SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 112
  • 711
  •   1
Отговори
# 555
mokka на мен Стивън ми прилича на Сам не на Дийн  Wink

# 556
mokka на мен Стивън ми прилича на Сам не на Дийн  Wink

Заради косата ли  Joy На мен не ми прилича на нито един от двамата всъщност, просто реших да споделя какво видях  Mr. Green

# 557
 Laughing Ммне заради косата,имат някакви общи черти сякаш  Laughing или на мен така ми се струва  Crazy

# 558
Джаред го е върнал на Миша за четирите кофи монети  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Снимката е от колата на Миша

# 559
  • # супернатурална #
Значи тази снимка е предисторията. И на мен ми заприличаха на монети, ама като пропускам коментарите като са на англ.  Laughing Ето го и коментара:

Thanks to Pamela Campbell Love for supplying this photo and story. Jared beat Misha on Words With Friends. Misha owed Jared $1970.00 and decided to pay up. In coins. !!!! LMAO!!!!!!! Now doesn't that sound just like Misha!! lol I love it you  Joy

И нещо извън темата, само да излюстрира защо толкова обичм руснаците-няма други хора като тях! Laughing Само руската необятна душа може да понесе толкова много.
http://vbox7.com/play:03ad689d

# 560
Галче, последното видео, което си пуснала, направо ме изуми! 0.о

Ето ти един Джаред за награда: Рядко имам случай така да се удивя на нещо.

Злате, напълно съм съгласна с теб за Дарк Ейнджъла, не трябва да се изпуска! Grinning

# 561
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз се извинявам за нахлуване.... ама ги видях тези снимски и не се стърпях да ги сложа

# 562
Незнам тез фотоси дали сте ги виждали,но и да сте се съмнявам да ги върнете  Grinning

Цък   Тук
И тука  И тука

# 563
Незнам тез фотоси дали сте ги виждали,но и да сте се съмнявам да ги върнете  Grinning

Цък   Тук
И тука  И тука

Аа, виждали сме ги, виждали. Mr. Green Но никога не пропускаме да ги зърнем отново.
Стрейндж, но единствените снимки на г-на Екълс, към които питая минимална критика са именно тези футболните. Не че не се кефя на факта, че го виждам във вид, в който рядко може да бъде видян Mr. Green Mr. Green, но облечен ми харесва повече! Heart Eyes

# 564
  • # супернатурална #
Незнам тез фотоси дали сте ги виждали,но и да сте се съмнявам да ги върнете  Grinning

Цък   Тук
И тука  И тука

Аз, такова, не бих  го ги върнала  Rolling Eyes Тези паласки плачат за ласки  Laughing

Kordelia,  Hug На Маракана ли нахлуваш  Whistling

Галче,
И листче и химикалка! Представи си как ще захвърли всичко кoгато (забележи, не 'ако') те види. Ще падне едно прегръщане с всякакви крайници Whistling ...

Импалко, това кой знае как съм го пропуснала  Shocked Благодаря за представите, които предизвика  Heart Eyes  Grinning

Дейна, наградата я прибирам, после ще разопаковам. И мен клипчето ме удиви, разсмя, натъжи...затова го споделих с вас.

# 565
Аз, такова, не бих  го ги върнала  Rolling Eyes Тези паласки плачат за ласки  Laughing

Е, чак паласки! Поотпуснал се беше Тренерът лятото - все пак меден месец караше човекът, не е като да има 18-часови снимки на ден по 6 дни в седмицата! (Макар че запознати източници твърдят, че и през меден месец имало с какво да се занимава човек, за да се поддържа във форма, ама това е друга тема, аз до там не съм пораснала още. Grinning Mr. Green )

# 566
Тези паласки плачат за ласки  Laughing
Joy Joy Joy

И мен клипчето ме удиви, разсмя, натъжи...затова го споделих с вас.
И аз точно така се почувствах, като го гледах клипчето. Мерси, че сподели Hug

# 567
Поздрав с нещо от тмбрл или както там се произнася това нещо...

научих нова дума

Jensexual

означавало това

и това

и това

# 568
Поздрав с нещо от тмбрл или както там се произнася това нещо...

научих нова дума

Jensexual

означавало това

и това

и това...

Пък аз си мислех, че това по принцип си е презимето на Дженсън Heart Eyes

Белс, мерси че сподели, особено гифчето с китарата много ми се нрави. Simple Smile

# 569
  • # супернатурална #

научих нова дума

Jensexual

А аз измислих- Jarsexual :

Общи условия

Активация на акаунт