Начин на гримиране - Тема №2

• 87 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
и аз ще експериментирам с цветовете  Hug моите са зелени с пъстро  Hug

нещо много не ми стана ясно от клипчето - тя е сложила база за гим, което не бе снимано и само го спомена, след това зелени сенки на Ести Лодер - от бурканче, което показа и после сложи пак зелено от палитрата - за да го фиксира или не разбрах добре  newsm78 (преди да нанесе очната линия сенки)  newsm78

Не използва база за грим в случая, но който иска, би могъл да използва. Първоначално нанася кремообразни сенки в зелено и след това подсилва цвета с прахообразните.  Peace

# 616
Много хубава тема, ще я следя с интерес!!!

Момичета, чудесни гримове сте показали!!! Hug

# 617
# 618
  • USA, Steak State
Тази е много добра, това за мен е абсолютен мейк ъп артист. Да се промениш с грим до неузнаваемост!

# 619
Промис е точно зълвата на Мишел Фан, която споменах по-напред като майстор на трансформациите.

Алена, под видеото, като кликнеш Show More има пълен списък на всички продукти, използвани за грима. Преди да почне си е сложила само кремче, в клипа вече сложи основа на цялото лице, ФДТ, коректор, няма основа за сенки на клепача, използва направо кремообразните сенки като основа на цвета и отгоре добави прахообразните за да е по-наситен.

# 620
Тази е голяма вълшебница. Невероятно се преобразява Peace

# 621
Никога не бих казала, че е азиатка newsm78

# 622
Аз гледах ей така  Shocked финала на този клип. Азиатка да си нарисува очи като на Анджелина...

# 623
А гледахте ли я като Скарлет Йохансон? Просто ме изумява това момиче.

# 624
  • София
Аз гледах ей така  Shocked финала на този клип. Азиатка да си нарисува очи като на Анджелина...
Уникално направо,ако видя края никога не бих предположила че е азиатка.
Какво прави гримът когато е напревен добре,цяло изкуство си е гримирането!

# 625
Интересно обаче, че винаги прави двоен клепач, или както там се казва. Трябва да се пробвам някой ден дали ще  ми ходи така и няма да е претрупано на моите очи. При мен тази част от кожата, която е под веждата обаче опира в горния клепач. Много смотано се изразих, но не съм запозната с точните термини.

# 626
Ооо, Промис е уникална, но на азиатците им се отдават много тези изкуства. Толкова е изящна и има такава лека ръка! Представям си колко е готино да може всеки ден да се преобразяваш на някоя супер готина мацка. Party
Момичета искам да ви попитам какъв молив за вежди ползвате?Тези които сте с черни коси. Аз имам един на Римел, който ми е от както бях руса, но сега определено ми е светъл.По принцип не слагам молив за вежди в ежедневието, но сега ми предстои да си правя по- често официален грим... Пишете марка и номер, ако може.Благодаря!

# 627
Ооо, Промис е уникална, но на азиатците им се отдават много тези изкуства. Толкова е изящна и има такава лека ръка! Представям си колко е готино да може всеки ден да се преобразяваш на някоя супер готина мацка. Party
Момичета искам да ви попитам какъв молив за вежди ползвате?Тези които сте с черни коси. Аз имам един на Римел, който ми е от както бях руса, но сега определено ми е светъл.По принцип не слагам молив за вежди в ежедневието, но сега ми предстои да си правя по- често официален грим... Пишете марка и номер, ако може.Благодаря!

Аз използвам на Лумене с минералите - има само 3 цвята, светъл за руса коса, средан и почти черен. Аз имам светлия, но на моменти си мисля, че и черният би ми бил добре, защото са ми много тъмни веждите.  Rolling Eyes Иначе съм доволна, траен е.

# 628
Аз ползвам черен, но не от най-меките, че ще стане чудесия.
Не можах да я направя тази двойна очна линия, заприличах на Нефертити направо, ако ме гледа човек отдалеч, за отблизо съвсем да не става дума Laughing

# 629
  • в 1001-та нощ
и аз се зачудих за двойното очертаване  newsm78 гледах си очите, ама при тях (азиатките) просто друго е мястото от миглите към веждата  newsm78

много ми беше интересно как направи носа  Hug

не съм гледла други нейни клипчета, но като се върна в БГ - ще разгледам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт