Кюретаж и забременяване след това - 16

• 25 158
  • 705
  •   1
Отговори
# 600
Лелелеее искрено се зарадвах за хубавата новина! Просто се просълзих! ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА НА ПЕМИ! ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА ПРЕДИ ВСИЧКО И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!  bouquet
Честито  дипломиране на Нимфичка!
Тедд-мила,стискам палци и на краката всичко да е ок с чхг-то!
Силвето–85 - Силве,съжалявам и ти съчувствам за загубата,но не се притеснявай,мисля,че ще ти кажат да изчакате най-много месец.Мисля така,понеже е било сравнително рано,т.е. матката не е много разширена,освен това организма е изхварлил плода и след като мине един цикъл ще е напълно чиста лигавицата.При мен лично имаше абразио,полнеже бебчо нямаше сърдечен ритъм,бях в последния ден на 10 г.с. Лекарят ми каза 3 месеца,вече минаха и почваме другата седмица опитите.
Стискайте палци,дано скоро се зарадваме с хубава новина!

# 601
[size=14pt]ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА МАМА ПЕМИ,ДА ВИЕ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ВИ РАДВА[/size]

Нимфичка,честито дипломиране Hug

# 602
  • в сърцето на моето Слънце
Пеми, честито, миличка!   bouquet
Момичета, така се радвам за всяка една от вас! И така мечтая... Толкова искам и аз някой ден да бъда поздравена точно в тази темичка, така както всички наши мами!  Cry
Коконит се губи, какво ли става с нея?

# 603
Стели, със сигурност рано или късно всички ще се поздравяваме Hug

Мерси момичета за палците, вероятно утре ще ида, че нещо още немога да се климатизирам и нищо не ми се прави...

Рали, за кога да те дебнем като нечакаща Flutter

# 604
Да ви е жива и здрава прекрасната София, много да ви слуша, радва и да ви кара да се гордеете с нея!

Стели , миличка , сигурна съм , че много много скоро ще бъдеш изненадана от двете чертички  Heart Eyes Hug

Amalleira , браво на дваете юначета , само така да продължават да вървят напред   Hug

Силвето, съжалявам , че се записваш в нашата тема с тези новини и се надявам скоро да преодолееш загубата ... ние сме тук и знаем всички какво е , така че ако имаш нужда да споделиш ...  Hug

Нимфичка , честито дипламиране , браво   bouquet

Аз утре ще ходя на преглед при доки , стискайте палчета всичко да е наред  Hug Heart Eyes

# 605
  • София
ВНД къде изчезна?
Шушу за момиченце или момченце си мечтаеш? Плитки ли те се връзват или маратонки Laughing
ДониМ  Praynig всичко ще е ОК! Ти при кого и къде ходиш в Пловдив?
Силвето съжалявам!  Hug
Нимфичка честито дипломиране!
Тедд стискаме палци,не може ли някакси тази дълга забрана да се понамали? Хубаво ли си изкарахте на екскурзията?
Дано има само хубави новини в следващите страници!

# 606
Шуши, стига вече напрежение! Всичко ще е наред! още малко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ДониМ, пиши какво е станало с второто изследване, въобще не искам да те чистят втори път, няма да се стигне до там силно се надявам Praynig Praynig Praynig Praynig

Джули, ами...не дават да забременявам Laughing въпреки че вероятността молата да повтори е много малка, никъде из инфото в нета не пише какво се случва ако се забременее преди срока, но пък да ти кажа страх ме е да пробвам Crazy а екскурзията как да я изкараме...приказка си е отвсякъде да хванеш самолета и да идеш на гости hahaha аз нещо май одъртявам, предната година навъртахме по 10км на ден и обиколихме за 7 дни 7 града, че и на увеселителен парк един ден намерихме време да идем, тази година обикаляхме повече около масите, ама пък разпуснахме доста по- качествено Blush

# 607
Пепито, то не останало - къде се загуби ти? Кажи как се развиват нещата. Избра ли лекар и т.н.
Тед, чакаме резултат от теб.

Мечкони, Тони, вие продновихте ли опитите?

Динора, при мен нищо, седя и си чакам да мине малко време да отида на доктор. Честно казано нямам пичти никакви симптоми...даже гърдите не са ми много напрегнати, и се чудя. Може утре да отида да видим поне сак дали ще се види. Вие как мислите - ПРМ 17 март

# 608
  • Варна
Стели, сигурна съм, че съвсем скоро и ти ще ни се похвалиш, просто не се предавай! Кураж! Hug Praynig

Тед, стискам палчета всичко да е наред и те чакаме с добри новини.  Hug Praynig

ДониМ, и на теб ти стискам палчета. Praynig Praynig Praynig

Шуши, всичко ще е наред, отпусни душичката и не го мисли, а ние ще стискаме палчета. Praynig Praynig Praynig

Хорозе, мисля си, че все още е рано, за да се види плодно сакче, но за твое спокойствие може да посетиш доки. Praynig Praynig Praynig Иначе ние подновихме опитите от този месец и ще видим резултата към 29-30. Blush

# 609
  Надявам се и аз така всичко да си е наред , дано , дано ... седя си на работа , то душицата си шава в коремката и така , като не го усетя известно време и се шашкам , но като си промърда и се викам там е  Blush

giuli , ами миналата седмица доки като установи бременността каза , че си мисли че е момиченце , но не е сигурна ... аз си мечтая да сме здравички и всичко да свърши добре , пък каквото и да е ... е тайно си мечтая за момиченце  Crazy

horoze, стискам палчета , дано , дано всичко си е там и да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 610
Тони, стискам палци тогава.
Мерси, шуши.

# 611
Пепито, то не останало - къде се загуби ти? Кажи как се развиват нещата. Избра ли лекар и т.н.
Еми... кво да кажа... седя и треперя....чакам, макар че хич не ми се иска да идва толкова рано,  Confused сънувам разни кошмари.... А и стаята й още не е готова. А и мен доста си ме е шубе, мисля да си викам док при които си ходя и сега. На 18.04 сме на преглед, да видим док какво ще каже - как ще се ражда, макар че аз май предпочитам секцио.  Embarassed
Според мен е още рано да се види плодно сакче, при мен сега се видя тупкащо сърчице в началото на 6г.с., а първия път плодното сакче се видя в края на 5г.с.
Стелче и при теб ще стане, мила!  Praynig  Hug
Силвето, според мен щом е приключило толкова рано няма да е нужно да се пазите, или максимум месец.  Hug
Тони, стискам палци да ни поднесеш една хубава след-великденска новина!  Praynig
 Hug Hug Hug

# 612
  • София
Хорозе,сега си 4-та навършена,започваш 5-та..още седмица  и може да отидеш за сакче  Hug Praynig

# 613
Хорозе, направи се на заплес и отиди ей така на преглед. Кажи, че имаш някакви съмнения и да те погледнат. Може да се види нещичко вече  Praynig
Пепи, какво те притеснява за естественото раждане? Мен също ме хваща шубето понякога,особено като прочета някъде за епизотомии, форцепси и разни такива  Confused Миналата нощ даже сънувах, че раждам  Crazy Успокоявам се, че ще ме боли няколко часа и после всичко ще ми мине- и гадене, и киселини, и отоци, и притискането на дробовете и всички онези мънички блажинки от бременността. Тогава ще дойде онзи сладък момент да си гушна бебка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Всичко ще си е заслужавало!!!

# 614
horoze, иди и кажи че имаш закъснение и съмнения за евентуална бременност примерно...аз месеца преди да забременея така си ходих и ме прегледаха без проблем, стискам палци да се види Praynig

Общи условия

Активация на акаунт