Начин на гримиране - Тема №2

• 86 616
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • в 1001-та нощ
аз ги споменах - търсех нещи като базата на кларинс - пробвах ги - доста са ми течни някак, на кларинс е по-плътна  newsm78

това, което гледах се води база за тен и изглежа, като тониран крем (има около 10 вида "коригиращ цвят" според това, какъв тип кожа ще покрива; на кларинс изглажда неравности - за порцеланов вид, а тези коригират тена - ако имаш розацея или сини вени, или изморен вид и т.н.

има голямо разнообразие и на всичко има мостри, цените с ана вносител - мисля, че ще е най-добре да отидеш на място да видиш  newsm78

# 676
аз ги споменах - търсех нещи като базата на кларинс - пробвах ги - доста са ми течни някак, на кларинс е по-плътна  newsm78

това, което гледах се води база за тен и изглежа, като тониран крем (има около 10 вида "коригиращ цвят" според това, какъв тип кожа ще покрива; на кларинс изглажда неравности - за порцеланов вид, а тези коригират тена - ако имаш розацея или сини вени, или изморен вид и т.н.

има голямо разнообразие и на всичко има мостри, цените с ана вносител - мисля, че ще е най-добре да отидеш на място да видиш  newsm78

Мерси   bouquet! Аз по-скоро търся нещо като основата на Ейвън, а тя е близо до тази на Кларинс, така че май няма да ми харесат на Пеги Саж... Но пък кой знае. Аз видях само продажба по интернет, ти къде си ги пробвала?

# 677
  • в 1001-та нощ
имат шоу рум в Ив. Вазов

Контакти 
Адрес: София 1408, кв. Иван Вазов, ул. Д-р Стефан Сарафов 24
email: office@beautybetty.eu
тел: 02/952 69 60,0878 775 882

честно казано ходих няколко пъти за различни неща и все бързах .... заради малкия и не се задълбочих много .... но има много богати палитри за всичко ... лакове, пудри ....

много хубави инструменти си взех ... изобщо - хареса ми; и особено това, че не се залепва някой за теб да ти досажда  Hug  

за мястото - ако слизаш по бул.България към центъра,  като пресечеш бул.Иван Евстатиев Гешов (бившата Несторов или на Военна болница  Hug) в дясно има една бензиностанция Еко, завиваш на дясно и на първатя пряка на левия ъгъл е шоурума  Peace

можеш да влезеш и от към Витошка  Peace

# 678
  • София
Да кажа и аз за Peggy Sage. Ползвала съм техни продукти, но нещо не останах доволна от качеството. Нямам представа дали основата им е хубава, но имайки предвид сенките и моливите които съм имала, не бих повторила.

# 679
a.l.e.n.a, мерси за инфото - следващата седмица имам път към сф и със сигурност ще мина натам. Дори мисля, че се сещам за бензиностанцията... Simple Smile

# 680
Чудесно е, че темичката се развива. ) Отдавна не съм се вясвала, но сега да се разпиша. )
Поста за контуирането страхотно ми хареса. Така и не се научих това да го правя, не че много съм се пробвала де. )
Сега мисля да си позакупя няколко продукта и да се пробвам.
При мен проблема е леко увиснала кожа под шията, много грозно, защото лицето ми изглежда пълно по този начин. И леко голям нос. ) Но като чета, носа е най-труден за обработка, пък за начинаещ сигурно съвсем. )

# 681
И леко голям нос. ) Но като чета, носа е най-труден за обработка, пък за начинаещ сигурно съвсем. )
И аз съм с гоолям нос,че и тесен и остър.И незнам как да го оформя да изглежда по-къс,но не и по-остър  Laughing

# 682
Радвам се, че поста е бил полезен дами! Hug (и че някой го е изчел целия  Crazy )

Semele, прочети дългия ми пост по-напред за контурирането и ще ти стане ясно как се прави така, че да изглежда добре и на живо.

Аз го прочетох,но пак си мисля,че не би ми харесало,освен на снимки.Няма да споря,защото не знам дали съм виждала на живо и не съм компетентна....Иначе си е цяло изкуство...Може би ако се използва само на едно място ,само на носа,или само на скулите...

# 683
  • в 1001-та нощ
аз да си призная - след плажните подвизи - имам по-светла зона около очите, нали съм с очила на плажа и предпочитам така - от колкото дехидратирана околоочна зона

щатлива съм, че тази година успях да спася - околоочната зона, която пострадваше в последните години

обаче ...за да нямам бухал визия - по насока от комтуриращата диаграма на Мис Нели - започнах да работя с коректора - от очите надолу в триъгълник и съм изумително доволна

гримирах се за едно парти - наскоро и обрах доста овации, самата аз - също бях много доволна от себе си

мисля, че за първи път успях чудесно да направя очите и зоната над тях към веждите - с пигменти от свтло бежево - към тъмно - прелях 3 цвята и кафяв молив за очертаване

тази тема много ми помага   bouquet  bouquet  bouquet => цветя за всички  Heart Eyes

# 684
  • София
Аз го прочетох,но пак си мисля,че не би ми харесало,освен на снимки.Няма да споря,защото не знам дали съм виждала на живо и не съм компетентна....Иначе си е цяло изкуство...Може би ако се използва само на едно място ,само на носа,или само на скулите...

Не мисля, че е необходимо да се преправяш на друг човек, както в демонстрираните клипчета. Ефект може да се постигне и с два цвята пудра + малко руж за ежедневието. А и нещата не се правят всички на куп - само там, където смяташ, че имаш нужда. Опитай. Аз не знам до колко успявам, но... то пък не става изведнъж!

# 685

Не мисля, че е необходимо да се преправяш на друг човек, както в демонстрираните клипчета. Ефект може да се постигне и с два цвята пудра + малко руж за ежедневието. А и нещата не се правят всички на куп - само там, където смяташ, че имаш нужда. Опитай. Аз не знам до колко успявам, но... то пък не става изведнъж!

Съгласна съм с Vanya_I Peace Когато е направено добре и с мярка, контурирането може само да те разкраси- да се подчертаят скулите или да се смекчат чертите на квадратно лице например. Но пък докато се осъвършенстваш в него си трябва доста практика. ooooh!

Поста на MissNellie беше много изчерпателен, но аз ви пускам и едно клипче на Лиса Елдридж, която много харесвам  Flutter

">#![/video]

# 686
hotchocolate, еее, чудесно е така с клипчето, става напълно ясно вече какво точно и как се прави. )
Мерси много.
Утре отивам на пазар, за да си взема 1-2продукта и да почна с упражненията. )

# 687
Страхотна е Лиса Елдридж!
Харесах си това клипче:

# 688
Днес бяхме на сватба и пробвах контуирането от клипчето на Лиса.
Е, определено се получи, макар че пробвам за първи път, и то струва ми се не със съвсем точните цветове като за мен.

# 689
Днес бяхме на сватба и пробвах контуирането от клипчето на Лиса.
Е, определено се получи, макар че пробвам за първи път, и то струва ми се не със съвсем точните цветове като за мен.

Супер! Радвам се, че клипчето е било полезно Simple Smile
Иначе и аз имам проблем с намирането на точните цветове за светлата ми кожа. Tired

Общи условия

Активация на акаунт