Начин на гримиране - Тема №2

• 86 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! Имам зелени очи, кестенява коса и светла кожа. Може ли да ми кажете кои цветове да използвам в грима си? Може да ми препоръчате марки и да покажете клипчета също. Моля ви за съвет  Blush

# 691
Можете ли да ми кажете освен Орифлейм друга марка коректори като тройката с жълто, розово и зелено?

# 692
essence има такава тройка, но незная хубави ли са Embarassed

# 693
В тройката на есенс май няма жълто, с което да маскирам лилавите ми кръгове  Rolling Eyes

Иначе това с продължението на коректора малко надолу под формата на триъгълник изисква и фон дьо тен, нали?  Аз не полдвам и се чудя, а и коректорът, който полдвам май не е подходящ за тази цел.

А виждали ли сте по магазините коректора L'oreal Touche Magique, аз не го намирам никъде.

# 694
  • In The Middle Of Nowhere
Има на lumene такава палитра коректори, но и аз не се сещам в момента дали има точно жълто. На Есенс съм имала, но ползвах само розовото, което ми харесваше за под очите. Иначе точно лилаво не знам с какво може да се прикрие.. Ако искаш само за тази зона може да се намерят специални само 1 цвят коректори, без да се налага да взимаш такава тройна палитра.

# 695
# 696
# 697
Можете ли да ми кажете освен Орифлейм друга марка коректори като тройката с жълто, розово и зелено?
И в Ейвън имат два варианта на коректори за по-тъмна и по-светла кожа, с четири цвята, но продуктът е съвсем нов, ще излезе в кампания 13, и не вярвам да има много,които да са го ползвали. Води се"Професионална палитра с коректори на Джилиан Демпси" . В каталог 13 е на стр.63. Цената е 8.90 лв. Ползвала съм по-стар продукт от същата фирма, с два цвята и бях много доволна, а този новия, като го пробвам ще дам отзиви.

# 698
Благодаря ви за предложенията   Flutter

# 699
hotchocolate, и аз съм с доста светла кожа. А и буквално ми трябваха нещата от днес за утре, така че влязох в първия козметичен магазин и взех 1 по-тъмна пудра и 1шимер, ама от него хич не съм доволна.
Сега ще пообиколя и разгледам по-внимателно продуктите, макар че тук не се предлага нищо от професионалната козметика. А на сляпо съвсем абсурд да поръчвам.

# 700
И в Ейвън имат два варианта на коректори за по-тъмна и по-светла кожа, с четири цвята, но продуктът е съвсем нов, ще излезе в кампания 13, и не вярвам да има много,които да са го ползвали. Води се"Професионална палитра с коректори на Джилиан Демпси" . В каталог 13 е на стр.63. Цената е 8.90 лв. Ползвала съм по-стар продукт от същата фирма, с два цвята и бях много доволна, а този новия, като го пробвам ще дам отзиви.

Аз си взех въпросния коректор още когато беше на демо промоция, защото бях страшно любопитна. Не мога да кажа, че съ очарована обаче. Ето тук съм писала за него:
http://maquilab.blogspot.com/2011/08/avon-jillian-dempsey-professional.html

# 701
Момичета, препоръчайте ми хайлайтер, моля, идея си нямам какъв  и никога не съм ползвала
И още един въпрос относно контуирането на лицето, знначи зоната на скулите се подчертава от вдлъбнатинката и нагоре към скулата с тъмен цвят, върху ФДТ-а , след това как се прелива и къде да сложа ружа?

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 14:39 от Tifany1

# 702
Здравейте! Имам зелени очи, кестенява коса и светла кожа. Може ли да ми кажете кои цветове да използвам в грима си? Може да ми препоръчате марки и да покажете клипчета също. Моля ви за съвет  Blush

Много общ е въпроса. Каква е формата на очите? Грим за ежедневие, за офис, по-смел, по-лек, вечерен? Ценови диапазон на козметиката? Тип кожа?КОнкретни пробллеми? Трябва повече информация.

Tifany1 ценови диапазон, къде ще го слагаш хайлайтъра, тип кожа, тип ефект който търсиш, уточни. Като се усмихнеш широко или направиш рибешкото лице, ружа по принцип се слага на най-изпъкналата част на скулите. Тъмния контур се нада под него, хайлайтъра нагоре към зоната на очите. Прелива се като накрая се мине върху всичко с мека четка, чиста, с кръгообразни движения.

# 703
Мис Нели, направих го горе долу така, но след това на преливането сложих малко от озаряващите перли на Ейвън / майка ми ми ги подари за РД/ и се получи добре, а пък хайлайтера се чудя и аз къде да го цапна, в страни от очите на изпъкнала част и под веждите  newsm78

# 704
Здравейте, момичета  Grinning
Включвам се в темичката с един въпрос. Искам да си купя от големите палитри сенки.
- тази с 168 цвята

- ила тази с 180 цвята

Още не съм решила коя ще е  Rolling Eyes Тази с 180 цвята има една цяла плоча само със сини и злени сенки, които аз не обичам особено, та май няма много смисъл.
Гледам, че в Продавалника се предлагат много такива сенки. Та се чудя дали има някаква разлика в качеството им  newsm78 Някъде гледам че пише, че са марка Fräulein3°8 или Manly. В други обяви нищо не се споменава за марка. Има ли реално разлика или са едни и същи с различни щампи просто  newsm78 Доколкото знам има такива палитри и с МАС на тях  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт