Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 369
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Natali_,и ние не можем да изберем креватче,след малко ще ходим до магазин Дундьо,гледах в сайта им,че има интересни неща,като се прибера ще пиша дали си заслужава разходката...а за течния препарат,аз слагам половин чашка,но съм максималист,предполагам,че и с по малко може Laughing

# 571
  • Сопот, Пловдив
nataliaiaia моето креватче е Дундьо. в общи линии съм доволна, единственото, от което не бяхме много доволни ( не аз де, баща ми, понеже той го сглоби  Grinning ) е че чекмеджетата, поне на модела, който аз взех, не са много високи и няма да поберат много багаж и бяха малко паянтави та баща ми им прави някакви допълнителни дъски. Но аз го харесвам, добре ми стои, а и е висок модел, на мен това ми беше много важно.

# 572
За креватчетата да питам: май за сега се спирам на комбиниран със скрин, но пак има дилема...да бъде с шкафче, или с чекмеджета скрина? Кое ще е по удобно? Как мислите, тези които ще взимате или вече имате такива-какво  ще слагате там?

Честито на майската мама-много здраве и късмет за двамата!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 13:53 от *Poli*

# 573
Аз искам само креватче с чекмедже,едно или две долу,иначе си купих скрин с 5 големи чекмеджета,на първо време се надявам да ми стигне  Laughing Laughing Laughing

# 574
  • София
Добро утро сладки тумбачета,
zukrela Честита ви количка със здраве да си я ползвате, нашата е абсолютно същата на XL.
megi_s Честит ви рожденник и много да ви радва и слуша, да е жив и здрав и да има успешен самостоятелен старт в живота! Също така честити ви придобивки, таткото се е справил перфектно, заслужава поздравления  
sunshine_j За нещо ефикасно за мазане против стрии - струва ми се, че добре се омазняваш, с нещата които използваш, ако кожата не ти е еластична при всичките мазания пак ще се нацепиш, ако е еластична, то тогава правиш повече от достатъно омазняване.  
мирта лелее ама колко ти е пораснало тумбачето супер е, бебока не си поплюва и се грижи подобаващо за себе си  Peace пу пу.
LadyDiDi много ти е оригинален аватара и твоето коремче е страхотно  Peace , аз още не съм си направила такава снимка на коремчето, май и аз трябва да се щракна вече  Thinking

Преди коментирахте ваксините.... ами мисля, че нямаме избор в това дали да ги сложим или не на децата ни, ако искаме да посещават детски ясли и градини, тъй като ни задължават да го направим без коментари. На времето съм слагала всички ваксини на дъщеря ми и не е имала никакви неразположения след поставянето им, нито температура е вдигала нито нищо, надявам се и сега да е така с бебка като се роди живот и здраве.
Криси   много интересни статии за теглото и млякото  Peace
Poli преди за дъщеря ми използвах креватче с чекмеджета от долу, това което не ми харесваше бе, че когато ги отворех да взема или прибера нещо и бебка беше заспала, то тя винаги се събуждаше, т.е. ползвах ги само когато беше будна. Така, че сега бих си избрала да си взема креватче без чекмеджета и отделно скрин. В момента по стечение на обстоятелствата нямаме място нито за скрин нито пък да възможност даже да използвам чекмеджетата на креватчето ако има такива и затова  си взехме креватче без чекмеджета, а шкафчетата сме ги разположили на стената.
Хайде хубав ви ден аз отивам на пазар  Hug

# 575
Добро утро, коремчета!  bouquet

Ако майката намали калориите с една трета

oo, не знам как са нещата при вас мацки, ама при мен такЪваЗ опасност нЕма  Laughing Така добре 'апвам, че ако броя на калориите е директно свързан с развитието на мозъка на бебата, то тогава очаквам до раждането да е усвоила поне таблицата за умножение.  hahaha

след малко и аз ще пльосна един корем тука - моят е малък за 37гс, но това главно се дължи на факта че задните ми части го затъмняват както баобаб до дръвче бонзай.  badscale
Това беше първият пост, който прочетох тази сутрин и много добре ми дойде за добро утро Joy Joy Joy И при мен от вчера апетитът е на макс отново. Така няколко дни и после пак ми омръзва да ям  hahaha

zakobako, и при мен периодично се прищипва нерва за няколко дни и после се оправя от само себе си. Не мога да помогна със съвет. Четох, че трябва да се раздвижваш, ама аз забелязвам, че при мен се случва след по-голяма активност май  newsm78

fishi_fishi, мерси за похвалите за аватара! Правете си снимки, сега му е времето, скоро коремчетата ще ни липсват!  Heart Eyes

Прочетох в английския форум за една мама, която сега, в 34та седмица, разбрала, че е бременна! Направо не мога да повярвам какви случаи има по света! А аз я мисля тази бременност от 5та седмица  #Crazy Представяте ли си да научите, че след месец и половина-два ще си имате бебе!  Почти като при кучетата Mr. Green

# 576
Вчера и днес само ви чета...пия си чинно хаповете, увеличих но-шпа-то, но ефект за сега няма Confused Контракциите си стоят около 16-18 на ден и това е Tired От снощи включих и хомеопатия за евентуално намаляване поне наполовина, защото според АГ-то ми това били доста.

