпреки виното - всичко се получава. Може и въпрос на организъм да е.
С което не казвам - пийте!  Sunglasses

# 37
здравейте! Hug
тук съм,Herzen, Hug
ще пиша по-късно.
усмихнат и диет ден от мен! Hug Hug Hug

# 38
....при мен са такива условията, че вечер май няма начин да не изпия 1-2 чаши вино.

ха-ха и аз така   Flutter
споделих опит, не исках да споря  Hug

# 39
  • София
Herzen  Hug
ina15  Hug чакаме...

# 40
Здравейте мацкиииии  Hug
Вчерашното гости мина добре,бях режимна с изключение на 2-3 маслинки и 4-5 фъстъчета  Blush,утре сутринта се качвам на кантара,дано има минусчееее  Rolling Eyes
Сега ще приспивам детето и ще лягам и аз,че снощи се прибрахме към 3 а сутринта станах в 7 и 30 и до обяд бях да върша работа из града,а при нас са едни преспи  ooooh! та  се намръзнах много пък съм и доста изморена,ще пиша пак по-късно  Hug

Snow4eva все забравям да те питам как стой въпроса със закуската,аз по принцип не закусвам,но не знам дали  не трябва да се хапва по нещичко и сутрин  Rolling Eyes

# 41
  • София
П У Х Ч О  Hug браво, че си се справила с гостито! То на практика нищо не са маслините и фъстъците. Относно закуската - хубаво е нещо да се хапва сутрин, въпреки, че в 7.00 сутрин трудно бих яла риба, но когато имам салата си нарязвам 1 димат или пърче краставица и хапвам нещо малко. Добре е за метаболизма. Ускорява се така. При редовно хранене.
Ако съм гладна, се е случвало и някое друго кюфте да "улети" призори  Laughing Хубаво е да имаш 3 яденета. Аз обикновено огладнявам в 11 ч. много и тогаво е първото ми ядене. Към 15.30 е второто, нещо като късен обяд и след 19.00 е третото.
Така че ако сутрин рано си гладна - хапни нещо, което е за деня.
Чакам с нетърпение отчитане на минусче!

# 42
ааааа и аз съм от тези с виното Mr. Green
що не казахте по-рано,че си пийвате помалко Crossing Arms
тогава и аз почвам 24 дневната Party

# 43
здравейте! Hug
днес ми е 3-ти ден и отчитам разхлопване на дрехите,което ме радва.
смелост за кантара все още нямам.
другата седмица в чест на предстоящите пости,смятам да правя моно на млечни,риба и яйца..
браво на всички за резултатите!
няма да ви изброявам,но ви  Hugвсички до една.
лека и топла вечер! Hug

# 44
Надъхвам се, и ще дойда при вас само след ден. Смятам да лунувам, ама както си му е реда-само вода и чай (е и едно кафе на сутринта). След това ще пробвам диетата на geriing  Peace По принцип гледам да се съобразявам какви храни смесвам, както и порциите ми намаляха наполовина, а не съм гладна. Няма да се меря на кантара още поне една седмица, че ще ми идва след някой и друг ден. Усещам дрехите по-хлабави доста, така че ми работи диетата. Просто нямам търпение да раздвижа повече нещата.

Хайде, приятна вечер  Hug отивам да подскачам на едно кардио, че приспах мъжете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт