Къде в Пловдив???-19

• 92 853
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
хмм, като бях студентка имаше такива (не мога да помогна за пвд обаче)

# 631
  • Пловдив
Питането беше как да изтеглят 35 лв от банкомат,а не че всичките банкноти да са по 5 лв.
  Peace

# 632
е, как, много сложно сигурно
отиваш на други суми и там ръчно задаваш 35 примерно
чудех се дали банките не удържат много за комисиони и така да изяждат точно тези 5 лв
явно не

# 633
И на единия месец 30,на другия 40,пак не става.Дори и да имаш 40 лв. в картата,не можеш да ги изтеглиш.Трябва да са минимум 43,в картата трябва да остават по 3 лв.Такова е изискването на банката.

# 634
  • Пловдив
Някой се интересуваше от фотосесия, тази не е за изпускане:
http://kuponik.bg/

Относно банкоматите, много пъти съм теглила по 25лв от Пощенска банка Peace

# 635
  • София
Някой се интересуваше от фотосесия, тази не е за изпускане:
http://kuponik.bg/

Относно банкоматите, много пъти съм теглила по 25лв от Пощенска банка Peace

Това студио много ми го похвали една позната, бях им се обаждала да питам за заснемане, много любезни бяха.

# 636
Аз не знам банкоматите да пускат суми, които не са кратни на 10, но може и да греша. Иначе, за неснижаемия остатък, мисля че за всяка банка е различно. Аз съм оставала и с по-малко от 3 лв по сметката. За да мога да си използвам по-пълноценно парите по картата, просто плащам директно с нея. Така мога да ползвам каквато си искам сума в рамките на разполагаемото, а таксата е като при теглене от банкомат.

# 637
  • София
Някой беше писал, че има разпродажба в м-н Квалитетно за деца - има ли още? Трябва да купя спешно долнища на дребния за градината. Ако някъде другаде сте виждали по-пролетни модели, моля да споделите. Иначе купувам винаги от Кимекс, но последно нямаха голям избор в аутлета им.

# 638
  • Пловдив
в картата трябва да остават по 3 лв.Такова е изискването на банката.

във всяка банка е различно явно
моята карта е оставала и с по-малко от 3 левчета

# 639
в картата трябва да остават по 3 лв.Такова е изискването на банката.

във всяка банка е различно явно
моята карта е оставала и с по-малко от 3 левчета
Моята е на Райфайзен и също е оставала с по-малко от 3 лв.Най-често е с около левче вътреи с със стотинки е била  Laughing

# 640
Аз съм теглила 5 лв. Само 5 лв, бях в голяма закъсвация и имах 7 и нещо в картата и точно от ДСК беше.

# 641
  • Майничка
Някой беше писал, че има разпродажба в м-н Квалитетно за деца - има ли още? Трябва да купя спешно долнища на дребния за градината. Ако някъде другаде сте виждали по-пролетни модели, моля да споделите. Иначе купувам винаги от Кимекс, но последно нямаха голям избор в аутлета им.

Погледна ли във Вимакс-а, срещу входа на у-ще "Душо Хаджидеков"?

# 642
  • София
Ей, за там не се бях сетила, пък често ги посещавах преди. Ще вида там и във Овиезе, пратиха ми вчера смс, че имат някаква промоционална десетдневка.

# 643
Ей, за там не се бях сетила, пък често ги посещавах преди. Ще вида там и във Овиезе, пратиха ми вчера смс, че имат някаква промоционална десетдневка.
Каква е промоцията? Simple Smile

# 644
  • София
Ходих преди малко до Овиезе, никаква не е промоцията, скъпи им да детските неща, поне на мен така ми се стори, иначе имаше някакъв плакат залепен на стъклото, в определени дни има на -20% определни стоки - единия ден мъжки якета, след това дамски, детски и др. подобни.

Общи условия

Активация на акаунт