Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да кача клипове във форумната тема?
Как мога да добавя допълнително заглавие към тема на форум?
Как мога да добавя снимки и гифове към тема във форум?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да кача клипове във форумната тема?
-
Как мога да добавя допълнително заглавие към тема на форум?
За да добавите допълнително заглавие към тема на форум, можете да поставите допълнителната информация в началото или в края на основното заглавие. Например, за темата „Winchester brothers“ беше предложено добавянето на „SUPERNATURAL“ в началото или края на заглавието, за да стане по-лесно откриваема от потребителите сред списъка с теми.
-
Как мога да добавя снимки и гифове към тема във форум?
За да добавите снимки и гифове към тема във форум, потребителите могат да използват специални тагове за изображения, като например [img]URL на изображението[/img] за снимки и [gif]URL на гифа[/gif] за гифове. Тези тагове позволяват споделяне на визуално съдържание в теми, което прави дискусиите по-ангажиращи и интересни.
-
Как мога да добавя видео към тема на форум?
-
Какво е McMansion и какво представлява?
с повече информация (бляк), знаеш за какво говоря, нали
. Ще се бутам плътно вдясно на триптиха на мъжката Убост
:
, Мирка
) и аз ви подкрепям напълно. Вправо сме си да се ядосваме заЩо така сменят историята. Но такъв е живота. Историята си е история и така трябва да остане. Но политиката е по силна (явно) от всичко и историята се пише така както им отърва .... Но да не се отнасям ...
... туй Бийпър (макар никога да не съм го чувала как пее) немога да по понасям, не знам заЩо .
Само дето не припаднах

Страхотна снимка 

...