SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 116
  • 711
  •   1
Отговори
# 540
Аморе, не са едно и също лице. Първият е някакъв си Марк-Пол (съжалявам, не го знам Rolling Eyes), а вторият е Джъстин Бийбър.

# 541
  • гр. София
Аморе, не са едно и също лице. Първият е някакъв си Марк-Пол (съжалявам, не го знам Rolling Eyes), а вторият е Джъстин Бийбър.

вЕрно ли съжаляваш?  Joy Joy

# 542

вЕрно ли съжаляваш?  Joy Joy
В смисъл... съжалявам, че не мога да помогна hahaha с повече информация (бляк), знаеш за какво говоря, нали Joy

# 543
  • гр. София
И аз така си помислих ма рекох да питам  Joy Joy

# 544
Mмне - в заглавието го има този Mark-Paul колко-жалко-че-Amore-не-го-познава Mr. Green Gosselaar, но в статията пише, че е на 37 години, така че снимката не е негова.
Ей го на: (цък Mr. Green )
А, не, той бил Shocked : (пак цък Mr. Green )

НИ гУ ща Crossing Arms . Ще се бутам плътно вдясно на триптиха на мъжката Убост Laughing .

PS. Ох, това по средата пеело ooooh! : http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 . Отивам да си възстановя душевното равновесие с 'Черния албум'.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 15:10 от Impala

# 545
Розе  Hug, Мирка  Hug (благодаря за подаръка  bowuu) и аз ви подкрепям напълно. Вправо сме си да се ядосваме заЩо така сменят историята. Но такъв е живота. Историята си е история и така трябва да остане. Но политиката е по силна (явно) от всичко и историята се пише така както им отърва .... Но да не се отнасям ...  Hug
А относно материала дето ни го е поднесла Импалка Heart Eyes ... туй Бийпър (макар никога да не съм го чувала как пее) немога да по понасям, не знам заЩо .

# 546
  • # супернатурална #
Ха здравейте! Айде да си оправим вкуса след горното недоразумение  Laughing

Е това е мъж, натоварен с чанта, списания, водичка и очила, и пак прегръща!

Heart Eyes

А тази снимка, която Дейна вчера пусна толкова ми хареса, че я показвам отнво, малко по-голяма

"Бийбър, покажи се! И ти също, Ефрон!"

# 547
PS. Ох, това по средата пеело ooooh!

хахахахаха

ТОВА ПО СРЕДАТА
ох
ще умра  Joy Joy Joy

как може да не знаете кой е Бийбър. Дженсън го спомена в епизода с "Аз съм Патинсън"

ама честно казано Бийбър вече е на 17, така е малко старичък за вас кугерки такива (и себе си слагам в това число), така че ми е ясно защо не знаете кой е....

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 548
 Joy Joy Joy Това лайно спечели награда за най-добър изпълнител за 2010  #Cussing outСамо дето не припаднах

# 549
Здравейте!

Първо да кажа - язък, че Марк няма да влезе отново в кожата на Краули.

Изненадана съм, че от целия списък с известни личности, родени на първи март, са се хванали за този льольо Бийбър. Ако трябваше аз да избирам, на кои първомартенски рожденници заслужава да се обърне внимание определено нямаше да е тоя. Даже и Дженсън отива на второ място (сори Тренер) в присъствието на Хавиер Бардем.

Импалка, мерсаж за инфото за епизод 16!  Hug А Дарк Ейнджъл го препоръчвам горещо за гледане. Ммммм, агнешки Дженсън  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бичито, много кофти за новото работно време. Наистина, по-добре да  ти бяха увеличили зплатата, отколкото работното време.  Wink

# 550
  • Разпиляна във въображението
И за Хавиер не го давам. Тренер е № 1.

# 551
Mмне - в заглавието го има този Mark-Paul колко-жалко-че-Amore-не-го-познава Mr. Green Gosselaar, но в статията пише, че е на 37 години, така че снимката не е негова.
Ей го на: (цък Mr. Green )
А, не, той бил Shocked : (пак цък Mr. Green )

НИ гУ ща Crossing Arms . Ще се бутам плътно вдясно на триптиха на мъжката Убост Laughing .

PS. Ох, това по средата пеело ooooh! : http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4 . Отивам да си възстановя душевното равновесие с 'Черния албум'.
Аморе, и ти стигнала до моята проверка Joy

Ако знаех за Бийбър (никога не съм чувала как пее, само четох една статия за него колко бил богат, каква империя и т.н. глупости) щях по-отдавна да пусна аз негова снимка да ви видя готините коментари - много му отива льольо в топ десет ми е на любими думи. Другите, които много харесвам са спойлерирам, рефрешвам и шпация... отплеснах се малко... Имаше и по-подходящи първомартенски рождениици!

Галче, дълго време търсих очилата на снимката, накрая ги видях  Grinning Страхотна снимка Heart Eyes ще го изям!

# 552
Бийбър е едно малко лекенце, дето се залепи за някои по-известни музикални звезди и се изкачи нагоре. Очевидно е, че някой го е пласирал нагоре. Ама как не го знаете, ето Миша с фен тениска на Бийбър, много ме кефи:/може и манип да е/

и един хубав Джаред

Импалка отивам да ти пиша Simple Smile

# 553
Вчера дето говорехте за двойниците, и сега аз качвам едни снимки в албум в страницата ми за Дневниците и какво да видя:
Под ей таз снимка на Стивън "Кога порасна" коментар "Новият Дийн Уинчестър"

То верно, че е още малък да се мери с батко си, ама пък добре изглежда  Mr. Green

# 554
Bella,
Да, Дийн спомена 'Бретона' и 'Имитатора', после Златето показа снимки на тийн идолите и точно те ме отказаха да търся повече информация Mr. Green . Ако бях родена '97, а не '67 Wink можеше и да ми харесат.

Галче,
И листче и химикалка! Представи си как ще захвърли всичко кoгато (забележи, не 'ако') те види. Ще падне едно прегръщане с всякакви крайници Whistling ...

Mupka,
 Hug

и един хубав Джаред
‘Що не ме пуснат мен там, ами този "кашкавал"?! Ще гътна Джаред с една ръка bowuu . Даже без да го докосвам Joy .

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 18:49 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт