Монодиета 2 част

• 49 632
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
С две думи 1/2 пакет ми е множко само за мен  Joy.В такъв случай ще го споделя с половинката.

# 511
  • София
ами... важното е на обяд да имаш една порция и вечерта /чиния, без да прелива  Laughing /
Направи 1/2 пакет и ако е малко, останалото ще го направиш за вечеря  Sunglasses

# 512
Snow4eva направих си елдата по твоите указания,сложих малко диетично масло и извара ама мила  newsm78 много гадно бе направо едвам го ям с запушен нос,но трай бабо за хубост ще я ям 3 дни така съм решила и после като теб разделно  и за задържане. petiapetiapetia  Hug мила добре,че имаш чувство за хумор всичко ще се оправи горе главата всичко ще си дойде на мястото само не знам Rolling Eyes с твоето меню откъде ги докара тези +  feta cheese браво много добър –  sissleeyy по добре застой отколкото +   МоРсКа СиРеНа добре дошла със сигурност с 24 дневната ще свалиш това което искаш newsm10

# 513
нещо не си направила както трябва newsm78
мойта елда мирише на препечен лешник и е вкусна
ако ти е  сурова елдата, препечи я на сух тиган,изплакни я хубаво,залей със студена вода и я сложи на котлона;изключи го малко преди да заври и остави да поеме водата
и аз днес на елда и нейни производни (сухарчета и палачинки) Mr. Green

# 514
tania6 пиша ти точно как я направих.Накиснах я с вряла вода от ел.кана в съд със капак.На сутринта едни зърна бяха разпукани други не и твърди и реших,че не се е получило с накисване и я сварих за 5 мин.Всички зърна се разпукаха,но миризмата е ужасна едвам я ям очаквах да е по вкусна,защото всички така пишат данеби да съм купила менте елда няма да се учудя вече нищо не ме изненадва newsm78

# 515
кафява ли е на вид newsm78
и ако да :трябва много  хубаво дасе изплакне,но в съдинка -слагаш вода,изсипваш и т.н. до бистра вода
ако не е кафява:препичаш на сух тиган и пак плакнеш
какви са тия елди дето намирате ooooh!

# 516
За протокола само да кажа за елдата, майка ми е луда фенка на това "чудо" обаче еййй как мирише наистинааа... така че Викито я разбирам  Grinning

Та аз да кажа за моя "пъкъл план". Изкарах  батериите на кантара и реших 5 дни вкл. и пон. да не се тегля. Накупих плодове всякакъв сорт, но понеже късно ги взех днеска изкарах на една не много здравословна и не много нискокалорична картофена запеканка, с идеята пак да съм на картофи, но малко обърках нещата. Та от утре си почвам плодовете за 5 дни със зелен чай и друг сорт чайове, както и кафе с мляко (аз иначе не мога да го пия,естествено без захар е). Та отчета от тази 5-дневка ще дам във вторник като кг, а иначе всеки ден съм тук знаете ме  Hug
petiapetiapetia ами според мен, мц е виновно при теб, а и пак казвам, мисля че трябва да се направи една калорийна ротация с идея да раздвижиш метаболизма. Един ден яж малко, на другия малко по калорично или повечко и така редувай ги. Четох някаде, че е ефикасно за метаболизма и също хранене през час-два. Пожелавам ти всичко да си дойде на мястото, мъжо се надявам че бързо ще се оправи, нали не е тежко състоянието му?  Sad

# 517
Аз елдата си я подправям със соев сос и сякаш и изчезва миризмата, пробвай ако искаш. Ако не ти хареса, едва ли ще ти е по-миризливо от сега  #Crazy

# 518
наистина,ако не ти харесва избери нещо друго ориз,киноа
в темата за елдата писаха за хубави резултати с ечемик newsm78мисля
или опитай елдовите сухарчета,без миризма са и леко сладникави
скъпи са в БГ,но дори аз ям най-много 4 Mr. Green

# 519
Аз горещо препоръчвам 50:50 киноа и ориз басмати  Peace Полезно и вкусно се получава.

Мерси за стиснатите палци, има развитие моят здравословен проблем, почвам лечение и дай Боже скоро съм добре  Praynig  Praynig Praynig

Давам си загубените килограми  Crazy за здравенцето, което така ми се изплъзва в последно време  Confused

Хайде стига сдухване, аз от напрегнат ден се прибрах 57 кг, което е чудесно, да видим утре каква ще е хавата  Thinking

petiapetiapetia  Hug Не се отчайвай само  Peace Това сиренце според мен е обърнало каручката  Rolling Eyes Много товари сиренето, от сол ли от какво, ама като ям сирене и съм балон на другият ден  Outta Joint

Аз тези 3 дни ги карам на някакво си мое "моно" диетуване  Crazy и определено виждам резултат. Та сутрин кафе и грейпфрут, обед 2 яйца, вечеря риба тон с малко киноа. Междинни хранения 1-2 плода, шепичка малка ядки сурови и най-често айран без сол с мнооооооооооого малко мляко, едва ли не водица чиста.

Ох това е от мен, поздрави и утре минусииии  Praynig  Hug

# 520
За протокола само да кажа за елдата, майка ми е луда фенка на това "чудо" обаче еййй как мирише наистинааа... така че Викито я разбирам  Grinning

Та аз да кажа за моя "пъкъл план". Изкарах  батериите на кантара и реших 5 дни вкл. и пон. да не се тегля. Накупих плодове всякакъв сорт, но понеже късно ги взех днеска изкарах на една не много здравословна и не много нискокалорична картофена запеканка, с идеята пак да съм на картофи, но малко обърках нещата. Та от утре си почвам плодовете за 5 дни със зелен чай и друг сорт чайове, както и кафе с мляко (аз иначе не мога да го пия,естествено без захар е). Та отчета от тази 5-дневка ще дам във вторник като кг, а иначе всеки ден съм тук знаете ме  Hug
petiapetiapetia ами според мен, мц е виновно при теб, а и пак казвам, мисля че трябва да се направи една калорийна ротация с идея да раздвижиш метаболизма. Един ден яж малко, на другия малко по калорично или повечко и така редувай ги. Четох някаде, че е ефикасно за метаболизма и също хранене през час-два. Пожелавам ти всичко да си дойде на мястото, мъжо се надявам че бързо ще се оправи, нали не е тежко състоянието му?  Sad

Само да вметна, че след 5-те дена трябва хубаво да се захраниш, поне още 5 дни. Wink

Аз да си кажа моя проблем, ям по много малко, за 11 /вече/ дни на плодове, направо съм забравила да ям. Днес ми беше първият ден от захранването и съм изяла само 1 банан и 2 моркова. ooooh! Ама ям колкото ми се яде... Какво ще ме посъветвате?

# 521
House baby ами да ти кажа не мисля да захранвам, защото единия вариант е или ще продължа на зеленчуци, или ще направя овесени ядки 3-4 дни или ако ми е допаднало може и на плодове да продължа. Да почна първо де и ще видим, захранването съм го направила предварително  Laughing два дни с картофени работи и имам чувството че имам +, но реших да не се тегля до вторника и да видим.

Май отчаяно искам да видя 70 на кантара  Praynig

# 522
  • София
Здравейте,
От понеделник реших да се пробвам по някоя от диетите, които се дали на 1стр., но нещо не ми се получи Confused.Както и да е - в понеделник бях на кис.мляко, вторник на салата от марули + 2 шок бонбона(колежката имаше РД), сряда - кис.мляко,портокал,и за вечеря малко варени макарони Embarassed, едно манго, та резултата е -2кг, за тези дни.Да си кажа честно много съм доволна, дано да устискам още някой и друг ден така, и после вече ще ми е по-лесно - сега определено съзнанието ми е напрегнато и само за това мисля.
Успех на всички Ви Peace

# 523
H0uSse_Baby,колко свали за това време?браво за волята!  bouquet Hug  bouquet

# 524
  • София
Здравейте, мацки! Hug
viki73  Hug съжалявам, че не ти се нрави елдата! Някои хора не я харесват, независимо от начина на приготвяне. feta cheese предлага добре - киноа с ориз. Ако искаш го пробвай този вариант.
feta cheese  Hug стискам палци да си добре скоро и спокойна!
Относно киноата и ориза, ще го пробвам скоро този вариант. Аз съм правила просо с киноа и също е много добре!
donbonbon  Hug със соев сос не бях се сетила! Ще го пробвам и това как е на вкус, но няма да слагам сол тогава.
sissleyy Hug успех с плодовете! Аз от днес съм 4 дни на зеленчуци!
Jujka Hug добре дошла и браво за резултата!
H0uSse_Baby Hug съветвам те да вкараш и зеленчуци - броколи, карфиол, домати, краставици, тиквички. Браво за волята!  bouquet
ina15,  tania6 Hug
МоРсКа СиРеНа  Hug какво стана със спагетите?
petiapetiapetia Hug
При мен.... вчера стана голяма издънка! Sad Явно количествата все още са ми проблем. Ядох режимно - картофи и зеленчуци, но ядох страшно много, а и едни маслини солени и... 1 връзка пресен лук, суров... Абе -  Animal Pig
Та днес - не се учудих, че съм 1 кг нагоре!  Sad
Ще се опитам да се озаптя отново, защото вчера излезна положението извън контрол. Беше ми и студено, и нервно... куп фактори!
Пожелавам ви успешен, лек и хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт