Монодиета 2 част

• 50 097
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
ами много е,но на мен даже не ми стига... Embarassed ooooh!
свинска история съм аз.. #Cussing out
дано се засрамя пред вашите скромни количества..

# 286
ina15  Hug
И аз съм като теб, вчера почти пакет изядох, добре че брат ми изяде каквото беше останало след като вечерях, че сигурно щях да си направя едно среднощно хапване  Embarassed Embarassed Embarassed
Днес с ориза ще видим как ще е, сутринта хапнах малко, но вече усещам че съм мноооого гладна  Rolling Eyes и си направих чай (без захар и мед) той укротява звяра в стомаха ми за известно време, и ще се опитам да хапна, чак към 13  Praynig
Ти как се справяш днес с ориза ?

bouquet

# 287
fleury,благодаря за количевствената и качествена компания! Hug  bouquet Hug
аз не съм яла още,но ми се яде безумно..пих чай с мед и лимон..получих някакво отвращение към кафе..
но смятам няколко дена да съм на монопогача,че ми подариха една хубавка,а няма с кого да я споделя..пък и не желая. Embarassed
ти колко си висока и колко кг си,и колко искаш да станеш?

# 288
  • София
ina15  Hug не се тревожи, миличка... аз само така казах. Да не мислиш, че на мен не ми е трудно да си сипя в чинията и да не посегна за повторно. Опитвам се, при това главно с тази диета да огранича и порциите и да съблюдавам някакви часове за хранене. При това хич не са ми скромни порциите, но се опитвам да съблюдавам някакъв грамаж, обем... Предварително сипвам и казвам "това ще е"! Иначе - няма наяждане!
Преди малко, колежката ми, с която сме от вчера заедно на диетата, каза, че е умряла от глад. Хапнахме в 11.30ч. В 16.00 ще направим едно второ хапване /една идея по-леко от обедното - аз така и си разделих порцията/, защото следващото ми ядене ще е чак в 21ч. при мен.
fleury  Hug ако си много гладна, защо не обядваш по-рано? Остави си мъничко за "следобедна закуска", поне след 3-4 часа. Също ще се получи.

# 289
ina15,
Аз съм на 22г,  1.80см и сутринта бях 81.8 кг  Embarassed Откакто започнах работа преди три години постепенно започнах да си трупам килограми и когато станаха +20 вече си казах, че това не може да продължава повече, преди бях слабичка и стегната, сега не съм много дебела, но имам коремче и съм малко поотпусната не се понасям вече  Cry
Идеалната ми цел е 65 кг т.е. още минус почти 17 кг  Embarassed Embarassed Embarassed
Ходя на народни танци и мисля че и те ми помагат, но се контузих преди седмица и сега ще трябва да почивам до Великден и после пак ще тропкам хора и ръченици Simple Smile
Snow4eva ще послушам съвета ти, благодаря  Hug

bouquet

# 290
Привет и от мен Simple Smile
Последните 3 дни минусите са ми едни и същи,все по -400гр  Peace Местя си линийката бавничко и славничко Wink
Истината май е,че цял живот трябва да сме някаква диета,на някакъв режим,да се внимаваме какво слагаме в устата си.Изтървем ли веднъж края...А и щом сме тук,явно сме склонни към напълняване,така че няма отърване момичета,трябва постоянен контрол над килата и храната.
А и исках да питам NoraM горе-долу гледам, че имаме еднакви кила за сваляне, въпреки че съм писала за цел 60,но това е първоначалната цел  Grinning, стремя се към 50 по принцип ,та исках да запитам ти от колко кг почваш и колко си висока?
ООООО,аз тръгвам от много кг! Тръгвам от 105кг Shocked Винаги съм била около 70-75кг.Висока съм 175 и тези кила,макар и не малко са ми добре и се чувствам добре.Била съм и под тях,но не се харесвах,кокалите ми стърчаха. Сега съм си поставила за цел 75кг.Толкова бях и като забременях,качих 30 по време на първата   бременноста и ей ги на ти 105  Shocked EmbarassedСлед това последва втора бременност,но качих9 кг само и те си отидоха още в болницата!
Не спортувам нищо,нито правя някакви упражнения.Движението ми се състои в разходките по улиците с мъниците.Да не се оправдавам,но наистина нямам време,а и малко  мързел има в цялата истина  Embarassed
Snow4eva ,хубав резултат след спагетения ден Peace
ina15, да не излапаш на един ден погачата  Wink И аз съм имала подобни освинвания неведнъж.Имам чувството,че колкото повече яде човек,повече му се яде...или аз нещо не съм наред newsm78
fleury,успех! Като си направиш порцията ориз за деня и да си го разпределиш няма да имаш проблеми,после ще те домързи пак да правиш ако огладнейш .А така като си наготвиш много,цял ден ума ти е в тенджерата  Twisted Evil Пак от моя гледна точка!

Успешен ден на всички!И без прегрешения Naughty

# 291
страхотни съвети давате  NoraM и Snow4eva!страхотни сте! Hug  bouquet Hug
fleury,пак ще си манекенка! Peaceа и на твоята възраст бързо се отслабва.
на мен единствения ми спорт е вървенето ми до и от работа,което е около10км.за всичко друго си намирам причина,разбира се..
от утре смятам да започна да карам ролери..да видим!
NoraM,уж ще се постарая да не е на един ден..и това ми е стар навик-днес за последно да изям света,а от утре,нали строго диетична..
а защо не си направим табличка за стимул като при детокса,пък и за новите момичета  да виждат какви резултати се постигат.

