Монодиета 2 част

• 50 095
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро дами! За дневния отчет- още 0.700 грама надолу,общо за 2 дни -1.4 кг,което никак не си е лошо,макар че МЦ е налице. Днеска реших вместо картофи да съм на ябълки,понеже имам цяла торба. Това е за сега от мен! Лек и успешен ден  bouquet

# 301
аз нямам минус днес,но месото беше малко солено за вкуса ми,а и пийнах малко вино Mr. Green
така де:и аз съм човек Crossing Arms
ще си затвърдя минуса след елдата
надявам се,че при вас резултатите са видими
днес съм пак на свинско филе със салата
вики73 има една шведска диета с елда,май е добре да я вмъкнеш между само елда и Папе
така прехода е по-плавен и ще бъде нещо като захранване (само замени картофите в шведската с елда или ориз)
лек и успешен ден  bouquet

# 302
tania6, и аз днес съм като теб,нямам минус,нито плюс Crazy
Я,ми кажете тая елда вкусна ли е? На какво има вкус ,ако може да се опише Simple Smile Виждала съм я по магазините ,знам я как изглежда,но не съм опитвала никога.
sissleyy,аз не съм  била при Дюканките.Пробвала съм го режима,ама незнам защо не можах да устискам.Добър е,свалят се кг.Аз свалих 8 кг за месец, и после си и ка4их,защото съответно нямаше 3 и 4 фаза!Но в темата не съм писала,и по-добре,че щях да се изложа с бързия си отказах Embarassed Иначе чета темата откак я има  Laughing Да ставаше само с четене Twisted Evil Добър резултат имаш за 2 дни!Браво  bouquet
viki73, и аз го обмислям Папе като вариант за задържане!Попрегледох го,като му дойде времето ще го разгледам по съществено  Peace Хайде,отчитай се след вчерашния стриктен ден  Wink

Днес съм подутааа,и при мен се появи проблема с WC,а уж нямах такъв #Cussing out Ще търся  днес начин да го преборя.

Хубав ден Hug

# 303
 Досега нямах интернет #Cussing outДнес съм -400гр. супер и продължавам на пиле и салата.tania6,NoraM със сигурност ще я пробвам тази елда каквато и да е на вкус ще устискам една седмица и после минавам на Папе защото този път твърдо съм решила да ги сваля тези 10кг.които искам.Лек ден на всички и много минуси Laughing

# 304
  • София
Здравейте, момичета! Hug
Имам задържане след втория ден, но ще го преживея  Laughing Май заради МЦ... ще видим.
От днес започват кюфтетата със салатата. Надявам се утре да имам минусче!
viki73 Hug честито минусче! Прочетох, че си писала за гречката. И аз мисля, ако не успея само с монодиетата, след нея да направя няколко дни и после си отивам пак в Папе. Така че - може да сме заедно и на двете места Laughing
NoraM  Hug tania6 Hug И аз съм като вас тази сутрин - застой!
NoraM, хората се делят на 2 вида - такива, които понасят или обичат елда и такива, които не могат да я хапнат! Това вече съм го установила! Въпреки желанието на някои, вкусът на елдата не им допада. Много е особен и не може да се опише  Laughing Аз я харесвам в солен вариант, с бучка сирене. Има значение и на каква партида ще попаднеш - има различни видове.
sissleyy Hug браво за добрия резултат!  bouquet
Herzen Hug не почвай отначало... продължи оттам, докъдето си стигнала. 1 поничка не е фатална!
Monitaaa  Hug браво! Няма значение, че я модифицираш, важното е, че действа. Пиши си някъде какво точно правиш, ще стане нов вид диета, ще я сложим при другите модели на монодиети!
Ladena  Hug ina15  Hug fleury  Hug Как е положението при вас?

# 305
Добър ден и от мен   bouquet
Минавам да се отчета и днес съм само - 200 гр Sad а бях толкова стриктна с ориза.
Snow4eva  Hug благодаря ти за непрестанната подкрепа Hug Hug Hug
Аз следващите три дни, нямам да имам достъп до кантар, и се надявам, че като мина в събота да се отчета, резултата ще е по-оптимистичен  Praynig
Един поздрав от мен  Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2011, 11:44 от fleury

# 306
Мойта елда е кафява т.е. препечена
ако я померишеш в пакета никога няма да се осмелиш да я ядеш Mr. Green
изплаквам я мноооого хубаво,сипвам студена вода,слагам на котлоно до завиране и веднага я махам,чакам малко да попие водата и слагам натрошено сирене
докато завира мирише на препечен лешник,а на вкус леко ми напомня качамака
първият път и аз не можах да я ям,но мисля не я изплакнах хубаво
сега ми е по-вкусна от просото и киноата

# 307
  • София
tania6  Hug толкова я харесвах кафявата... аз само я заливах с вряла вода и след 1 час беще абсолютно готова. Изчезна от магазините, някаква друга партида се появи пак на същата фирма, малко по-скъпа, но не става само със заливане, а й трябва и на тази да клокне, махам я и по същата система....Просото ми е много вкусно, а киноата - още повече, но цената не ми харесва и затова прибавям по малко количество, колкото да ми запука  Sunglasses Joy
fleury  Hug благодаря ти за милите думи!   bouquet
След 3 дни със сигурност ще има вече резултат! Спомням си, че най-големите резултати бяха след като мина и рибата. И нататък - по-малки при мен, но пак имаше минусчета! Наслаждавай се на скарата!  bouquet
Поздравът е чудесен, благодаря!   bouquet

