Къде в Пловдив???-19

• 93 241
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
и на мен ми е трудно да помисля, че някой ще тръгне да фалшифицира кремове и парфюми на такова ниво, най-малкото, че получават всичко директно от фирмите вносители - тестери, макети, стока и тн т... за съжаление повечето парфюми си ги купувам от летищата или ги поръчвам на някой, който пътува, защото тука с цените не мога да се оправя. не може парфюм който на летището съм го взела 80 евро, тук да е 240 лв. просто няма как да го платя толкова...
но и в бюти зона и в леро съм повече от доволна от обслужването

# 481
А, как се казва магазина след Макдоналдс на главната? Те са вносители на Диор и Живанши.

# 482

Цената не е критерий за качество ,поне на територията на БГ. По-високата цена означава по-голяма надценка,респ.по-голяма печалба за търговеца,а не по-високо качество на стоката.

Може отчасти да си права, но има стоки, при които цена под едно определено ниво е ясен знак за неоригиналност на продукта. Такива стоки са парфюмите, качествения алкохол и други, така че няма как за без пари да получиш оригинал.
За проверката на бар-кода ми стана интересно, не съм пробвала, защото винаги купувам от проверени места Peace

И аз съм съгласна отчасти с тебе , но има  много случаи,когато  на некачествени /неоригинални/ стоки се слага умишлено висока цена , за да бъдат продадени за оригинални.
По важното е да открием максимално сигурни  начини ,как да разпознаваме оригиналното от имитацията . Това с бар кода е вариант в случая с парфюмите, ако някой знае още "трикове", макар и за други стоки -хранителни и нехранителни , моля да споделя!

# 483
  • Пловдив
А, как се казва магазина след Макдоналдс на главната? Те са вносители на Диор и Живанши.

Pretty shop. Peace

# 484
Изобщо не става въпрос за обслужването, там забележки нямам никакви.
Не разбирам защо намесвате обслужване, като коментираме надежността на стоките.
И все пак се надявам някой да сподели т.н. "проверени" места за парфюми Peace.

# 485
И все пак не каза защо си "силно скептична" по отношение на, както разбирам, стоката на Леро, аз никога не съм имала рекламации. За всичко имат стикери и семпъли, обслужването го обсъдихме, имат бизнес с безупречна история назад в годините, аз съм им много стара и вярна клиентка, та затова ги приех почти лично, тези за мен необосновани нападки.
По отношение на ценообразуването на козметика, а и други артикули в България, доколкото съм запозната, са отговорни официалните представители и вносители. Често на стикерите на кремовете и парфюмите има надпис : крайна препоръчителна цена. Което значи че на дистрибутора, в случая магазина, е определена търговската надценка, и не е самоволно да си сложиш голям процент надценка, която да печелиш за сметка на клиентите си Peace

# 486
а как по баркода се разбира оригиналността на парфюма newsm78

# 487
Здравейте момичета, къде в Пловдив има агро-аптека, че аз съм с много стари спомени:)
Пиши в кой квартал ти трябва, да ти кажа коя ти е най близо. И къде може да те консултират добре  Peace

Бени, става  дума за квартал Тракия, но дори да не е в квартала, пак ще ми свърши работа такава полезна информация  bouquet

Благодаря и на всички отзовали се момичета:) Heart Eyes

# 488
И все пак не каза защо си "силно скептична" по отношение на, както разбирам, стоката на Леро, аз никога не съм имала рекламации. За всичко имат стикери и семпъли, обслужването го обсъдихме, имат бизнес с безупречна история назад в годините, аз съм им много стара и вярна клиентка, та затова ги приех почти лично, тези за мен необосновани нападки.
По отношение на ценообразуването на козметика, а и други артикули в България, доколкото съм запозната, са отговорни официалните представители и вносители. Често на стикерите на кремовете и парфюмите има надпис : крайна препоръчителна цена. Което значи че на дистрибутора, в случая магазина, е определена търговската надценка, и не е самоволно да си сложиш голям процент надценка, която да печелиш за сметка на клиентите си Peace

Няколко поста по-горе съм написала Peace.
Не разбирам защо само споменаването на "скептично" се приема за нападка. Нито съм влизала в подробности, нито съм се изказвала негативно. За подаръци аз също продължавам да купувам парфюми от там, защото така и никой не иска да каже друго място.
Но за себе си бяла козметика от там повече не бих купила, което ме кара да имам същите съмнения и за парфюмите.
Никъде не съм споменала, че Леро са виновни . Много често продуктите от самия производител са съвсем различни,когато са за източна Европа.

# 489
ами в пловдив по-нисък клас козметика е точно отсреща - магазин еми
в дъ мол в софия - сефора /там има много хубави неща за подаръци/
прити шоп също имат хубави неща, но там цените са си високи открай време, пък и съм им сърдита, че навремето не ме взеха за продавачка. много загубиха Naughty

# 490
Специално за Диор и Живанши, от приятелка на сестра ми, която работеше преди време към вносителите знам, че нещата си идват с печати и т.н. директно от Франция.

Кажете от къде да купя хубава дъска за рязане като предпочитам дървена?

# 491
  • София / Пловдив
......, пък и съм им сърдита, че навремето не ме взеха за продавачка. много загубиха Naughty

Напротив! Трябва да ги почерпиш  Laughing

# 492
Хайде тогава да си преформулирам въпроса Simple Smile. Къде в Пловдив са проверените места за парфюми, освен бюти зоната?
Аз съм купувала парфюми от един магазин в Кючук Париж,до училище "Константин Величков".Мога да обясня по-подробно къде се намира,ако ви интересува.

# 493
Не знам дали въпроса ми е за тук, но  ще го задам....насочен е към мамите от Кичука...Мислите ли че липсва добър магазин за детско бельо, хавлии и пижами и за аксесоари за коса в квартала. Може и на лични мнения.

# 494
  • Пловдив
......
За Венера Козметикс не знам какви са им парфюмите, но с такива разлики в цените, явно и там са паралелен дубайски внос. Което не дава никаква гаранция, че няма да се сдобиеш с як фалшификат. Всеки има избор, разбира се. Peace

Явно е така. Аз се сдобих с един як фалшификат от там  Mr. Green

Иначе не съм капацитет по темата, и аз пазарувам основно по летищата.

Шайн, от Леро нямам лоши попадения (което разбира се не означава, че ти си в заблуда), но мислила ли си по въпроса твоята кожа да е започнала да реагира различно, а не проблемът да е в продукта? С годините се алергизирах към толкова много неща, към които преди това не съм имала никаква непоносимост, че козметичката ми вече се чуди как да ме работи.

mo_ni, вероятно проучване на пазара правиш? Не си казала коя част на Кючука. Според мен не липсва. Има 2-3 големи и един малък, но добре зареден магазин, в различни части на квартала.

Общи условия

Активация на акаунт