SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 126
  • 711
  •   1
Отговори
# 525
bichi,
 Hug Hug Hug

Bella,
Свързвам израза за почти законния шах с коментарите на дамите от тази сцена от 3.02 ‘The Kids Are Alright’:

Как се сбърка милото накъде на тръгне Joy .

Пламка,
Човъркай, събирай, но да знаеш, че онези Wink снимки са монтаж - не мога чак така Whistling .

Разгледах класацията и за пореден път се убедих, че явно нищо не разбирам от мъже Crazy .

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:11 от Impala

# 526
bichi,
Разгледах класацията и за пореден път се убедих, че явно нищо не разбирам от мъже Crazy .

Спокойно! И аз така. Да не говорим, че останалите в класацията нищо не ми говорят (и като визия са ми еднакви). Освен това, някои, които са ги сложили в "немъжествената" категория, според мене са си ОК. Wink)

# 527
Добро утро,
кафенцееее и сладкишииииии като за последно .... Сега Ще мога да ви чета все по малко и по малко
Лек ден скъпи мои, и нека да е изпълнен с много усмивки  Hug Hug Hug

# 528
  • В средата на времето
Хей, здравей bichito   Hug Сменявай си и-нет доставчика щом такива проблеми имаш Hug
Благодаря ти за кафето Hug Това в малките буквички не ми харесва. Защо така? Rolling Eyes

Видях класацията, но тя е за мъжествени и немъжествени екранни образи, а не за самите мъже според мен. До това прозрение Laughing достигнах като скивах Том Скаво от отчаяните съпруги в немъжествената класация.

Добро утро от мен  bouquet

# 529
Изи мила  Hug, за класацията и аз мисля същото. Ако не участва в бойни сцени и е по скоро някакъв офисинист ..... лигльо .... ако ролята му е да мачка и бие наред ... мачо .... Сега като я прегледах отново, чак яд ме хваща на тези класации. Примерно Тед Мозби (Как се запознах с майка ви) ... ми аз си го харесвам  Rolling Eyes, к'во като е "женчо"  Joy Joy Joy
А малките буквички са защото ми увеличиха работното време и имам един Биг Брадър дет ме наблюдава  search smile3527 #Cussing out. Та ако мога да си скрадвам минутки, Ще ви сервирвам кафенце в ранните часове на деня, ако ли не в късните  Hug
Сори за спама  Praynig

# 530
Добрютрю и от мен  Grinning  Бичи, за нас е толкова  сладко кафето, което ни поднасяш  Hug  Щях да се зарадвам да прочета, че са ти увеличили заплатата, а то - работното време   Sad   Надявам се да намираш време за всичко любимо.

Много Дженсън, много нещо  Grinning  Но красотата никога не е достатъчно много, та предлагам три дни да празнуваме.

# 531

Добро утро на всички, как сте след празнуването на РД на тренера...
Стой се, преброй се!
Никакви извинения за късно лягане!
Всички да са на лице и сутрешната тренировка да започне!

никакво излежаване

Bella,
Свързвам израза за почти законния шах с коментарите на дамите от тази сцена от 3.02 ‘The Kids Are Alright’:

Как се сбърка милото накъде на тръгне Joy .

Импала, благодаря от сърце, че ми напомни тази сцена... ох как се смях...

Joy Joy Joy Joy[/color][/b]

# 532
Бичиии ето те и тебе. Усещаше се липсата ти. Хубаво бяхме свикнали с кафенцето и сладкишите ти всяка сутрин  Hug
Еха, какъв подарък, дай боже всекиму  Mr. Green Много ми хареса ама много! Мушкам се и аз в кутията при него, пък квото ще да става  Twisted Evil
Ще липсваш когато си на работа, но се надявам все пак да си редовно при нас  Hug  За теб специално

Ей как ме е яд за Марк Шепърд, много се надявах да го видим. Sad  Tired

Ето едно много сладко гифче от тумблрто:

# 533
  • гр. София
Брютру и от мен  Hug
Хм, то си е направо за "добър ден" вече  Joy

Аз така, ни в клин, ни в ръкав, искам да ви поздравя още от сега (тъй като утре няма да съм на линия тук) с Трети март. Това е много важна дата, която всеки трябва да тачи.
И да изразя възмущението си: от години забелязвам една тенденция, която ми къса нервите просто  #2gunfire По всички медии се казва, че 3-ти март е денят на Освобождението на България. Точка. Освобождението от какво????!!!!  Close
Историята си е история и не може да се промени заради етнически мир и други подобни, затова аз ще си го кажа направо: честито освобождение от ТУРСКО РОБСТВО.
Най-светлият ни празник. Ако не се беше случило това, сега едва ли щяхме да си пишем така хубаво тук, тъй като не се знае каква щеше да е съдбата на родината ни.

Извинете за дългия пост, имах нужда да го кажа.

# 534
Брютру и от мен  Hug
Хм, то си е направо за "добър ден" вече  Joy

Аз така, ни в клин, ни в ръкав, искам да ви поздравя още от сега (тъй като утре няма да съм на линия тук) с Трети март. Това е много важна дата, която всеки трябва да тачи.
И да изразя възмущението си: от години забелязвам една тенденция, която ми къса нервите просто  #2gunfire По всички медии се казва, че 3-ти март е денят на Освобождението на България. Точка. Освобождението от какво????!!!!  Close
Историята си е история и не може да се промени заради етнически мир и други подобни, затова аз ще си го кажа направо: честито освобождение от ТУРСКО РОБСТВО.
Най-светлият ни празник. Ако не се беше случило това, сега едва ли щяхме да си пишем така хубаво тук, тъй като не се знае каква щеше да е съдбата на родината ни.

Извинете за дългия пост, имах нужда да го кажа.
Напълно подкрепям! И аз забелязвам, че в последно време израза "турско робство"/даже искаха "робство" да се смени с "подтисничество"  newsm78 Shocked/ се е превърнал в срамен. А дали точно в този ден любимите ни телевизии ще пускат така "любимите" ни турски сериали. Да,  в България се случват най-големите парадокси, на 3 март да се пускат турски сериали. Розе това ми е болната тема на мен. Имах щастието да познавам прабаба си и тя да ми разказва истории за турското робство. Мъжо ми вика, че съм имала "родова памет" ми и това да е, робството си е робство, убийствата, масовите кланета, кражбите, изнасилванията,  българските герои, всичко това е било реално и няма как да се забрави. Съжелявам за излиянието и аз, но исках да споделя  Hug

# 535
Оху днес събирам инфо за едно абатство в Лондон,
не че ще ходя...

и попаднах на разни интересни катедрали в Англия

ето за тази ще искате да прочетете

не ме бийте, ама аз явно съм неграмотна... не знаех, че има такава

текстът е от Асен Начев (http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1787450253/tab_gallery)

Уинчестърската Катедрала

Намира в Уинчестър, графство Хемпшър. През X-XI век този град е бил столица на Англия. Той няма нищо общо с производството на карабините Уинчестър, които са американски продукт.

Тази катедрала е една от най-големите в Англия. Тя със сигурност има най-дългият неф (още „кораб" - централната правоъгълна част на църквата откъдето продължават различните и крила) и обща дължина от всяка друга готическа катедрала в Европа.

Посветена е на Светата Троица, Свети Петър и Свети Суитън (един от епископите на града). До днес е седалище на епископа на Уинчестър и център на диоцеза на Уинчестър. От март 2006 има входна такса от 5 лири за посетители.

Уинчестърската Катедрала води началото си от Стара саксонска църква (Old Minister) от 642 г. намирала се на север от нея. През 971 г. тя станала част от манастирски комплекс. Някъде по това време там е погребан свети Суитън.

През 1079 г.  започва изграждането на новата нормандска катедрала. На 8 април 1093 г. монасите от Старата църква се пренасят в новата, а Old Minister е разрушена напълно. Най-старата част от сградата е криптата в която е погребан Уилям Втори Английски и брат му. Строежът на кулата пък е започнат през 1202 г., като целта й е била да замени старата, която се срутила.

Строителството на катедралата продължило и през XIV в. като през 1394 г. майсторът зидар Уилям Уинфорд премоделирал стария нормандски кораб (неф) в настоящия.  През XV и XVI в. е построен и по-голям презвитериум  защото заради преместването на мощите на Св. Суитън в катедралата, тя била посещавана от много поклонници.

След като Крал Хенри VIII (Синята брада) спира контрола на католическата църква в страната и самия той се обявява за глава на самостоятелната англиканска църква,  манастирският комплекс бил сринат до основи. Оцеляла само катедралата. През периода 1905-1912 г. тя е спасена от пълно разпадане и до днес е един от най-големите образци на готическа архитектура в Англия.

В тази катедрала са осъществени коронациите на Хенри Младия крал и неговата кралица Маргарет (1172) и на Ричард I, по известен като Ричард Лъвското сърце (1194); и две кралски сватби: втората на Хенри IV за Жана дьо Навар (1403) и тази на кралица Мария I Тюдор (известна и като Кървавата Мери) за крал Филип II Испански (1554).  В катедралата е погребана и английската писателка Джейн Остин.

# 536
Розе, Мирка- подкрепям ви. Използва се даже определението  "турско присъствие"  Rolling Eyes

Белс, инфото относно Уинчестърската Катедрала ме подсети и за Евангелието на Уинчестър  Joy

# 537
Снощи стана дума за един... хм, имитатор Sick . Днес попадам на това: http://www.buddytv.com/articles/supernatural/what-do-justin-bieb … nsen-a-39554.aspx . Стана ми лошо още от заглавието, но припаднах на снимката. Обърнете внимание и на гласуването отдолу Joy .

Обожавам готическия стил Heart Eyes . Малко по-малко италианския такъв.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 13:55 от Impala

# 538
Снощи стана дума за един... хм, имитатор Sick . Днес попадам на това http://www.buddytv.com/articles/supernatural/what-do-justin-bieb … nsen-a-39554.aspx . Стана ми лошо още от заглавието, но припаднах на снимката. Обърнете внимание и на гласуването отдолу Joy .
Олеле какви коментари Joy И ОМГ снимката! Joy

# 539
Kратка филмова биография, в текст и клипчета, на Дженсън - http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2011/03/supernaturals-je … th-your-cake.html . В много краен случай ще се навия да изгледам 'Dark Angel' Rolling Eyes . Останалите - не, заради ролите и сценариите, иначе не се съмнявам в актьорските способности на Дженсън.

Да питам.

Първата и втората снимка отляво надясно на едно и също същество ли са? Ще умра, ако трябва да се взра по-добре.

Спойлери за 6.16: тук и тук, от които обаче не научаваме нищо ново или вълнуващо.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 13:59 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт