SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 686
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
  • # супернатурална #
В такъв случай да съблеоблечем и твойто Аморе  Laughing

# 616
Купих по пижама за всяка  Joy Joy Joy
Да ги облечете , ей ... Аз може да ви почерпя и торта  Rolling Eyes

# 617
  • Разпиляна във въображението
Намерих 33 супер готини неща за Дженсън за 33 рождения му ден и макар и малко късно днес е преведено. Ако вие интересно може да го прочете ТУК

# 618
Момичета, аз точно в навечерието на новия епизод взех, че се разболях.

Не знам кога ще успея да гледам...

но в момента съм с 39 градуса, така че отивам да се паркирам в леглото...

не знам от температурата ли, но сънувах сън с Дийн и Сам.... двамата дойдоха да ме водят някъде, обаче после се оказа, че са чудовища, станаха едни такива с разкривени физиономии и ме гониха в тъмното...

е, кажете сега, това късмет ли е !

# 619
  • Разпиляна във въображението
Гледах това преди малко и смятам, че е идеално за първия пост на темите ни.

http://www.youtube.com/user/belluvsSPN#p/f/4/EIppdlXs8og[/video]

Рекламира "Свръхестествено"

# 620
Bella,
 Hug Hug Hug Желая ти скорошно оздравяване!  Hug Hug Hug

Гледах това преди малко и смятам, че е идеално за първия пост на темите ни.
http://www.youtube.com/user/belluvsSPN#p/f/4/EIppdlXs8og
Рекламира "Свръхестествено"
Ще го добавя  Peace .

# 621
Олеле Белс, дано се оправиш бързо.
Иначе от пижамите на Бичи избирам онази нагъзената, електриковосинята с бели черти Joy
Ще дойда към 3 и нещо, да ме чакате, ей...

# 622
  • КиТ
Ох забравих кво ще пиша,ма така като ми се събират по 7-8стр Blush Joy Joy Joy Joy

Ма покрай празника и нямах време за тая тема,че бая пописвате Mr. Green,съгласна съм със всичко относно 3ти март Wink Peace Даже ако сте гледали новините даваха,специално какво учат съседите относно това за нас когато сме били час от тях и такива интересни нещица показваха PeaceОбщо взето фигурирахме само като брой паметници Tired Аз съм дори малко престрастна и относно това как трябва да се говори на обществено място,щото на мен лично ми беше дошло до гуша преди 2-3 години когато чуваш всичко друго но не и българска реч Confused,ма като живееш в такъв регион където вече българите явно са на изчезване много жалко,почваш да се ядосваш и до никаде не стигаш...а сипрам,че мога да пиша до утре Embarassed Embarassed Embarassed

Йо и на мен Джерами ми прилича на Сам по прическата,тоест само на външен вид иначе по характер съвсем леко Wink Peace

Бичииииииии давай смело от тела,нямаш ли обедна почивка? Thinking

Мирел верно много добра рекламка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тая вечер нИ мъ бройте Mr. Green,трябва да не съм си вкъщи и да превъртя за да ме бройте с вас,мое и да се случи някой път това мега събитие newsm78

# 623
  • # супернатурална #
Белс, по симптомите съдя, че е нещо със свръхестествен произход Thinking
Я да те провери Бикини инспектор от здравната инспекция, а после доктор Секси да приложи терапия  Wink
Айде вече да идвате, щото момчетата ви изпревариха и изпиха кафето. Ама като нищо не мога да им откажа Rolling Eyes
Това вече си е само за вас!

И едно детско, за Импалка  Grinning

# 624
Здрасти, Галче Hug!

Защо ме мъчиш със среднощни дилеми: детско кафе с кроасан! Wink или двойка изпивачи на кафе. Дали ще смогна и с трите неща до началото на епизода newsm78 ? Май не ooooh! .

# 625
Бела, я веднага да оздравяваш  Crossing Arms , какви са тия температури???????? Кошмара ти с братята е впоследствие от tº, ако нямаше, най вероятно Щеше да е розов сън  Embarassed ....
Сега сериозно, пожелавам ти най бързото оздравяване  Hug, иначе праЩам доФторите .
Галее , мерси за кафето. Аз  тамън приключих с творческата си дейност и мисля след малко да положа морно глава върху възглавницата  smile3524 smile3524.
Епизода за моя жалост Ще го гледам чааааак в неделя (ако имам късмет). Така, че не пишете много, много, че бавно ви наваксвам.

# 626
  • # супернатурална #

Защо ме мъчиш със среднощни дилеми: детско кафе с кроасан! Wink или двойка изпивачи на кафе. Дали ще смогна и с трите неща до началото на епизода newsm78 ? Май не ooooh! .

Ще, ще! По веднъж и бързо от четирите, на рекламите-репете  Laughing

Биии, не лягай, отложи с час и нещо  Praynig

# 627
Уф, ще трябва едновременно Crazy Crazy Crazy ...

Ама и на рекламите ли Shocked ?! Не съм на 20 години вече hahaha .

bichi,
 Heart Eyes

# 628
  • # супернатурална #

Ама и на рекламите ли Shocked ?! Не съм на 20 години вече hahaha .

bichi,
 Heart Eyes

Сигурна съм, че си като две 20 годишни  Wink
Малко стимул
Има и продължение, искаш ли  Rolling Eyes

# 629
Почти винаги искам Joy ...

AMORE!

Общи условия

Активация на акаунт