Относно ходенето до тоалетна - сега с това обездвижване и хелезния препарат нещата са затруднени, но успявам някак си... Crazy

До бургаските мами - аз няма да мога до дойда на срещата, но се надявам докато родим да успея да ви вида Peace

# 577
Мрита, незнам как ще го приемеш, но се радвам на твоята снимка, защото досега другите момичета ме депресираха с техните фотоси и симпатични малки кореми Simple Smile. Най- накрая видях тумбаче като моето!
Някой попита за мазането против стрии- аз от 4 месец се мажа със зехтин и някакъв крем, смесени 50 на 50, но се мажа тъврде рядко. Единият крем ми беше с Алое вера, а сега ползвам един с витамин Е. Засега нямам стрии, но знам ли какво ще стане докрая. По принцип съм предразположена, защото си имам и без да съм забременявала.
Тук времето продължава да е ужасно, а вчера ходихме до Велинград и там времето беше превъзходно- слънчево, без сняг. А тук пак превалява Sad

# 578
Moiraine Ники беше 3 кг. и 48 см., оперираха ме в 38 седмица (10 дни преди термин), защото беше седалищно. Изглеждаше ето така.

big mamma Аз си слагах много малко калиев перманганат в студена вода да стане леко розова и се киснех за 5-10 минути, колкото издържиш, че сега навън е доста студено. Определено ми облекчаваше и мисля, че не би навредило.
Ленито Някаква представа да имаш каква е сумата за премахването на тия гадории.
megi_s Честит ти рожденик.
krissie Мерси и за двата линка. За млякото не съм го изчела още цялото, но го прехвърлих на две на три. Стана ми интересно, но аз мога да се похваля с това, че консумирам натурално и естествено краве мляко - едно от предимствата да живееш на село  Hug Hug Hug
Rois с баткото забелихме от рано започнахме май към края на втория или третия месец по малко и до годинката беше готов, за сега нямаме проблем, но аз редовно я оглеждам и всяка вечер се мие задължително - не сме пропускали до сега. Не мога да кажа по-подробно, защото сме още малки, но се надявам и за в бъдеще да нямаме проблеми.
Лeни Joy Joy Joy Joy Joy
zakobako Е може и да се засечем с теб. Аз от много мислене може и към 11.04 да отида в болницата ЖЗ да устискам до тогава иначе терминът ми е за 15-ти. Аз и предният път бях там оперира ме Белчев - той се падна. Ами излязох много безболезнено от упойката.
Ох май стана много огромно ама е така като имам време да се включа само по веднъж - дваж на ден. А и свекървата днес си е в къщи трябва и на нея ред да и отстъпя, че става нахално от моя страна  smile3534

# 579
Да ви питам, купихте ли си вече колан за след раждане? Как преценявате размера? Аз гледах едни колани на Мама Донна, но ми се видяха скъпички - към 80 лв  Shocked, не е ли много или така вървят цените?

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 13:04 от Natali_

# 580
Natali_ , аз предния път си бях купила едни обикновени колани за 3-4 лв от обикновен магазин за бельо- пак ми прибираха корема и стягаха. Честно казано, за разликата в парите се съмнявам да са толкова вълшебни другите от 80 лв  Naughty Но най-трудното е да уцелиш размера, защото не можеш да прецениш колко ще спаднеш след раждането. На мен си ми остана голям корема, все едно имаше още едно бебе вътре  Crazy и първият колан, който си купих ми беше малък. При други пък остава само кожата да виси, която за няколко дена се прибира... Сега мисля да използвам старите колани.

# 581
И аз искам да си купя такъв колан, но сигурно трябва да родим и после да преценим размера.... А от кога може да се използва колан и ако раждането е секцио не пречи ли на операцията?

# 582
  • sofia
bvl, да ти кажа и аз се чудих дали да си постна снимката като гледах малките коремчета на момичетата. Още повече, че моя е доста грозен от стриите пък реших да се престраша. Радвам се, че не съм сама с огромен тумбак. Laughing
LadyDiDi, чак не мога да повярвам, че е разбрала, че е бременна в 34 седмица Shocked. На колко години е тази мадама? Явно не е особено............интелигентна - меко казано.
Леле sosmy , как са го увили малкия, като пашкулче. Heart Eyes
zakobako, и на мен ми се прищипва седалищен нерв само, че на десния крак. Понякога не мога да стъпвам на него, направо си влача крака. Понякога с дни не ме боли. Но нищо не правя по въпроса, чакам да мине от самосебе си.
fishi_fishi Hug

# 583
  • Бургас
megi_s   bouquet честит рожденник! Успех в живота му желая!

Едвам ви изчетох.
Ние бяхме на семейна разходка с шейната и така се намръзнах,че още немога да се стопля.
За съжаление и аз ще пропусна срещата днес,че не ми се излиза вече. А и племенницата ми е на гости. Сгушила съм си духалката до мен да ме топли,от два дена ми е все студено. Луда работа  #Crazy
Бебчо снощи беше много кротък,направо ме изуми. Сега току ме подритне и издуе някъде из корема. Но пак е сравнително спокоен.
Гони ме и един сън от два дена. Все си полягвам.

# 584
mareva, има специални колани за секцио, трябва да огледаш онлайн. И аз не знам как да преценя за размерите, може би ще го оставя за след това  newsm78

Мирта, ами мацката си имала проблемен цикъл и понякога с месеци не се появявал, на стресова основа било и с джипито не предприели нищо, чакали да дойде просто. Тя била и по-пълна и чак наскоро почнало да ѝ личи. Дори съпругът ѝ държал да си направи тест! И сега я класират като рискова бременност, защото не е правила нито един тест, плюс че е осиновена и не знае нищо за семейни заболявания  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт