SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 697
  • 711
  •   1
Отговори
# 585
Белс направо ме обърка вече, нали към Джаредосексуал клониш, какъв е тоя Дженсън сега? Кажи да знам какво да включвам в клипчето, че там бая сексуал се е събрал  Mr. Green Laughing
А, не, отдавна "вербувах" Outta Joint Bella Heart Eyes за Ненаситница. Справка тук Mr. Green .

# 586
E, Мирка, признах те! Щом и shirtless гифче с Миша намери, значи наистина Няма Невъзможни Неща!

hahaha Mr. Green

# 587
Белс направо ме обърка вече, нали към Джаредосексуал клониш, какъв е тоя Дженсън сега? Кажи да знам какво да включвам в клипчето, че там бая сексуал се е събрал  Mr. Green Laughing
А, не, отдавна "вербувах" Outta Joint Bella Heart Eyes за Ненаситница. Справка тук Mr. Green .

Хаахахаха вярно е, наистина носи две дини под една мишница, ненаситници такива  Laughing Mr. Green Flutter Добре значи ще включим и Дийн в играта  Crazy колкото повече толкова по-забавно  Mr. Green

Дейна то има и още, ей това, като го видях за първи път го гледах към половин час!

Kак да го върнеш наистина  Flutter

# 588
Аз, такова, не бих  го ги върнала  Rolling Eyes Тези паласки плачат за ласки  Laughing
hahaha hahaha hahaha

Добре измислено  Heart Eyes

Като става въпрос за връщане Сам,Дийн и Деймън за нищо на света не ги връщам  Grinning е,като изключа аватара си ... Whistling

# 589
Всичките ги връщам, а Джаред - в правия път Innocent Joy

# 590
  • # супернатурална #
Добро утро и честит Национален празник!
Нека страхотния глас на Гюрга Пинджурова е поздрав за всички. Много хубав народ сме, с хубави и тъжни песни.

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 10:24 от Г. Краули

# 591
Честит празник bg !

За трети път публикуваме в темата тези снимки от засменането на 6.12 , но този път са голеееми Peace :

Източник: http://jessdiary.diary.ru/p149172800.htm

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 10:52 от Impala

# 592
Честит празник, момичета!

Аз зачезвам за няколко дни и сигурно няма да се включа за обсъждането на еп. 16, но ще се опитам да надничам, за да видя как се забавлявате. Simple Smile
Весела почивка на всички!

# 593
Белс направо ме обърка вече, нали към Джаредосексуал клониш, какъв е тоя Дженсън сега? Кажи да знам какво да включвам в клипчето, че там бая сексуал се е събрал  Mr. Green Laughing

Така си е!
Две думи от Импала и бях

Галче, специално за теб

# 594
  • # супернатурална #
Ухаа, Импалко, какви са големи и красиви  Heart Eyes
Дейна, приятно прекарване  Hug

Белс, мерси, папА е много по целувките  Mr. Green Семейна черта  Whistling

# 595
Белс, мерси, папА е много по целувките  Mr. Green Семейна черта  Whistling
Доколкото разбрахме Боби също Joy Joy Joy .

Bella,
- Радост вкъщи Grinning !
PS. Съжалявам че е толкова малка #Cussing out .

Dana,
 Hug

# 596
Честит 3-ти март!

# 597
  • Разпиляна във въображението
Честит празник и от мен! Надявам се нещо да се случи, нещо хубаво и животът ни тук да тръгне напред. Да не стоим на това място, защото имам чувството, че когато децата ми пораснат, ще бъдем все още на това ниво.

Иначе по темата "Свръх". През нощта попаднах на едно креативно същество, което е направило много сладки неща за Дийн. Е, или ги е направила, или ги е събрала, но няма значение. Супер са.

# 598
Още един анализ на мета епизода: http://www.spoilertv.com/2011/03/supernatural-615-french-mistake-recap.html . Доста подробен - хареса ми Peace .

# 599
Аз минавам само на бързо да ви кажа :
Добър ден   bouquet   и да ви Честитя празника  bg Дай Боже, България да тръгне на добре, та да се прибера веднъж за винаги  Praynig Praynig Praynig
Дейна приятен Уикенд .... пътуване ...  Hug
Аз си скрадва маааааааааалко от специалното на Галето .....  Embarassed, че нали нейния папА ми е слабост  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт