Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 397
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
# 376
Дочетох ви най-накрая бързопискииии Joy

Диди пак ни изненада много приятнооооо с темичката  bouquet

Вчера си оправих нещата  с работодателя,който с еочаква скоро да фалира и малко да се успокоя.Бебо издържа на пътуването до Сф,малко подритваше но беше послушен Whistling

Незнам ,но напоследък ме е обхванал един мързел ,неконцентрирана съм,абееее пълен айляк.То остава още малко до идването на бебчо и се почвааааа #Crazy

Днес мислих да почивам,но ще има чисткаааа clean
 и готвенеее  prostor    food002

ММ ми помага доста ,за което съм благодарна и не ме дразнииии засега,тази сутрин забелязах другоооо,но му  е простено вчера взе шофьорския изпит и сега не може да се говори с негоо newsm62

Иначе леглото мие  толкова тясноооо ,че като спя самичка ми е по -удобнооо newsm08

По отношение на док,поледният път не ми каза нищоооооо,смао че бебо е добре и върви 2 седмици напред,нито колко е голям,нито колко см е шиййката.Обяви цените за избор на екип в ВМИ Пловдив- 350 лв. #2gunfire

Имам няколко комплекчета зьа бебо и доста пелени и одеалца.Още не съм купувала количка и кошарааа,но се надявам почивните дни да се пуснем на шопингг travel

Ще трябва да освежим апартамента с една бояяяя и да очакваме бебоооо.Багажа з абоницата мсиля да почвам да стягм и да изпера дрешките .

Решила съм да не се побърквам че изоствам с нещата ,оставила съм се по течението  Simple Smile и очаквам бебо да се появи и да си гушнаааа Hug

Лек ден на всички момичета и многоооо положителни емоциииии newsm51

# 377
  • Бургас/Пз

Криси, много е готина, ама струва колкото прилична кола втора ръка!! Иначе е страхотна!

Аз хич не съм се наспала тая нощ. Каката снощи вдигна Т и на всеки час съм ставала да я проверявам! И този сняг навън още повече ме дразни и изнервя!
Отгоре на всичко ходих до у-щето преди малко и се видях с класната й учителките по бълг.ез и математика, и хич не съм очарована от това , което чух за моята госпожица, та ще видим какви мерки ще взимаме. Тези пубери направо ще ме довършат!  Close

# 378
за това : DENI13, майка ти е пич! newsm20  Mr. Green

- Mr. Green хихихи, Trufel, благодаря ти !

bouquet Приятен ден на всички мамчета!

# 379
Привет мами,
една колежка ми прати това сутринта, поздрав за ревнивите каки и батковци  Laughing

Днес татко ме гушна и радостно рече:
“В корема на мама живее човече.”
Дали е момченце или пък момиче?
Дали ще е братче или пък сестриче?

“То колкото житено зрънце е само,
но спи и расте под сърцето на мама.
И сигурно много прилича на тебе,
когато си бил във корема й бебе.”

Туй, че нашето бебе пораства, е ясно.
Ами как се побира? Не му ли е тясно?
“Не, не се тревожи! - Мама права застава. -
Виж, коремът ми също расте, наедрява.

Все едно е хралупка - тъмна, топла и мека,
все едно е къщурка - и просторна, и лека...
Ден след ден се заобля, ден след ден се издува -
има място за бебчо дори да лудува!”

Вече в кухнята често заседява се мама.
Ние с татко се смеем, че похапва за двама -
два банана изяжда, две филийки препича…
И след малко от глад към хладилника тича!

Ала то е, защото се храни със нея
бебчо, дето в корема й кротко живее.
Как, ще питате вие, като няма устичка?
Ще ви кажа - през някаква тайна тръбичка.
Понякога мама бледа лежи.
Навярно коремът й доста тежи.
Тогава съм мил - безшумно се движа
и заедно с татко за нея се грижа.

Когато заспи, стихват стъпки и песни -
съня й не бива никой да стресне!
Влакчето даже мирува, кротува,
защото и бебето също сънува.

Колко много коремът на мама порасна!
Всяка рокля предишна сега й е тясна.
Вътре бебето шава, премята се, рита
и почуква с юмруче... За мене ли пита?

Знам, не вижда оттам непознатия батко,
но познава гласа ми и този на татко,
затова му разказваме как си мечтаем
скоро заедно с него у дома да играем.

С нетърпение питам: ”Защо ли се бави?
И кога ще излезе? Да не би да забрави?”
“Още малко остана - моят татко отвръща. -
Ще ухае на бебе после цялата къща!”

Най-накрая е тук! Вече имам сестриче!
Вижте, то се усмихва! Вижте, то ни обича!
Ох, как искам по-бързо да стане голямо!
Не расте ли и братче в корема ти, мамо?

# 380
Ленито, много благодаря за изчерпателното описание на секциото. Обичам да съм информирана, а не да се чудя какво ще стане и какво става.  bouquet
Лени,  аз също или не мога да заспя вечер или се събуждам нощем и започват едни размисли и страсти... Например тази нощ към 3 ч се събудих и измислих няколко заглавия за следваща темичка. Добре че ги записах, иначе сутринта щяха да са се изпарили. Но мисля, че вече е късно да ги споделям, така че ще дочакам следващата тема.
Сега отивам да чета за смешното раждане. Иначе много се смях на "Асанеее, да ти изсъхне ....!"  Laughing
Ако може пак да попитам - за срещата в The Mall на 9.03. има ли някакъв сайт или имейл където да се запиша? newsm78

# 381
добър ден на всички мами  bouquet  bouquet  bouquet

# 382
Млаката ми сука до 4 години и сега си иска отвреме на време от крава мляко - макар че и обеснявам за вредите от него ... и най вероятно ще си и давам и изцеденото от мен на бебка млекце ...
Защо смяташ, че кравето мляко е вредно можеш ли да ме дадеш информация?
megi_s Четях и ревях като малко дете или по скоро като магарица.

# 383
Лени, от два месеца не съм спала нормално. Всъщност незнам вече какво е това. то не са киселини, не е ходене до тоалетна, не е потене...просто ми е писнало безкрайно. Но ще изтрая още малко. Поне засега бебка нощно време не помръдва. Легна ли край. Чак на сутринта като чеу алармата на баща и се размърдва.Дано и като се роди е така Simple Smile
А тази нощ не можах да спя и заради родителската среща...
Колкото до това кога и как ще обикнем бебчетата- още сега на моменти ми се иска да си разкъсам корема и да я взема в ръце. Толкова много я обичам преди да се е родила...(говоря за бебето в женски род, но все имам едно наум, още повече след като прочетох при февруарките как две сигурни момиченца са се родили момченца).

# 384
DENI13, браво на майка ти!  smile3501 Жените знаят как!  Laughing

Megi_s, мноооого е мило стихотворението!

Много се забавлявах с последните няколко страници с вицове и разказчета. Ей, затова ви обичам  Heart Eyes Hug

p.s. Включих новия имунизационен календар на първа страничка при ЖИВОТ С БЕБЕТО.

# 385
Диди мерси за календара.

# 386
  • Бургас/Пз
megi_s Четях и ревях като малко дете или по скоро като магарица.

И аз така, а как ми се иска и Калоян така да приема нещата, ама май няма да е толкова лесно!  Confused

# 387
Меги_с това стихотворение го четох в януарската тема,през декември мисля,че беше!Е,изревах си очите!но се връщах на няколко пъти да го препрочитам.Много е хубаво!

# 388
Момичета искам да ви разкажа за нещо,което се случи преди 5 минути и изобщо не е смешно,но аз не мога да спра да се смея(е сега вече ми мина,ама със сълзи се смях).Та значи опънали сме на масата за хранене един чаршав и гладим дрехите на беба.Понеже обаче аз се изморих и моето Муци ме замести.Гладихме бодита,той глади аз сгъвам,но съм седнала срещу него на стола и си говорим.По едно време обаче моя стол изпука и аз му викам "Муцко стола се счупи",а той ме гледа странно.И докато бременния ми акъл вземе решение да стане от стола,познайте............Стола се счупи и аз падам с него по дупе,а моето Муци така се притесни,а аз умирам от смях и не мога да си кажа приказката.Добре е че първо стола изпука и вече се бях настроила да падна,но ако нямах предупреждение за падане щях сигурно да се стрестна......Ама голям смях се смях,иначе на беба нищо и няма,а Муцко от зор отиде да пуши цигара в кума ни(той живее срещу нас) и забрави да изключи ютията........ newsm62 newsm62

# 389

Общи условия

Активация на акаунт