SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 110
  • 711
  •   1
Отговори
# 570
Галче, последното гифче винаги предизвиква омазване на клавиатурата със слюнка! Mr. Green За назидание и неволно сравнение с "паласките" ли го пусна?! Grinning Льоша си! Ще накарам Градинаря да мине да ти наложи наказание по-късно довечера.

# 571
Кой кого ще наказва? Или ще се редуват?

Здравей, Kordelia!

# 572
  • # супернатурална #
За назидание и неволно сравнение с "паласките" ли го пусна?! Grinning

Laughing
Всъщност не. Паласки или не, аз харесвам подобни форми. Сега, няма да си кривя душата и да казвам, че джаредовото тяло загоряло не предизвиква обилно слюноотделяне (Импако, внимавай  Mr. Green) но и не държа на всяка цена да е в такъв перфектен, стегнат, твърд, трениран, татуиран, подържан, потен, лъскав, задъхан...за какво говорех...абе Джаред/Сам във всякакъв вид го вземам  Laughing

Импалко, препоръчания тоалет задължава  Laughing

# 573
Късно, Галче. Успях да задържа някъде до 'твърд' и после - край, (ho) finito.

# 574
Ще се редуват, разбира се, така е по-забавно. Simple Smile

но и не държа на всяка цена да е в такъв перфектен, стегнат, твърд, трениран, татуиран, подържан, потен, лъскав, задъхан...за какво говорех...абе Джаред/Сам във всякакъв вид го вземам  Laughing

Дойдохме си на думата. То такава комбинация от прилагателни в реалния живот трудно се среща, така че разбирам те напълно - Дженсън (пък и Джаред) в какъвто и вид да ми падне, няма да го върна. Mr. Green

# 575
Ясно е, че не сме се събрали тук, за да връщаме...

аз като видна ненаситница от Дийн, Сам, Едуард, Джейкъб, Стефан и Деймън... бих върнала само Ефрон и Бийбър....

Heart Eyes

# 576
аз като видна ненаситница от Дийн, Сам, Едуард, Джейкъб, Стефан и Деймън... бих върнала само Ефрон и Бийбър....
[/color][/b]
 Heart Eyes

И с пълно право за последния, щото както вече разбрахме, още е "нелегален". Mr. Green
От изброените от теб - първия, втория и Деймън със сигурност никога не бих ги върнала. Under no circumstances!

# 577
  • Атлантис, Галактика Пегас
Цитат

Kordelia,  Hug На Маракана ли нахлуваш  Whistling

Аз всъщност не се оптивам никъде да нахлувам...  Embarassed
просто видях и реших да споделя. Иначе ги гледам братята.... не съм на ничий клон.   tiptoe
изгледах си сериала и от време на време ви чета Peace

# 578
  • # супернатурална #
Ясно е, че не сме се събрали тук, за да връщаме...

Heart Eyes

Joy Joy Joy

А да поемаме и подаваме, нали, нали?  Laughing

От така изброените, аз ще се направя на капризна и освен Ефи и Биби, ще откажа и Стефан  Laughing

Импалко, успешно съм те разконцентрирала, щом не ме захапа там, където си мислех, че ще ме  Laughing

# 579
Поемането - оо, даа, но подаването нещо не го разбрах Thinking .

От изборените избирам всичко ловно.

Flutter (цък)

# 580

От изборените избирам всичко ловно.

Т.е "Ловците" а не плячката - аз тъй го разбирам. Нали? Grinning

# 581
Ловците ще станат пък моя плячка Whistling .

PS. Мислех да напиша 'избирам всичко, което не е свръхестествено', т.е. хора, но става много объркано заради името на сериала, а и не е докрай вярно заради демонската кръв в Сами.

PPS. Ох, Галчето наистина ме разконцентрира... Не мога да си успокоя дишането, та не да се изразя ясно Crazy .

Едит: Тези клипчета са по-подходящи: Night Of The Hunter и The Hunter Peace .

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 23:17 от Impala

# 582
  • # супернатурална #
 hahaha http://www.youtube.com/watch?v=qDmH6K4zT88&NR=1

Понякога и аз не се разбирам  Laughing

# 583
Калпазанки  Twisted Evil, пак сте се развилняли, връщате те си, давате си, подавате си .....
Много ми е криво за Краули (папА) но ще се утешавам със стари епизоди и ще се моля да го пуснат поне в края (нали така се говореше в едно интервю  newsm78).
Както и да е .....
Благодаря ви момичета (за анимото за работното време) ама и кака не е будала ... Като ще увеличават времето, ще увеличават и парите, иначе ...  box.

# 584
Белс направо ме обърка вече, нали към Джаредосексуал клониш, какъв е тоя Дженсън сега? Кажи да знам какво да включвам в клипчето, че там бая сексуал се е събрал  Mr. Green Laughing

Аз пък връщам, всичко което не е ангелско или не прилича на това -

Общи условия

Активация на акаунт