Монодиета 2 част

• 50 098
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Monitaa,изварата е добро решение за смяна на яйцата!Не мисля,че ще ти се отрази на кантара и на режима като цяло!Всички сме на един акъл май относно твоя въпрос Laughing
Snow4eva, този глутамат навсякъде го слагат значи  Twisted Evil За децата и за нас готвя обща манджа,та идеята ми беше,ако са само сушени зеленчуци,да я потърся в магазина.Заради тях избягвам тези,които съдържат глутамат,сол...То вече,кое не ни е вредно Thinking Да не мислиш,че аз си местя линийката като имам плюс ,трая си,докато си я настигна пак  Embarassed Laughing
Бреййй,днес прекарваме деня основно в къщи,пробвахме се да поизлезем,ама хладно ми стана на мен иииии усещам се,че мисля за храна и ако ейсега посегна към нещо-отиде коня у ряката...И то,не че усещам глад,ами ей така да тъпча нещо.Много лош навик,не мога да се отърва от него.То затуй съм на туй дередже де!
Herzen,аз не можах да издаяна на тази диета,още първия ден не ми потръгна нещо.Успех!С диети от този тип  най-бързо се свалят кг.И после това пустоо задържане-най-трудната част smile3515

# 271

първите 5 дни са ми лесни, после ми омръзва....

пък и аз трудно, ама много трудно свалям,
миналия път около 2 кг за 9те дни  Tired

# 272
Привет мацки  Peace
От два дни слушам все хубави неща за тази МоНодиета, от приятелки и познати.
И веднага реших да се гмурна сред вас, защото именно тук винаги намирам отговор
на всички въпроси, плюс голяма доза мотивация.
Аз съм на 24, все още не съм мама, но пък ям като такава  ooooh!  Rolling Eyes  ooooh!
И това си личи, особено в това време на годината.
Миналата година изкарах добри резултати с 90 дневната диета, но не мисля, че имам нерви да я повторя,  Sick  Sick
10 дневния вариант ми изглежда супер като начало, а ако всичко е ок, мога да се впусна в 14 дневен режим.
Единствената ми голяма болка е и следващия ми въпрос: че се връща - връща се, но.. колко? всичко ли? удвоява ли се? и какво трябва да направя, за да не ми се случи тази случка.
Аз много обичам биричка  Blush  Blush  Blush и ме е страх, че след 10/14 дни отказ после ще имаме пререкания с биричката ми любима.

Ще се радвам да споделите мнение Simple Smile
И от петък съм във вашите редици Simple Smile

bouquet

# 273
NoraM много си права мила колкото повече сме си в къщи все са ми разни други неща в главата за хапване все дояждам на децата да не го хвърлям и все съм си гладна Laughing Laughing :lol:Snow4eva кажи ти може ли печени чушки за салата.         

# 274
Здравейте!  Stop
Качила съм 5-6килца от лятото и направо се побърквам. Искам си лятното телце!!! Затова почвам монодиетка от утре. Свалям бързо по принцип, като преди години съм карала основно монодиета и японско чудо (издържала съм максимум 5дена...), но наистина за първите 3-4дни съм си горе-долу -- 3-4кг. Надявам се да успея да издържа една седмица поне, а още повече се надявам после да не избухна и да не омета всичко, което ми се изпречи пред погледа  Praynig.
Пожелайте ми успех!!!   Blush
Аз ви стискам палци на всички- с повечко воля и движение всичко се постига. Нали знаете- няма такова нещо като 'мога' и 'не мога', има 'искам' и 'не искам'   Laughing Успех! Вярвам, че ще ги преборим тези гадове дето са ни се полепили по слабостта  #2gunfire ХЕХЕХЕ

# 275
Ей,hedonist,ти ако побъркваш за 5-6 килца,аз трябва да съм съвсем предъртяла,с мойте 30 дето ги качих през бременността и дето си ги влача 3 год. #Cussing out Добре дошла в нашата групичка Hug
Само да се хванеш веднъж,ще си ги свалиш,а и като сваляш бързо-нищо работа някви си 6-7 дни   Peace
Ladena Hug После всичко се връща,ако започнеш да ядеш всичко и много:) Че има случаи качват кг и отгоре Twisted Evil И аз се замислих,евентуално за задържането после,ама имам многооо време до финала,но все пак всяко мнение ще ми е в полза.
viki73 ,що да не може печени чушки,нали си е зеленчук Peace Хапвай смело !
Такаааа и днешния ден си отиде,издържах стоически ,не се предадох на мисълта си за ядене! Да взема да си лягам,щот не е късно да се издъня Grinning А преди и вечер ставах да ям...Ужасия!
 bye

# 276
Такааа,добро утро на всички от мен.Минавам за бърз отчет след вчерашният успешен ден на 2 кисела млека и 1/2 днеска кантара отчете -700 грама,ако не беше ми цъфнало и МЦ сигурно можеше и килце да е,но на не пита.Като цяло страхотен резултат за един ден.Днес продължавам със зеленчуци и само да питам вие как ги хапвате?На салата, пресни и дали изобщо добавяте някакви подправки?

А и исках да питам NoraM горе-долу гледам, че имаме еднакви кила за сваляне, въпреки че съм писала за цел 60,но това е първоначалната цел  Grinning, стремя се към 50 по принцип ,та исках да запитам ти от колко кг почваш и колко си висока?

# 277
Добро утро!Днес добре,че кантара ми показа пак същите кг.защото снощи не издържах и изядох едно парче торта и няколко сладки(бяхме на гости)За днес ще бъда стриктна пиле и салата.NoraM и аз мисля,че може чушки и затова вчера ядох и днес сигурно пак ще си хапна лошо е времето и не мога да излизам с детето за салата пък имам буркани.Как е днес при теб кантара говори  ли ти ,че моя ми е сърдит Laughing Laughing

# 278
Добро утро  Hug
Как сте днес момичета ?
Да се отчета и аз след вчерашните спагетки съм - 200 гр. Не е кой знае какво, но пък съм оптимистка  Simple Smile За днес съм приготвила оризче, даже хапнах мъничко за закуска Simple Smile

Хубав и усмихнат ден на всички   bouquet

# 279
NoraM, побърквам се и още как. Имайки предвид че едно време почти ударих 80кг без да съм бременна.. Много ме е страх да не повторя пак (да поясня- не съм бременна, не съм и раждала.. но като бъдеща БГ мама/живот и здраве/ реших да се включа към вас). 6-7дни иначе нищо работа, да, ама дали ще ги издържа.. АЗ Heart Eyes  ХРАНА! Simple Smile) Хихихи Но монодиетите като че ли най-добре ми пасват, тъй като не се разсейвам с разни други нещица, знам си какво имам да ям и си се тъпча с него. И е по-добре ако пише 1кг картофи, да изям 2, отколкото да хапна и кофичка кисело мляко примерно, защото хич не е моно така.. А ти  спортуваш ли нещо? Наскоро говорих с един приятел, който ми каза, че отслабването е 50%диета, 35% спорт и 15% ген.. Та аз определено подкрепям движението на 100%, а за новите мами има много приятни програмки и за вкъщи Simple Smile
Таааа 3г ги влачиш. Сега ще ги махнеш! Simple Smile) Ако го искаш ще успееш. Реално ако тялото ни има достатъчно, за да не прималява от глад според мен е лесно да се свалят килцата. Не трябва да се оставяме на разни тортички, пици, бургери и т.н. да ни развалят диетата. Те ще са си там и като си свалим килцата. Само че едно е да си напълнял и да продължаваш да се тъпчеш (както правя аз, ама нямаааа вече пък!), и друго е да си отслабнеш и да си хапваш по мъничко отвреме навреме от 'забранения плод' Simple Smile))
...Та така. Аз си изпих горчивото кафенце тази сутрин... качвам се на кантара и съм- 65.1кг.
Успех на всички ни  Hug Peace

# 280
  • София
Добро утро! Hug
Добре дошли на новите момичета!  bouquet
viki73  Hug може печени чушки! Важното е да не са пържени зеленчуците, иначе може и задушени. Аз много обичам вануралните вкусове. Винаги в камерата имам няколко пакета различни зеленчуци - спанак, брюкселско зеле, броколи, бамя. Когато няма нищо за ядене - ми трябва стъклен съд, пакет замразени зеленчуци и 10 мин. време за в микровълновата. Само слагам някаква подправка, или доматен сок и съм готова с яденето. То е подходящо за днети, в които си на зеленчуци. Може дори салатата да се замени с такова нещо.
Случва се това с гостито... важното е да продължиш нататък и забрави за "прегрешението". Лошото е, че ако стане всекидневно, ще пострадат крайните резултати.
hedonist  Hug успех ти пожелавам! Ще се справиш! Ако пък ти е много трудно - прегледай 24-дневната диета. При нея се похапва и се чувстваш добре.
Ladena  Hug добре дошла! Относно биричката - и аз я пия всеки ден. Ако не е бира е вино вечерта. Тя не ми пречи много, или поне привикнах организма към ежедневната й употреба. С 24-дневната се свалят 4-5 кг. Първият път ги задържах всичките май. След втория път имам почти 2 кг+, и затова не мога да си стигна лентичката. Но дори и така, доволна съм. А хем много внимавах какво ям и на практика непрекъснато съм на някакъв режим. Но е нормално някакво връщане. Това, трябва да го знаеш! Важното е дори и да имаш + да не допуснеш неконтролируемо стремглаво качване, което се получава при безразборно хранене. Трябва да помислиш след края на диетата за някакъв задържащ режим, който хем ще ти осигури почивка, хем ще задържи в общи линии смъкнатото.
NoraM  Hug права си, че задържането е най-трудното, но то си е етап от процеса! Просто не трябва да се отпускаме и да си мислим, че диетата свърши! Оказва се, че ако цял живот не съблюдаваме някакви принципи, пак ще си станем прасенца! Sad
sissleyy  Hug Браво за минусчета! Аз съм абсолютно в твоето положение: -700гр. за първия спагетен ден и май... МЦ!
Vasencetto Hug успех с 90-дневната и ако зациклиш - тук сме!  Laughing
Herzen  Hug tania6 Hug
Monitaaa  Hug изварата е супер продукт!
fleury Hug Честито минусче! Не е много, но пък си е минус! Утре - повече! Grinning
ina15  Hug
Днес реших вместо ориз да продължа със спагетите. А за утре ще подготвя кюфтетата и салатите. Яденето започва!  Laughing Ladena, при такова меню не може без малко биричка! Laughing
Навярно резултатът ще е 500-1000 гр. по-малко, но диетата си е почти месец и не можем да спрем да живеем. А най-важното за мен е да се чувстваме комфортно през това време. Дори и да спрем алкохола напълно, след това като го включим, ще стане по-лошо. Затова моето мнение е, че можем някои дребни неща да си позволяваме, а и по този начин ще привикнем организма да не е стресиран и да си приема дребните глезотии спокойно, а не с рипане на кантара.
Хубав ден на всички!  Hug