# 308
Добро утро къде сте много спите Laughing аз да се отчета днес -400гр.много съм стриктна напоследък и има резултат Laughing Snow4eva  кажи ми с какво мога да заменя дните на телешко,защото не обичам.Лек ден на всички Hug

# 309
  • София
Добро утро! Hug
viki73  Hug телешкото можеш спокойно да го замениш или с пилешко, или с риба. А миналия месец не намерих телешко и си купих контра филе свинско, но както знаеш, то няма грам тлъстинка. Така че... абсолютно спокойно можеш да го замениш. Честито минусче!  bouquet Така е страхотно сутрин, като видиш резултат!  Simple Smile
Аз и днес нямам помръдване, но си има обяснение при мен. След някой друг ден се надявам да поспадна малко.
А иначе съм била на 100 % режимна - 5 кюфтета за деня с малко зелена салата, с репички и кълнове.
Хубав, лек и успешен ден! Hug

# 310
Привет !
Днес се скривам!Не ме търсете за отчет!Няма да казвам с какво и колко прегреших,не е за разпряване Embarassed.И то съвсем съзнателно го направих smile3515
Днес ще карам на портокали само!
viki73, така е,човек трябва да е стриктен за да има резултати!Кривнем ли малко,то после се увличаме. Човек трябва да си знае мярката във всичко.
Snow4eva,останали са ти малко кг за сваляне,може би и затова няма всеки ден минуси въпреки стриктността Simple Smile Но ще ги пребориш,ти си упорита! HugКолко кг ти е крайната цел?

Усмивки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 311
  • София
NoraM  Hug Най-хубавото е, че е било съзнателно и днес влизаш в релси отново, така че не се притеснявай! Grinning
Причината при мен е МЦ в момента и реално /понеже съм си малко над линийката/ искам да смъкна още около 4 кг. Това ми е първата цел - тогава влизам в горната граница на BMI, респективно в горната граница на нормалното тегло. Висока съм 175 см, първата цел е 75 кг.
Оттам нататък колко още ще ми останат не знам. Знам само, че не искам да падам под 69! Така че след това максимум още 5-6. Но дори и на 75 ще съм много добре и ще съм супер доволна. След това, в стремежа си да ги задържа, ако поспадна и още малко ще е... върхът на сладоледа!  Joy
Като имам предвид от колко съм тругнала... не мога да очаквам чудеса като изглед и да ставам манекенка. Още повече, че не съм на 18!  Laughing

# 312
Snow4eva,значи сме с еднаква цел 75кг.,само дето ти си почти на финала  Hug На една височина сме! И аз на 75кг се чувствам идеално.То ако мине още някоя годинка и ще забравя как съм се чувствала на 75кг Crazy

# 313
Добро утро от мен мили дами Flutter Днес аз не мога да се похваля с минус,защото бях само на плодове вчера до към 8 и хапнах една спаначена супа,та предполагам на това се дължи застоя,но не се чувствам съгрешила понеже беше спанак  Grinning. Днес ми останаха още плодове и смятам да си продължа и днес на плодов ден,така да се каже да го изкарам от край до край "легално"  Whistling
viki73, ти на месце ли си днеска и само да попитам подправяш ли с нещо и как точно го приготвяш?
Snow4eva, ами просто колкото си по-слаб май е по-трудно на финала,а и МЦ е реално обяснение, даже и аз се замислих освен супата при мен може би и МЦ влияе,абе супер си продължавай в същия дух  Hug
NoraM то и аз като тебе изобщо при Дюкан не я докарах до крач на 2-ра фаза и спрях и да чета и да пиша,да не се излагам  Grinning А прегрешения винаги има и ще има, все пак душа носим,но постоянството щом е на линия няма страшно  Flutter

Пожелавам на всички лек и режимен ден   bouquet

# 314
Здравейте!
Чета ви от много време, но години не се наемах да се регистрирам и да пиша.
По темата - цял живот водя епична битка с килограмите, но тази зима сътворих своеобразен рекорд - 8 килограма нагоре. От 20 дни съм на диета и съм свалила 4,8кг. Напоследък започнах да свалям по-трудно - за 8-9 дни - по-малко от кило, макар че ям САМО един плод сутрин, варено яйце и салата на обяд и салата на вечеря. Затова реших да пробвам монодиетата, но малко се притеснявам да не взема да качвам от дните на картофи. Спряла съм се на следния вариант -
1 ден - 4 яйца
2 ден -картофи
3 ден - жито варено
4 ден - плодове
5 ден- кисело мляко
6 ден - фасул
7 ден - жито варено
8 ден - домати
9 ден -сирене извара
10 ден - леща
11 ден -жито варено
12 ден - плодове
13 ден - 4 яйца
14 ден - картофи
15 ден -жито варено
16 ден - домати
Направила съм си менюто на принципа на 90-дневната - белтъчен, бобов, въглехидратен, плодов
Какво ще кажете, дале ще ми подейства и да не взема да качвам????

Общи условия

Активация на акаунт