Отговори
# 15
То като е тръгнало остава само финалния епизод за утре и четвъртък и в петък серия йок.

# 16
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Вие па да не мислите като свърши в петък да се разотивате от темата... Rolling Eyes
Ще си обсъждаме тука и другите сериали, нали преименувах темата. Crazy

# 17
  Трима от тукашните артисти играят в ЛиН  Peace
Ази пиша и тук. Мацки, няма да се разотиваме, това си е нашата темичка дето си прекарваме много добре.

# 18
  Трима от тукашните артисти играят в ЛиН  Peace
Ази пиша и тук. Мацки, няма да се разотиваме, това си е нашата темичка дето си прекарваме много добре.
пръснати са из всички сериали

# 19
Вие па да не мислите като свърши в петък да се разотивате от темата... Rolling Eyes
Ще си обсъждаме тука и другите сериали, нали преименувах темата. Crazy

предлагам да наблегнем на Явузчо

# 20
  • Пловдив
 newsm51 Здравейте липички! Тегаво ми е, че сериалчето свършва, но това не пречи да си го припомняме! Днешната серийка беше началото на края и увертюра към хубавия финал. От една страна искам пак да ги видя щастливи, а от друга - не ми се иска да свършва.

http://www.youtube.com/watch?v=lfjf59mCfGs

# 21
Мераба! wavey wavey

Поздравче от мен! Hug  bouquet

# 22
  • Пловдив
Мараба Зизка HugСамо така,продължаваме си темата всички,ще си пишем наволя за всички филми,които ни вълнуват!!!!

Алиска,приеми специалните ми благодарности за превода на Аси newsm51 newsm51 newsm51

# 23
Мараба Зизка HugСамо така,продължаваме си темата всички,ще си пишем наволя за всички филми,които ни вълнуват!!!!

Алиска,приеми специалните ми благодарности за превода на Аси newsm51 newsm51 newsm51
Злате  Hug  и аз гледам  Аси откачен филм  newsm68 newsm44

# 24
  • Пловдив
Гале,внимавай  и теб да не те хване тази болест-Асиманията-че лек няма hahaha

# 25
Гале,внимавай  и теб да не те хване тази болест-Асиманията-че лек няма hahaha
няма отърване , хванала ме е вече smile3521  love001

# 26
аз пък от една седмица съм се зарибила по този корейския сериал дето го дават по Диема преди липичките и го намерих със субтитри и по цял ден това правя  Embarassed

# 27
аз пък от една седмица съм се зарибила по този корейския сериал дето го дават по Диема преди липичките и го намерих със субтитри и по цял ден това правя  Embarassed
дай и на мене линк. Praynig

# 28
# 29
  • София,
Аз пък се заредих да гледам Сълзи над босфора, нали него щяха да дават на мястото на Мелодията на сърцето, само че давят нещо друго Embarassed, еми ще си гледам повторението на липичките, точно започна. А от линка и аз може да се възползвам Blush
О благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт