SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 145
  • 711
  •   1
Отговори
# 510
Ама това верно ли е Зак Ефрон Shocked
лелее и той кога пораснааа Laughing Laughing Laughing

# 511
Расте расте,че и на батко си Екълс се метнал  Grinning

# 512
Dana_Scully, статията е страхотна, не бих могла да се изразя по-добре  Grinning

# 513
  • # супернатурална #
Този Ефрон явно е голям фен на СПН, щото първо Джаред имитира, а сега и Дженсън. Много му е драго да го бъркат с тях  Laughing
Да, Джаред разказваше, че някакви (патки по мое скромно мнение) като разбрали, че е знаменитост и започнали да се питат - "Това не е ли Зак Ефрон"  Shocked

# 514
Галче, права си. Ама кажи не ти ли прилича като че умишлено да се е барнал в стил батко си Дженсън, а? Mr. Green 

# 515
  • # супернатурална #
Направо е седял пред тоалетката със снимка на Дженсън в ръка и се е докарвал като него. Също както преди с Джаредовата ризка и навити ръкави. Имитатор  Mr. Green

# 516
Здравейте на всички и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Да е честит и рождения ден на Тренера, все така сексапилен и спиращ дъха  Heart Eyes

А относно Закчо, колкото и да се пъне като J2 готин не може да бъде  Mr. Green

# 517
Здравейте, здравейте,
аз имах малко проблеми с НЕТа .... работата .... та за моя жалост, не можах тия дни да се включа, а пък ми домъчня за вас  Hug Hug Hug . От време на време ви хвърлях по едно очо  Shocked ...
Та макар и със закъснение ЧЕСТИТА БАБА МАРТА  мили мои, бъдете живи и здрави .
Аз преди малко закичих Патроните с едни елементарни мартеници  Embarassed
та да им се радват.
Мирка надявам се вече сте по добре  Praynig .Има и един спец. подарък за теб
Изпуснах ли купона на Тренера ? Мараканки строиха ли се за посреЩане на Тренера?

# 518
  • # супернатурална #
Понеже са качили нови скрий-шотове тука, не мога да не ви пожелая много сладки сънища.

Би, страхотно си ги заби..забола момчетата, да са ни живи и здрави!

# 519
Бичи, добре завърнала се. Липсваше! Hug

Тук сме - в стройни и тръпнещи от очакване редици. Simple Smile И докато чакаме взехме, че попаднахме на една интересна класация за най-мъжествените и най-немъжествените ТВ звезди: http://www.buddytv.com/slideshows/supernatural/the-manliest-and- … -on-tv-31193.aspx Наш Дийн познайте в коя от категориите се числи. Simple Smile)

# 520
Дейна  Hug , че как няма да е в таз категория ... с тоя поглед и всичко останало  Twisted Evil

# 521
Лека Уинчестърска!

Аз като една видна "мокетена читателка" (в смисъл, че обичам да си чета, излегната по корем на мокета) Mr. Green отивам да си лягам и да почета малко книжка.

# 522
  • КиТ
Здравейте и аз вчера нещо нИ можах да се включа Crazy Blush Joy Joy Joy Joy,та верно кво щях да пиша Mr. Green

А избирам си 20 март,ще видим къв ден ще е Thinking

Така нататък честита Баба Марта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

трабвя да сме горди,че Гугал цял ден седеше с мартеницка по цял свят,чак по новините го дадоха bowuu bowuu bowuu Импалка още ме съмняваш тъй да знаеш,човъркам и събирам инфо,нИ съм та забрайла Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Така дано да не съм изтървала празненството на маракана Rolling Eyes
Честит ден,ден на Тренера да сложим някой друга от тумбрл-то Whistling Whistling Whistling Whistling

та стига толкос Crazy

# 523
Айде и от мен Лека Уинчестърска

# 524
Eee, Sad(( (Бичи, не чети, за да не се разочароваш и ти) Sad(

Вижте какво туитна току-що Марк Шепърд:
http://twitter.com/#!/Mark_Sheppard/status/42731635258568704

Да, върнал се за няколко сцени от сезон 6 .... но на "Доктор Кой" Sad Защо не на СПН! Защоо! Cry

Айде и от мен Лека Уинчестърска

Малей, след като в леглото ме чака такава компания, мисля, че отдавна е станало време за лягане smile3507  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт