Начин на гримиране - Тема №2

• 87 979
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
 Elfi4ka, много ти е хубаво с тъмната коса Simple Smile Аз съм със светли очи и преди ги рисувах с тъмни цветове,сиво, черно... приличам на емо. Сега, след мнение на Dona в подобна тема ги рисувам в кафеви тонове и ми харесва много повече резултатът.

# 436
  • в 1001-та нощ
елфи - на мен на първата и последната снимка - най-много ми харесваш - като цялостно излъчване  Peace

на горния клепач - защо предпочиташ молив пред очна линия  newsm78

аз също ползвам молив сега, защото ме насочиха - преди да започна с очна линия - да тренирам с молив  newsm78

понеже определено имаш повече опит от мен - питам за твоя избор или друг, ако желае да сподели  Peace

# 437
Благодаря ви момичета,засрамих се  Blush
Гледам да се старая и да не се запускам много много,въпреки,че сега точно съм бая дебелка   Tired Laughing

Инфантилна и аз много се харесвам с тъмна коса и винаги ми прищраква нещо и се потъмнявам,но май само на снимки е така и когато съм много нагласена Laughing
Тъмната коса при мен подчертава и без това дългия ми нос/който след три бременности вече е като на Пинокио  Outta Joint  Laughing ,изисква безупречен грим и се забелязват всякакви несъвършенства.Да не говорим,че с бледата ми кожа и светли очи е изключено просто да я свия на небрежен кок, да сложа лек грим и да изляза.Изисква доста повече старание.Така че се установих на русата,която е по-благодатна за моя тип лице и кожа /докато не ми прищрака пак нещо де  Mr. Green /

Кафевите тонове както каза наистина омекотяват,със сиво и черно става доста драматично и подчертано и все пак са "изкуствени цветове",които не присъстват в човешкото тяло.
Но се старая да използвам по-студени кафяви тонове/сиво-кяфяви/,защото топлите пък червенеят малко и изглеждам изморена  Rolling Eyes

Алена....предпочитам очна линия/може би не съм се изразила правилно  Blush / именно защото не се размазва един цял ден каквото и да правя.А ако съм с молив,дори и да е фиксиран с тъмни сенки все се отпечатва по някое време отгоре  Close А ако не е фиксиран пък се отпечатва още докато се гримирам,а уж е водоустойчив  Laughing
Но пък с очна линия става по-рязък грима/което на мен всъщност не ми пречи/,но на долен клепач не ми стои добре.Прекалено отсечено и контрастно става  Rolling Eyes

# 438
  • в 1001-та нощ
ммм, да  newsm78 аз гледам да избегна именно тази рязкост  newsm78

ако слагам молива върху клепач с основа за сенки и сенки - става малко по-матов и не толкова рязък - става някак матиран  newsm78

въпросната основа за сенки - показаха ми как ако се размеси с пигмент, той от искрящ става също матов - показаха ми го като трик - консултантите - предполагам това матира и молива ...  newsm78

# 439
ммм, да  newsm78 аз гледам да избегна именно тази рязкост  newsm78

ако слагам молива върху клепач с основа за сенки и сенки - става малко по-матов и не толкова рязък - става някак матиран  newsm78

въпросната основа за сенки - показаха ми как ако се размеси с пигмент, той от искрящ става също матов - показаха ми го като трик - консултантите - предполагам това матира и молива ...  newsm78

Ммм,не знам,не мога да изкажа мнение,защото аз се гримирам със съвсем обикновени евтини нещица  Rolling Eyes Не ползвам база,слагам си ФДТ върху клепачите,за да "залепнат"сенките,но нищо повече.
С база предполагам всичко ще е доста по-трайно  newsm78

А тази база за която ти говориш за матов ефект ли е?Защото ако е обикновена не би трябвало да променя структурата на пигментите  Thinking

# 440

Тук ми харесваш Heart Eyes
А с русата къса коса си наистина като момиченце Peace

# 441

Тази снимка е от миналото лято,но и килограмите там са ми минус 8 от сегашните  Tired
Наистина късата коса понякога подмладява/особено комбинирана с по-спортни дрехи/,но аз лично не се харесвам с чак толкова коса,колкото ми я бяха направили тогава  Laughing  Направо 3 дена ревах.
Също ме подмладява и по-дългичка руса изправена  Heart Eyes Сега към такава се стремя,но може и пак да се подстрижа ,знае ли човек Crazy