# 281
Здравейте всички!

Snow4eva много ти благодаря за изчерпателността. Четох на други места, че килограмите се връщат двойно и това малко ме стресна, но ти си права - много зависи след края на диетата как продължаваш да се храниш Simple Smile Аз мисля да застъпя с някакъв вид разделно хранене - или поне някои от основните, и не толкова трудни за спазване, принципи Simple Smile Simple Smile
Другия вариант е салатки, салатки, салатки и биричка  Blush  Blush  Blush
Аз реших да започна от днес с:

1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!
, защото не мога да търпя опъващите дънки и изскачащите меса по себе си. Никога не съм била плачевно слаба, но това, в което съм се превърнала в момента ме плаши и ако не го спра точно днес, ще трябва да повтарям бая пъти диетата.
След тези 10 дни може да направя и 24 дневната.  Flutter

Можете ли да ми кажете колко горе-долу се сваля с този вариант на диетата? Каква е тенденцията? Не, че искам да се обвързвам с някакво очакване, но.. все пак?! Simple Smile
И другото ми питане е: сутрин може ли да се пие кафе с мляко, в случай, че не закусвам? Някак не ми идва да ям картофи в 7ч. сутрин, за варена риба и пиле да не говорим. А до обяда ми има поне 5ч и кафето не би оказало влиание, или?!

Благодаря предварително!
Поздрави!:)

# 282
момичета Hug
аз,след елда със сирене съм -400 гр Laughing и съм доволна Party
не бях гладна и не усетих неразположение
мойто наблюдение е,че като не е само 1 нещо за ядене е по-лесно и пак си е монодиета.
Миналата седмица правих репетиция за монодиетата Joyи един ден бях на извара и 3 ябълки и един ден елда със сирене.Всеки път имах минус от 400 до 700 г,а аз нямам много за сваляне и съм с много по-голямо ЕГН от вас Mr. Green
друго мое наблюдение е,че макар и вече да имам изградени добри хранителни навици,благодарение на д-р Папе,след монодиета прекалявам с храната Embarassed
което ме навежда на мисълта колко е права Snow4eva Hugда се минава плавно от режим на режим към нормално,но не безразборно хранене.
Аз днес ще съм на свинско филе и салата
и деня ми започва винаги с кафе със сметана
лек и успешен ден  bouquet

# 283
здравейте! Hug
браво на всички ви за успехите!  bouquetстрахотни сте!
аз изядох цял пакет спагети и съм подута,но и аб-то съвсем ми срина перисталтиката ,а и такъв глад ме мъчи..та с кантара друг път ще се срещна..
желая ви слънчев ден! Hug

# 284
  • София
Ladena  Hug чудесно решение за започване от днес! Мисля, че няма да окаже влияние влияние кафето. Стискам палци и споделяй как вървят нещата! Hug

и деня ми започва винаги с кафе със сметана
tania6 Hug и моят е така!  Grinning
Честито минусче!  bouquet Много се радвам, че дава резултат гречката със сиренето! Бях се замислила, гледайки едни страхотни резултати в темата с елдата да направя няколко дни само на елда без нищо, но май ще ми е трудно и ще си я правя в нашия вариант - със сиренце! Laughing

аз изядох цял пакет спагети и съм подута,но и аб-то съвсем ми срина перисталтиката ,а и такъв глад ме мъчи..та с кантара друг път ще се срещна..
ina15 Hug 1 пакет за 1 ден ли? Това като доза е много! Аз направих 1 пакет и ядох вчера, синът ми също яде вечерта и имам за днес за обяд и вечеря. Единственото обяснение е, че покрай състоянието ти в момента е този голям глад. Опитай днес да овладееш нещата  bouquet

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 14:25 от Snow4eva

Общи условия

Активация на акаунт