Отговори
# 30
Аз пък се заредих да гледам Сълзи над босфора, нали него щяха да дават на мястото на Мелодията на сърцето, само че давят нещо друго Embarassed, еми ще си гледам повторението на липичките, точно започна. А от линка и аз може да се възползвам Blush
О благодаря  Hug

и сълзи над босфора е много хубав,но и този 1000 пъти любов е много готин..смятай щом нямам търпение да го гледам по тв а го тегля  hahaha hahaha

# 31
  • Пловдив
  bouquet Здравейте мацки! Зизанке - много хубав клип си споделила с нас, това момиче между другото има хубави клипчета за доста сериали. 
Момичета, няма нужда да ми благодарите за Аси, там работим доста хора и хубавото е, че има адски много желаещи да помагат, браво на момичетата иницирали идеята, защото е много готино да гледаш оригиналните серии. Иска ми се и на липите да можеше да се случи нещо подобно, но като знам колко време и усилия се изискват едва ли би станало, а и поради това че сериала е по-стар, по-трудно се намира из нета.  (извинявам се спама в темичката обещавам повече няма  Hug) bouquet

# 32
  • Пловдив
Алиска,в нашата тема си пишем за всичко,тъй че спокойно си споделяй,даже ако имаш инфо за някой готин филм можеш да ни препоръчаш  bouquet

# 33
Алиска не е спам, тук вече ще си обсъждаме всичко, който каквото го вълнува из романтичния свят на сериалите.
Ама аз нещо не зацепвам какво говорите за Аси, бихте ли ме светнали за какви преводи става дума и за същата Аси, дето даваха по нова тв ли става въпрос?

# 34
  • Пловдив
Алиска не е спам, тук вече ще си обсъждаме всичко, който каквото го вълнува из романтичния свят на сериалите.
Ама аз нещо не зацепвам какво говорите за Аси, бихте ли ме светнали за какви преводи става дума и за същата Аси, дето даваха по нова тв ли става въпрос?
Да, няколко момичета иницираха идеята да се направят цели епизоди (турски) на Аси със субтитри. Вземат превода на Нова и го пишат, а ние редим субтитрите. Така може в оригинал да се гледат епизодите, без да са нарязани, както бяха излъчени. Тъй като съм фен на сериала за това и с удоволствие се занимавам.   bouquet   bouquet
Иначе с удоволствие ще споделям с вас ако има някое готино филмче или сериал, няма да се разотиваме от темата след края на Липите, в никакъв случай!   bouquet

# 35
тука съм  Hug тази вечер ли ще си вземат  бебето , че вчерашния епизод не съм го гледала  Embarassed

# 36
тука съм  Hug тази вечер ли ще си вземат  бебето , че вчерашния епизод не съм го гледала  Embarassed
Дааааа, приготвяйте кирки и лопати, ще ходим на погребението на Джемката Mr. Green

# 37
Дааааа, приготвяйте кирки и лопати, ще ходим на погребението на Джемката Mr. Green

хахаха едва чакам да го заровим:))) Joy hahaha Joy hahaha

# 38
да бе и няма да вземе пистолета ами ще му го остави  Naughty глупости на тъкалета  #Cussing out

# 39
Иииии най накрая  newsm44 newsm44 newsm44

# 40
айде сем. Акън се събраха  smile3501 ми Феридето и Юмер те сдобриха ли се или....... newsm78

# 41
айде сем. Акън се събраха  smile3501 ми Феридето и Юмер те сдобриха ли се или....... newsm78

още не са  ooooh! чакаме ги и тях  Laughing

# 42
Салих кво е работил  newsm78 да не е няква тайна мисия

# 43
  • Разград
И котето се завърна.

# 44
Детето на Сема и Али ще получи разширен стомах  hahaha , постянно го тъпчат с нещо

Общи условия

Активация на акаунт