# 442
  • Стара Загора
Елфичка, страхотно изглеждаш с руса къса коса. Heart Eyes
Да не ти пука за килограмите, нали си имаш 3 съкровища ?  Hug
Пък и като гледам колко си слаба на тези снимки, със или без тези 8 кг май няма да има кой знае каква разлика.  Laughing

# 443
  • в 1001-та нощ
елфи  Hug килограмите ще ги нардиш - всичко с времето си - сега мисията ти е да си спокойна мама  Hug

за базата - когато нанеса пигменти на нея - си искрят, но ако се размесят - стават матови

начина, по който ми го показаха да го видя - на ръката се поставя база, после пигмент и се разтрива с пръст (описвам как ми бе показано, а не как да се направи на клепача) и стана матово - без искрящ ефект, иначе - самите пигменти са искрящи (тези, с които бе демонстрирано)

базата е тази http://www.bellapierre.com/shop/mineral-makeup/eyes/makeup-base.html

# 444
  • София
Алена, къде си видяла тази марка. Преди време бяха сложили нещо като рекламен щанд в един от моловете в софия, купих си един пигмент и съм много доволна, но след това го махнаха и повее не съм видяла такива.
И между другото помня, че бяха евтини продуктите им.

# 445

Тази снимка е от миналото лято,но и килограмите там са ми минус 8 от сегашните  Tired
Наистина късата коса понякога подмладява/особено комбинирана с по-спортни дрехи/,но аз лично не се харесвам с чак толкова коса,колкото ми я бяха направили тогава  Laughing  Направо 3 дена ревах.
Също ме подмладява и по-дългичка руса изправена  Heart Eyes Сега към такава се стремя,но може и пак да се подстрижа ,знае ли човек Crazy

Когато аз имах бебе на 1 месец бях с 25кг отгоре Mr. Green
Русичкото по принцип подмладява Wink

# 446
  • в 1001-та нощ
Vanya_I, представителството им е до нас, а аз пазарувах на бул.Витоша 186 - магазинчето е до входа на Южния парк - има тестери за всичко, което погледнах, показват ти промоциите - изгодно излиза комплект от четка, 3 пигмента и базата - излизат на цената на 3 пигмента и са в различни гами - има сайт и на български и там са и комплектите

иначе само базата е 25 лв, 1 пигмент също - аз освен комплекта си взех и друг пигмент  newsm78

първо взех базата, после си избрах пигменти и и предложиха да взема комплект, като приеха обратно платената база - и бон имаше - т.е. по никакъв начин не ме притесняваха в избора

показаха ми кое е на промоция и по-изгодно ..... така взех двете очни линии - черна и прозрачна на цената на 1, с идеята прозрачната да смесвам с пигмент .... общо взето доволна съм  Hug

магазинчето е в един ред от банки и т.н. - трябва да минеш малко по-бавно - за да го видиш

а това е бг сайта - http://www.bellapierrebg.com/ - представителството е в Борово и там има шоурум - може да се тества  Hug

# 447
  • София
Да, точно това е - минерален грим, който става за всичко. Така го рекламираха в мола, в който ги видях. Като имам път натам ще го прегледам. Но са вдигнали цените със сигурност за може би ...3 години.
И пак казвам - това, което имам аз вече е на 3 години и е без грешка като качество, тъй че си заслужава!Правила съм какъв ли не грим с него.

# 448
  • в 1001-та нощ
цените  newsm78 мисля, че в бг сайта има онлайн магазин  Peace не са някакви невъзможи цени, все пак, още повече, че 1 продукт се ползва много дълго  Peace

# 449
  • София
Направиха ми впечатление, защото по принцип, за да си купя нещо случайно без да се замисля от гримовете трябва да е под 15-16 лева. Иначе винаги си мисля дали нямам нещо по - належащо в момента, защото в Мол ходя само ако имам мисия. А тези си ги купих буквално случайно.
Иначе това се ползва по толкова малко, че изобщо няма изхабяване. Моето си е пълно, а доста го слагам, защото е много бледо розово и на практика ми върви с почти всеки грим.

Общи условия

Активация на акаунт