# 292
  • София
NoraM  Hug Гледам ти линийката и много ти се радвам! Това са почти 6 кг!!!   bouquet Супер!

Истината май е,че цял живот трябва да сме някаква диета,на някакъв режим,да се внимаваме какво слагаме в устата си.Изтървем ли веднъж края...А и щом сме тук,явно сме склонни към напълняване,така че няма отърване момичета,трябва постоянен контрол над килата и храната.
Ей тук е разковничето!!! Аз цял живот съм била на диети и какво ли не съм пробвала!!! Всичко, май... newsm78 Едва в последната година го РАЗБРАХ! Проумях, осъзнах, стигна ми до дебелото... съзнание! Не дупето ми е било дебело, а съзнанието ми, което си е мислило, че мога да съм на 7-дневната моно диета, да отслабна за н-ти път с 5 кг и да ги задържа.... Не! Качвала съм ги с огромни "надценки" след това - т.е. отслабвам 5 кг и качвам 7, отслабвам 5 и качвам още 7....
И така, докато преди 21 години влезнах да раждам 118 кг /ръст 175/. После дълго време 105кг... години, няколко плахи опита, в които отслабвах 30 кг и после ги качвах /2 пъти!/ и едва от миналата година РАЗБРАХ!
Разбрах, че цял живот ще трябва да внимавам!
 Laughing Сега вече е лесно.... по-лесно, де!
Не ме е страх от кантара. Всеки ден се качвам, въпреки, че има дни, в които не искам, но чавек трябва да е наясно! А и не мога да се скрия от себе си! Joy
fleury  Hug браво! Не трябва да си гладна!
ina15  Hug благодаря ти!  bouquet Идеята за табличка е много добра! Но как да го направим? А и монодиетите ни са различни  newsm78

# 293
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnEfZIS-ybD6dHdicmFjRW4 … c&hl=en#gid=3
може би нещо такова..те и тук са на различни варианти,но ги пишат ..
за съжаление,съм олигофрен по компитата и не умея да правя табл.

# 294
Snow4eva

Благодаря ти!
  bouquet   bouquet   bouquet

# 295
Snow4eva аз опитвах и елда със сушени сливи,не е лошо,но ми е сладко и не го броя за истинско ядене(това е вариант за тези с проблем  с 00)
и да си призная,вчера и следобедна закуска си правих с елдови сухарчета и сирене за мазане Embarassed
наистина минуса е по-малък (миналата седмица за 1 ден ,3 ядения елда със сирене имах -700 г),но този път не ме боля глава,беше ми сито и приятно
имах голямо желание да продължа и днес с елда,но ме беше страх,че няма да издържа пред свинското Mr. Green(нали готвя и за мъжо,а аз като съм на диета му готвя боб и не вярвам да издържи 24 дни на боб)
отивам да ходя Mr. Green
Ина Hugнаправо ти завиждам за работата,която е на 5 км
лек и успешен ден  bouquet

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 14:18 от tania6

# 296
Здравейте, момичета!  Hug Аз влизам да кажа, че вчера вечерта доста обилно си хапнах обезмаслена извара и тази сутрин пак имах минус!  Peace Днес трябваше да съм на картофи, но още със ставането като видях ябълката и реших, че няма да я бъде..  Laughing Та днес плодчета, утре месо а за 6-ти ден ще карам картофен. Как свободно си я сменям, за бой съм..  Laughing Отивам да нападам сушените боровинки, а вие бъдете послушни и не прегрешавайте..  Naughty

# 297
Snow4eva аз май си те спомням теб и NoraM, ако не се лъжа и още някой мернах от Дюканстването,което при мене беше 2008-ма година и свалих там от 73 на 63 някакси,но не ги задържах.Работата беше нов апартамент-нова булка с 10 кила и бонус отгоре  Grinning. Та аз съм мама на 3 годишно, нявга имах удоволствието да бъда 50 килограмка,но това беше отдавна и чак сега главата ми го проумя,че свалянето е трудно,но да задържам се оказа доста трудна работа.Цяяял живот нагоре-надолу,та затова и имам прекрасни стрии от експерименти Confused Този път се заинатих доста, някак подхода ми е по-различен, дай боже да задържа този ентусиазъм Grinning
NoraM ами ти си 15 см по-висока от мен,нормално е да си качила повече,то аз на 1.60 достигнах великолепните 79 кг зимата така че....разбирам те чудесно,а да не говорим,че си мама на 2 дечица,а аз представям си,ако пак трябва да раждам кое число ще удари кантара,така че за мен сме наравно тебе като цели и кг Flutter. И аз не спортувам,а отдолу е фитнеса под блока Blush, но нямам асансиор и до 5-тия ет. няколко пъти на ден слизам и се качвам-това е спорта  Grinning
Въпроса ми беше към всички девойки тук, да споделите малко трикове за залъгване на апетита,кой какво прави да издържа,особено тези от нас, които не работят и хладилника е на една ръка разстояние Blush
И да се отчета все пак до тук добре се справям със зеленчуците,обаче добавих малко сол,защото все едно паса трева  Grinning

# 298

на зеленчуците и зехтин им слагам, че иначе нямат минаване през стомаха

аз се изложих днес с понички дънкин-донътс  Crazy
от утре отначало  Blush

# 299
Snow4eva  Hugти наистина си на всякъде и подкрепяш много момичета за което моите поздравления и мен разбирасе LaughingЧетох за елда-гречка и много се замислям след 24 дневната дали да не пробвам за 7 дни и след това да мина на Папе за да мога да задържа сваленото ти как мислиш и още нещо дните с телешко варено с какво мога да ги заменя,защото хич не ми е по вкуса телешко.Днес съм била много стриктна утре дано има минуси. smile3533

Общи условия

Активация на акаунт