SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 696
  • 711
  •   1
Отговори
# 600
Преди да е изтекъл денят, и аз да ви поздравя с празника, момичета  Hug   За вашите деца, може би нещо ще се промени, но за моето, което сега си търси място под слънцето е много трудно. Но, горе главите и кураж  Grinning 

Приятен уикенд на всички!

# 601
И аз по никое време:Честит Празник bg

# 602
Малиииииииии как така няма никой,
Ахаааа вие празнувате , нали, нали  Mr. Green
Или всички сме изпаднали в предваканциона нежелана супернатурална треска?
Да видим дали Ще мога да привлека някой ...  newsm78

# 603
Мен ме привлече малко късно,но все пак първа   Grinning

И като съм тука да ви метна това към леглото Simple Smile

# 604
Ох Мамееееее, все такива закуски да ни предлагаш  Hug
Добро утро,
днес е  smile3558 , тази нощ ще гледате ли епизода? Аз ще ви правя компания до някое време, че съм бая заета с творчески дела  Joy , но едно среднощно кафенце мога да пийна с вас  Hug

# 605
Добро утро и от мен.
Бичи, аз ще гледам, ще дойдеш на кафе, нали? Аморето и Галя да идват също. Въобще всички на кафе в 3,30 тунайт...

# 606
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден  Laughing
Мамче, след такава закуска не можеш да ни изкараш от леглото  Heart Eyes

Тази вечер, ще командировам детето, ще приспя мъжа и много се надявам да пия среднощно кафе с вас Hug

Вижте го какъв е сладък бузьо Джаред, как да не ти се прииска едно такова...от него  Joy

# 607
Ей момичетаааа, аз пак ще изтърва епизода, защото заминаваме към родните краища и ще се върнем чааак във вторник-ужас  ooooh! Но ще ви наглеждам от на свеки компютъра  Flutter
Леле монетната война между Джаред и Миша е типично в техен стил, с тях очевидно никога не е скучно...ех! Simple Smile Като чета Миша, къде си оставял ключовете за колата, така ми се иска да се промъкна в трейлъра му  Twisted Evil

# 608
Днес няма новини Cry .

Дълго интервю с Мат Коен: http://fangasmthebook.wordpress.com/2011/02/28/we%e2%80%99re-all … s-and-going-meta/

# 609
Хахахаха как да не ги обожаваш....

# 610
Мирка,
Кутията ти за ЛС е пълна, затова ти отговарям тук. Благодаря   bouquet . Ще ги сложа всичките Peace .

Ще се опитам да се присъединя за гледането на епизода онлайн тази нощ. Но зависи дали как ще сме облечени Joy ...

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 13:10 от Impala

# 611
Мирка,
Кутията ти за ЛС е пълна, затова ти отговарям тук. Благодаря   bouquet . Ще ги сложа всичките Peace .

Ще се опитам да се присъединя за гледането на епизода онлайн тази нощ. Но зависи дали как ще сме облечени Joy ...
Да, трябва да бъде зададен дрескод все пак Joy  Joy Joy

# 612
Мирка,

няма за какво, аз даже се притеснявам, че няма голям избор  Embarassed Rolling Eyes смисъл има още толкова красиви снимки на Кастиел  Heart Eyes

Завиждам вииииии неблагородно за среднощната сбирка. Е направете си пижамо-супернатурално парти за гледането на епизода  Party Hug

# 613
  • # супернатурална #
Да, трябва да бъде зададен дрескод все пак Joy  Joy Joy

Аз си знам, обслужващ персонал  Tired Кафенце, кроасанчета...други работи за ядене  Wink

# 614
Аз ще дойда по стомана и много гладна Wink .

Общи условия

Активация на акаунт