SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 954
  • 711
  •   1
Отговори
# 150
А! Ами вчера? Бях бърза, но Галчето - маневрена и ми сви Джареда, преди да успея да го гепя... за Bella, естествено, не за мен Outta Joint (гле'й колко често се използва).

Кой каза Бела?

ааа.... какво за Джаред и Бела....

Импалке, не се прави... знаеш, че аз с теб всичко споделям... дори братята Simple Smile

Мирка не тъжи....
като й гледам на тази мацка снимките, може пък да е била нещо от организаторите, затова да има толкова специални снимки...

най-много се смях на коментара "ПП- Ето още малко "lucky bitch", тука и правят ексорсизъм, макар, че съм сигурна, че тя си мисли за обладаване"...

ха ха аха той май всички фенки все за това си мислят....

# 151
Я елате тук да ва мачкам, мачкам, обичкам, цАлувам .... гънчам, гушкам .....   love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 152
Злата падне ли се шестица ва накачулвам всичките в часния си самолет и летим за имението,където специално ще ни чакат Сам,Кас и Дийн по Адамово облекло  Grinning
Aз разни там листа не ям. Направо натюр, моля!

Bella,
 Hug

И аз да ви нацелувам всичките: Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . Нямам червило, но имам палав език, та ША МА прощавате, ако се поувлека Crazy . В интерес на истината прегръдката ми е по-страшна - желязна хватка, понякога двойна Whistling .

PS. Галче,
Дръж татковците надалеч Joy !

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 03:16 от Impala

# 153
Ний докат са цалуваме тука,някой друг целува....

# 154
  • В средата на времето
Както разбрах от една от статиите той е режисирал преди това един епизод от сериала Angel и сега като се сетих кой точно епизод беше, ми наистина много добре се беше справил човека. Серията е в типично негов стил смешна и абсурдна.

Аз взех, че изгледах всичките 5 сезона на Angel. Приключих тази неделя. Не беше съвсем лошо сериалчето. А тази точно серия наистина беше доста майтапчийска Grinning Обаче не разбирам тази тенденция...или мода да я нарека, вампирите да се представят като благи същества ...започвам да подозирам, че вампирите имат яко лоби във филмовите среди и се опитват да си поизлъскат образа Crazy Joy Angel беше сладък на моменти вампир. Един вампир не може да е сладък Crazy
Sorry за спама, но беше наложително да си споделя мислите Crazy

ха ха аха той май всички фенки все за това си мислят....

ГлЮпости Naughty Joy Намират се все още и такива, които се стремят единствено към звездоброене Joy

# 155
  • гр. София
Влиза, оглежда се наляво, оглежда се надясно и пита тихичко: Миркааа, къде си, че Чък ти сготви нещо?

# 156
Само да разваля малко романтиката, щото се сетих за темата със смс-ите.
Аз нямам честта да имам такъв като на Галчето (колко жалко, подсмърк), но моят изби рибата преди време.
Това е последният смс- от съпруга ми, който още си пазя, защото няма да получа такъв никога вече. Действието се развива когато Радост (детето) е приблизително на 6 месеца. Аз ги оставям двамата, защото отидох на нещо като служебна среща за 1 час. Изключих си звука, естествено. После гледам - около 18 плюс/минус неприети повиквания от него и накрая, човекът не е издържал и ми е написал следния смс: "Радост се наака! Какво да правя сега?????". Препинателните знаци са като в смс-а буквално.

Извинявам се за лиричното отклонение  Grinning

# 157
  • В средата на времето
"Радост се наака! Какво да правя сега?????".

Joy Joy Горкият ти мъж. Joy

# 158
  • гр. София
АпокалиптикJoy Joy Joy
Ве-ли-ко!!!

# 159
# 160
Инче, направо ви го представих Н. как се е побъркал  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ох

Joy Joy Joy Joy

Mother 0f All, моля те не пускай повече такива клипчета, че ще трябва да ходя сега да я издирвам тази да я убия...

ама как нахално си го млясна по врата....

иначе тази статия не разбрах всичко... и то май не е свързано с нивото на английския ми...

още не съм наясно с всичкия вътрешен хумор...

Какво "по ягодките" е J-Squared?
Коя е тази поза - Jared's "blue steel" pose?

Какво е McMansion ?

там и за къщата на сем Падалеки и за парите от конвенции го разбрах само криво-ляво

имам много много въпроси още...
ама хайде да ме не помислите за прекалено тъпа (тоест да разберете истината)

и понеже сме на тема целувки

ето и мен - Kiss

а забравих, тук забелязах, че Дженсънчо (как им викат на момечата на галено бре?) имал лунички... ох, сладичък той

# 161
Обаче не разбирам тази тенденция...или мода да я нарека, вампирите да се представят като благи същества ...започвам да подозирам, че вампирите имат яко лоби във филмовите среди и се опитват да си поизлъскат образа Crazy Joy
 Joy Joy Joy Joy
Кат' нищо. Не им  е чиста работата на филмаджиите. Аз затова  си харесвам Спайк - той далеч не е благ - 100% лошо момче  Heart Eyes.

Като извинение за спама една малка и несполерираща подробност за метаепизода: студиото, в което снимат "СПН" се казва “KM Motion Picture Studios” като КМ е Ким Манърс  Grinning. Който иска още да прочете цялата статия.
Източник - http://www.thewinchesterfamilybusiness.com/article-list/category … mistakeq-615.html

"Радост се наака! Какво да правя сега?????".
hahaha hahaha Интересно ти какъв смс си му върнала.  Mr. Green

Бела как така чак сега си ги забелязала луничките на Тренера!!!! Това са THE луничикте. Grinning

# 162
Bella Взимай ма с тебе и аз съм и набрала,ама и той каква физиономия извади  Laughing

На единия ти въпрос мога да отговоря  Simple Smile според ImDb-то на Дженсън му викат Джей,а на Джаред му викат Саскуоч   Laughing Джар,Джей-пръта  Laughing

Мен ако ма питате за двамата взети заедно Джиджита  Laughing

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 14:13 от Mother 0f All

# 163
Бела, ще се опитам да отговоря на въпросите ти.

Вlue steel позата на Джаред е тази, която прави като ги снимат са някоя промосесия или корица на списание

McMansion е имението, в което живее звездата на сериала в алтернативната вселена - "Джаред".

J-Squared е едно от имената, с което "Миша" нарича "Дженсън" и "Джаред" в безумните си туитове.

Надявам се, да съм била полезна. Ако още нещо не ти е ясно - питай.  Simple Smile

# 164
  • гр. София

Мен ако ма питате за двамата взети заедно Джиджита  Laughing

Като каза така и веднага се сетих за тая песен:
 http://www.youtube.com/watch?v=Z4072VyrFlE

Отговаря на нашенската стара градска песен "Пристига хубавата Джиджи", само дето в оригинала Джиджи е мъж  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт