SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 952
  • 711
  •   1
Отговори
# 165
"Радост се наака! Какво да правя сега?????". Препинателните знаци са като в смс-а буквално.
Извинявам се за лиричното отклонение  Grinning

hahaha hahaha hahaha
Инче, печелиш приза за най-велик смс за всички времена   bouquet

забравих, тук забелязах, че Дженсънчо (как им викат на момечата на галено бре?) имал лунички... ох, сладичък той[/color]

Белс, как така не си забелязяла луничките  #Crazy

Ох, и аз като Белс не съм запозната с много неща от "кухнята", трябва яко наваксване, отивам да си уча уроците.

Но преди това вместо следобедно кафе, "бати"

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 14:41 от danir

# 166
  • В средата на времето
Мен ако ма питате за двамата взети заедно Джиджита  Laughing

... или Джиджиту (туй ще има бургаски привкус Grinning) =JJ2....или Джeйту (японски самурай Crazy)=J2
... или Джансън от Джаред и Дженсън - ма това звучи като име на ромски брат  Laughing

... спирам, че се вдъхнових с глупости Laughing

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 15:13 от Izida

# 167
Не мога да се сдържа и да не ви покажа Team free will
И рисувани ми харесват хах

Оо Дид, мерси за приза, ама не си виждам наградата нещо Rolling Eyes

hahaha hahaha Интересно ти какъв смс си му върнала.  Mr. Green
Злате, просто се прибрах, но бавнооооо Joy

# 168
  • # супернатурална #
Ау, какво целиване е настанало тука! Аз пак изтървах увертюрата, иначе почти на време идвам  Laughing

PS. Галче,
Дръж татковците надалеч Joy !

Къш на татковците, да идват батковците!

Инче, това си е чиста проба семейна романтика.
Обаче съм забелязала, че при врменни раздели, наложителни, де, нещата придобиват по-еротичен заряд. Моите най-хубави СМС-и са при такива ситуации.
Злате, благодаря за поясненията и аз не знаех  Hug

# 169
Злате,
благодаря за разясненията  Hug

предполагам, че дори и като гледам епизода пак няма да разбера всичко,все пак съм на вълна свръхестествено само от няколко месеца.... имам още да наваксвам

но нали затова съм при вас

иначе за луничките, не ме бийте... аз забелязах трапчинките на Сам чак в 6 сезон, така че явно грешката е в моя телевизор глава

# 170
Мен ако ма питате за двамата взети заедно Джиджита  Laughing
... или Джиджиту (туй ще има бургаски привкус Grinning) =JJ2....или Джиту (японски самурай Crazy)=J2
... или Джансън от Джаред и Дженсън - ма това звучи като име на ромски брат  Laughing
... спирам, че се вдъхнових с глупости Laughing
[/size]

Вече тотално съм така  #Crazy,  сега ли ги мислите или какво?

Награда за Ина[url]

# 171
Тцутцу тцу тцу danir на мене никой не ми прави такива подаръци  Sad ако трябва ще си ги заслужа  Whistling

# 172
Тцутцу тцу тцу danir на мене никой не ми прави такива подаръци  Sad ако трябва ще си ги заслужа  Whistling

еми давай  Simple Smile, пък аз ще подарявам  Laughing.... снимки, бих подарила и братята и Кас, но за съжаление, точно това не ми е във възможностите.

# 173
Идеята следващата тема да е за Кас е страхотна! Подкрепям с всички крайници! Simple Smile

# 174
За съжаление нейният смс не мога да го надмина  Joy Joy,но ще се постарая по нататък с друго  Grinning

# 175
Малко не по темата.
Един въпрос към Ина: Ти мила моя запозна ли Радост със Сам???

# 176
  • КиТ
Идеята следващата тема да е за Кас е страхотна! Подкрепям с всички крайници! Simple Smile

И аз така, наистина като съм разглеждала темите,е нямало специална с Кас,трябва и Мирка малко да зарадваме Hug Hug Hug

Иначе за това,че не можеш да отидеш да се докоснеш до любимците си не се коси,мисля си че и ма много хамериканки който същи им завиждат на тия "bitch",тъй че споко Hug Hug Hug Hug

Аз се вреждам за ламаринена целувка от Импалка,Чък и кой още раздаваше Crazy Flutter Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

На Сити ли викате Ина Thinking Mr. Green

# 177
Диденце мило, както знаеш аз съм едно огромно лапацало, което не спира да говори, така че, да, Радост се запозна със Сам още отдавна, но честна дума, не съм казала дума, сама забеляза Laughing.

Обаче! За нея изглежда са едно цяло, защото ги нарича Самидийн, поотделно - не  Joy
Всъщност ако скоро пак се съберем на среща всички, обещавам да я доведа, защото се интересува и пита за вас, поне за тези, които познава, но най-често, няма да си кривя душата - за Ники на Пепи хаххаха

Благодаря за подаръка, много е... мой тип.

Да, на Сити викат Ина, щот така се казвам. Плами, приятно ми е Grinning

# 178
Сити, наистина печелиш приза за SMS.
Златенцее,      bouquet за разясненията, и аз не ги знаех всичките.
Бела мила, чак сега ли  Shocked ги забеляза THE луничките???  Joy Joy Joy Те са една от най сладките черти на Дженсън.

И обеЩаното следобедно кафе (аз вече съм ей така  #Shocked от кафета)

# 179
Ooo, Би, давай поне да погледам кафе  Hug  С удоволствие ви изчетах. Чувства се, че Злата е на линия, и аз се ограмотих  Grinning Забелязала съм, че Джаред прави някаква определена физиономия на снимки, а то било "поза", че и име си имала  Joy

Изи, покрай споделеното от теб за холивудския френдли вамп повей, ми дойде напън да си погледам класния Интервю с вампир Grinning

Диди, отмъквам поздрава ти за Ина  Grinning  Много ме вдъхнови, докато се наливам с гола изворна вода. Както и снимката на "бати с голямата мигла"

Общи условия

Активация на акаунт