Монодиета 2 част

• 49 221
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Snow4eva,страхотна си! Hug
благодарско за темата! Hug  bouquet  bouquet

# 16
  • София
Snow4eva,страхотна си! Hug
благодарско за темата! Hug  bouquet  bouquet
Повтарям, но ...   bouquet
благодаря за новата тема. И много минуси на всички.

# 17
  • София
 Hug Благодаря на всички!  Grinning Направих го за... НАС!  Laughing
Дано в тази тема има много хубави постижения, добро настроение и самочувствие и се подкрепяме и споделяме опит!
Днес съм с още -300 гр. надолу! Денят ще мине на картофчета и на салата, както и вчера. А от утре минавам за някой друг ден на жито /съвпада с края на тази диета, но няма значение/. Но ще ви наглеждам, де!  Sunglasses
П У Х Ч О  Hug не съм имала никакъв здравословен проблем, освен една лакетна става, която ме тормозеше и още не е решен проблема, но това е всичко.
Herzen  Hug успешен старт!
Добре дошли на новите!  bouquet
tania6  Hug ina15  Hug k@li Hug
Aisha  Hug хайде, не го мисли!
Какво показва кантарчето при диетуващите днес?
Хубав и успешен ден на всички!

# 18
Добро утро мацки  Hug

От днес съм в МЦ и предпочетох да не се меря,за да не се разочаровам  Rolling Eyes мисля след два три дни да се кача на кантара  Peace
все още обмислям как да го направя този ориз  Thinking

Хубав ден ви желая и мнооогооо минуси  Hug

# 19
  • София
П У Х Ч О Hug аз не ти отговорих преди за ориза.
Имам страхотна рецепта - наричам го ориз с къри. Ако искаш може да пробваш този вариант.
Дозата е 1 чаша ориз се сипва в 3 чаши вряща и леко подсолена вода. 10-15 мин. ври, дръпва се от котлона. В това време в тефлонов тиган задушавам 1 глава лук в съвсем малко масло. Когато омекне е и готово, сипвам около лъжица къри /може и друга подправка и на върха на лъжичката малко захар или мед - ама съъъъъвсем малко - не трябва да се усети да сладни, просто се променя вкуса./
Изсипвам това нещо от тигана върху сварения ориз и всички ядат, та ушите им пукат  Laughing
Друг вариант е да свариш ориза без нищо освен сол, да си сложиш 1 купичка, да прибавиш 2 суп. лъж. кис. мляко в купичката и да го разбъркаш. Така също го харесвам!
За друго не се сещам в момента.... може би с някакви подправки.
Или пък няколко гъби задушавам, прибавям водата, ориза и става ориз с гъби. Може и магданоз да му се сложи на това.
Въпреки МЦ беше хубаво да знаеш от какви кг стартираш и всеки ден да хвърляш по 1 око, за да знаеш след коя храна какво се случва. Поне аз умирам да си правя експерименти със себе си и с действието на всичко, което поглъщам върху все по-крехкото ми тяло  Joy

# 20

привет  Heart Eyes

след киселото мляко - 500гр

като сте на зеленчуци ядете ли царевица?

като си изкарам моното
мисля седмица да съм на ВМ - НВД (така си ги задържам кг)
и после пак да повторя

и яденето вечер мисля да спирам, ама.........  Whistling

в събота съм на РД и отсега съм в чуденка
какъв да ми деня откъм храна

# 21
Snow4eva Мерси за рецептите,ще се спра на първата,че киселото мляко хич не го харесвам  Grinning
още сега отивам да си приготвя оризчето,че до сега готвих за домочадието и докато сервирам,нахраня детето измия чиниите и то станало време а вечерям  Mr. Green ама няма как ...
Иначе аз си измерих началните кг. вчера сутринта бях 66,3кг. даже и мерките в см. съм си записала  Peace
не съм си променила лентичката,че тайничко се надявам не само да си ги върна минусите,но и да дръпна още малко лентичката  У дЕсно  Laughing Laughing Laughing

# 22
  • София
Herzen Hug браво за минусчето! Аз царевица не ям - мога да ръсна малко в салата, но само царевица - избягвам. Иначе на зеленчуци избирам от 2 варианта - или салати /сурови/ или задушени. За салатите - няма ограничение. От задушените - нещо с броколи, понякога брюкселско зеле, обичам и бамя - скакто са замразени - в йена и в микровълновата за 10 мин.
За РД - бъди на протеини, поне на обяд, а за вечерта...  newsm78 трудна работа, зависи от изкушенията.
П У Х Ч О  Hug кажи дали са ти харесали. Ако искаш пробвай първо без захарта, да не объркаме вкусовете ти. Все пак, всичко е индивидуално! Добре, че си се измерила! Със сигурност ще си У левО скоро!  Laughing

# 23
Snow4eva Оризчето стана страхотно  Hug само дето ми беше свършило кърито,а в магазинчето до нас нямаше,а в тия снегове не ми се обикаляше,но му сложих други подправки и стана много апетитно,мерси за рецептата,следващия път трябва да пробвам задължително с къри  Peace

Лека вечер момичета  Hug

# 24

добро утро   food010

за целия ден вчера:
2 краставици
2 домата
1 чушка
6 моркова
140 гр царевица
4 маслини

нищо не съм свалила,
ама си знам че е така при мен

днес на яйчица и утре ще се обичаме с кантарчето

хубав ден, девойки  Heart Eyes

# 25

Добро утро момичета  Hug

# 26
  • София
П У Х Ч О  Hug радвам се, че ти е харесала рецептата! Пробвай го следващия път с кърито. А резултот от кантарчето има ли вече?
Herzen  Hug много добро зеленчуково меню. Явно ти обаче от това не сваляш. С яйцата със сигурност, обаче!
Аз от днес ще направя жито няколко дни, но ще ви наблюдавам.
Сутринта имах малък минус, но се мерих 3 пъти и накрая все пак реших да не го отчитам. Надявам се утре да е по-категоричен!
Хубав и успешен ден!  Hug

# 27
Snow4eva охх още се чувствам подута и все се надявам тайничко утре или в други ден да се претегля за да отчете минусче,че сега корема ми е като балон и ме е страх да не се разочаровам от кантара  Rolling Eyes

Днес съм на салатка + кебапчета,но довечера сме на гости при приятели,ще правим барбекю - свински пържоли дали ще се обърка много режима,ако вместо кебапчета довечера хапна пържола  Thinking

# 28
  • София
П У Х Ч О  Hug толкова съм разсеяна днес... Мерси за хубавото кафенце!  bouquet
Няма да се обърка нищо, но освен мръвка и салата /в разумни количества/ + чаша бира или чаша-две вино - друго недей. Иначе ще се обърка  Mr. Green Казвам го, защото и на мен ми се случва. Относно питието - всеки ден имам по чаша от едното или другото /като събота и неделя и на обяд/ Въпросът е, че може би аз съм свикнала на такова темпо и въпреки това - отслабвам.
Иначе - във всички диети /освен режимът на Папе и още някъде другаде/ не се препоръчва алкохол. Там е допустимо обаче  cheers

# 29
Ооо относно алкохола нямам никакви проблеми,аз не лизвам никакъв алкохол,въобще не ми харесва на сватбата си с зор изпих чашата с шампанско в ритуалната  Crazy
Еее радвам  се че няма да попречи на режимчето,освен салатка,една пържолка и водичка друго няма да консумирам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт