Към мами на проговарящи момиченца

• 11 542
  • 136
  •   1
Отговори
# 30
щом не знаеш какво е ''дуда''  малко започвам да се съмнявам,че наистина си жена. тази дума я употрбяват дори и докторите,а и ВСИЧКИ хора,които познавам

Има лекар "дудолог"??? Май живея на друга планета. Пак моля - линкче нещо, източник  newsm78 Може и да ми кажеш в учебника за кой клас да търся, или в коя енциклопедия... Направо ме заинтригува. Четящите темата, всичките ли имате дуди???

# 31
  • sofia
Поне не ви се налага да обяснявате защо нямате пишки  Laughing И след пояснението, че имам, но не е такава като на мъжете и е малка, ми бе казано "Я да видя къде е?".....това 4 годишния юнак.

Аз като бях малка си спомням, че ми казваха "Хайде да мием пишото и дупето"....та нещо такова ще да е било названието.

Ох, дуди......във врачанския край така наричат плода на черницата - аз с това го свързвам

# 32
  • Бургас
ако може някой да ме светне,защо трбва да наричаме половите органи със някакви имана а както се казва  newsm78 какво не ви харесва на ''дуда'' нали всъщност това имат момиченцата и според мен трябва да знаят какво е.освен това ''дуда'' не звучи вулгарно или грозно
Дуда,не звучи вулгарно и грозно,ама не е точното наименование.Някои доктори я наричат и пеперуда.

# 33
тази дума я употрбяват дори и докторите,а и ВСИЧКИ хора,които познавам

Не знаех, че имам и "дуда".
Странни лекари посещаваш - с богат речников запас  Wink

# 34
...

Ох, дуди......във врачанския край така наричат плода на черницата - аз с това го свързвам

Ау, цяло дърво накичено с дуди  Laughing

Тази тема ще си я сложа във фаворитите.

# 35
  • София
Еее.. не... неее смях се с глас, та ми се наложи да обясна и на мъжа защо такава съм се нахилила  Mr. Green Та обясних му, а той ми вика:" Е, то момчетата имат дуди"  Crazy Ами сега?
Добре, че нашият лекар не използва тази дума, че сигурно ще пукна от смях там.
Иначе и аз малко се притесних, че нямам баш "дуда" хахах.

# 36
  • Бургас
...

Ау, цяло дърво накичено с дуди  Laughing

Тази тема ще си я сложа във фаворитите.Дърво-мечта за "дудолога"

# 37
Направо си представих как водят студентите-дудолози на практика - сядат под черницата и лекторът обяснява "колеги, тази дуда има такъв и такъв проблем, онази до нея - еди какъв си..."

# 38
  • София
Запознах се с високонаучния термин "дуда". Благодаря ви   bouquet

# 39
 Joy Joy Joy Еее прекалихте вече.
Аз предполагам, че mama89 ще сподели от къде има тази информация  Laughing

# 40
Просто бяхме провокирани от непоколебимата увереност на потребителката, че всяка жена знае какво е дуда, а ако не знае, значи най-вероятно не е жена. Че и се скара на хората, да не измислят имена, а да говорят истината.

# 41
  • Куциндрел
Не се сдържах и се разхилих. Явно дудите ми действат така. Joy Joy Joy

Да ви кажа, женския полов орган прилича по-скоро на мида, отколкото на плод на черница. hahaha

# 42
  • sofia
Направо си представих как водят студентите-дудолози на практика - сядат под черницата и лекторът обяснява "колеги, тази дуда има такъв и такъв проблем, онази до нея - еди какъв си..."
Смейте се вие, ама като "светнах" мъжа ми как се наричат плодовете на черницата, ей така беше  Shocked

# 43

Аз такова нещо НЯМАМ. Нито друго, което да го наподобява по някакъв начин.
Който има, да си го носи със здраве.

# 44
  • София
Както не е правилна употребата на "дуда", така според мен още по-неправилно е някои майки да игнорират съществуването на женския полов орган  Peace
Какво значи "да мием дупето"? Само него ли миете?

Общи условия

Активация на акаунт