Начин на гримиране - Тема №2

• 87 973
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Направо потрес  Crazy, как се преобрази само, а тозо трик с носа ме изуми, уникално  Thinking

# 631
Обаче има късмет, че й е прав носът. Не знам ако беше с някой орлов нос , как би го "изправила" визуално.

# 632
Ето я и Мишел като Анджелина, но ... не го докарва Grinning

# 633
Мишел повече ми харесва, защото е подчертала чертите си красиво, а не си мумифицира чертите, за да е едно към едно, което е невъзможно.... Анджелина си прави грима на Мишел, а не на другото момиче, да си избира "идеал", за да е още "по-" - не вярвам някой да си прави театрален грим, за да прилича на Анджелина, а не, за да е красива. Първото момиче си рисува лицето и чертите все едно е клоун  Mr. Green.. На улицата на светло, ако я срещнеш впечатлението ще е за мумия с този грим. Между другото Анджелина, както се е изпила, няма грам излъчване за мен, въпреки хубавите си черти.

# 634
Грима на Мишел е прекрасен.

# 635
Ето няколко снимки на Ракел Цимерман, любимата ми моделка.. гримът е семпъл, естествен, подходящ за ежедневието. За тези, които не харесват ТУРБО-ФОЛК изпълненията...
Това, което прави впечатление при грима й е: леко небрежни вежди, перфектен тен, семпло подчертан нежен поглед, фино оцветени устни... много женствено...
Изглежда така, сякаш не носи грим, но лицето й е обляно в сияние и свежест.

# 636
Ето няколко снимки на Ракел Цимерман, любимата ми моделка.. гримът е семпъл, естествен, подходящ за ежедневието. За тези, които не харесват ТУРБО-ФОЛК изпълненията...
Това, което прави впечатление при грима й е: леко небрежни вежди, перфектен тен, семпло подчертан нежен поглед, фино оцветени устни... много женствено...
Изглежда така, сякаш не носи грим, но лицето й е обляно в сияние и свежест.

И аз я харесвам много - страшно е женствена. Мерси за видеото!

# 637
Мишел повече ми харесва, защото е подчертала чертите си красиво, а не си мумифицира чертите, за да е едно към едно, което е невъзможно.... Анджелина си прави грима на Мишел, а не на другото момиче, да си избира "идеал", за да е още "по-" - не вярвам някой да си прави театрален грим, за да прилича на Анджелина, а не, за да е красива. Първото момиче си рисува лицето и чертите все едно е клоун  Mr. Green.. На улицата на светло, ако я срещнеш впечатлението ще е за мумия с този грим. Между другото Анджелина, както се е изпила, няма грам излъчване за мен, въпреки хубавите си черти.
То затова има грим за кино и снимки, който не става за ежедневието. Тя просто е специалист в преобразяването, ако беше гледала и другите й клипове, щеше да знаеш, че има такива, в които се преобразява в мъж азиатец, в мъж негър, в героинята от Аватар и тн. Не се казва никъде, че този грим е за ежедневно използване, така че не бързай да я наричаш клоун... Stop

# 638
Здравейте Simple Smile
Винаги много съм харесвала класическото червено червило и ми се е искало да имам такова Simple Smile Не съм се престрашавала обаче до сега, защото все не ми достигаше смелост Blush Напоследък обаче съм обсебена от идеята да се сдобия с червено червило Crazy
Проблемът е, че нямам представа какъв нюанс на червеното е подходящ за мен.
Иска ми се такова нещо като цвят:

http://www.pinkvilla.com/node/67618

http://desilahore.com/blog/wp-content/uploads/2010/11/steven-galiano_300.jpg

http://www.instyle.com/instyle/package/transformations/photos/0, … _20787136,00.html

http://www.latina.com/files/penelope400.jpg

Имате ли представа коя марка козметика от средния клас има някакъв такъв цвят червило?

# 639
  • София
На мен ми се струва, че си показала няколко нюанса. Мис Нели беше писала нещо в началото на темата за промяната на нюансите според цвета на кожата... или поне такъв спомен имам.  newsm78

# 640
На мен ми се струва, че си показала няколко нюанса. Мис Нели беше писала нещо в началото на темата за промяната на нюансите според цвета на кожата... или поне такъв спомен имам.  newsm78
Да, много е важно как стой на теб, а не да го харесаш от друга. Тенът на кожата е важен - на приятелка седи супер примерно, но на теб нищо общо, въобще не изглежда като да е нейното червило. Или вижте на себе си примерно едно кафеникаво червило преди лятото, и вече след няколко слънчеви бани стой бледо и без никакъв цвят, лятото отиват по-тъмните и перлени нюанси... Примерно харесвам розовикави червила, на бяла кожа ефекта е много естествен, но по принцип тена ми и без да се печа си го имам и не става този ефект, дори и с естественото розово за мен ефекта е съвсем друг (който много ми харесва, де). Така пък прасковените нюанси по-ми допадат на по-тъмна кожа.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 10:04 от elhi4ka

# 641
Да Simple Smile наистина са няколко нюанса на червеното, но понеже всичките ми харесват и не мога да кажа кой повече, затова ще се радвам, ако някой препоръча червено червило като някое от показаните на снимките Simple Smile

elhi4ka, да, права си, че е важно как стои на самия теб и в това отношение е индивидуално - може харесаните от мен въобще да не ми отиват, макар че съм подобна като коса, кожа и очи като показаните на снимките от мен Simple Smile  Но за тази цел просто трябва да се пробва Simple Smile Аз се убедих, че докато не се купи и пробва, няма как да разбере човек отива ли му или не. В магазина едно, че ме е гнус да се мажа с мострите и друго - светлината. В магазините обиковено е гадна светлина, на която не може реално да се прецени. Трябва да излизам постоянно навън да се гледам, да пробвам 5 червила и докато се начудя кое да взема, ще отиде цял ден ooooh! Пък и като ме зазяпат продавачките да ме следят, съвсем се стресирам и не мога да преценя добре.

# 642

Да! Един и същи цвят червило на различни хора ще стои по различен начин - като различен цвят/нюанс

# 643
Да, писах преди няколко стр. и точно за червено червило говорехме, бях дала и снимки на едно и също на различни типове кожа, потърси поста, мисля обясних и  как да се определени подтона на кожата там.

На прима виста, погледни  Revlon Super lustrous Certainly Red и Maybelline Color Sensational in Red Revival, нямам време да прикача снимки, разгледай ги в гугъл. Мисля, че са близки до показания цвят, а какво ще се излезе на кожата, не знам.

# 644
Здравейте! Имам пъстри очи, може ли да ми кажете как да се гримирам-очи устни като цяло.Ако може дайте съвет и за марки и продукти.Имам светла кожа и кестенява коса. Ще ви помоля да ми предложите точно какво трябва да направя за да изпъкне цвета на очите ми.

Общи условия

Активация на акаунт